Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Le

N

ae

Fr

wer

er

VOETBAL OM

Romeo

oP tE ETEN

En

Nog een idee

om je taart te

Diabolisch lekkere cheesecake

versieren: bedek de

10 personen - Voorbereiding 25 min - Bereiding 50 min - Makkelijk -€

volle

ge taart met

witte rolfondant.

200 9 suiker | 5 eieren | 200 g zelfrijzende

Laat 5 min pruttelen en laat daarna

bloem! boter Ibloem 1100 g geraspte

volledig afkoelen. Meng de verse

Gebruik een spuitzak om

kokosnoot |groene voedingskleurstof |

kaas door het mengsel. Snij de

met gesmolten fondant-

gele, rode en zwarte rolfondant

gebolde bovenkant van de taart. Snij

chocolade een vijfhoek

de taart horizontaal in 2 even grote

te tekenen. Verleng elke

VOOR DE WULLING

cirkels. Smeer de eerste cirkel royaal

Alimoenen

in met de helft van het kaasmengsel.

hoek met een lijn tot

450g suiker

Leg de tweede cirkel erop en smeer

aan de rand, waar je

250 g verse kaas

de omtrek in met de rest van het

twee gespiegelde

kaasmengsel

driehoeken tekent.

@D verwarm de oven voor op 180°C.

®) Meng de kokosnoot in een plastic

Klop de suiker met de eieren tot een

zak met enkele druppels groene

schuimige massa. Roer er de gezeefde

voedingskleurstof en bedek er de

bloem door. Beboter en bebloem een

omtrek mee. Rol de fondant uit met

taartvorm. Giet het deeg erin en bak

een deegrol en snij er met een schil-

DD

45 min in de oven. Laat lauw worden op

mes drie stroken uit om samen een

een rooster en haal de taart uit de vorm,

cirkel te vormen. Leg de drie stroken

Fu

@) Rasp de zeste van de limoenen

in de volgorde van de Belgische

driekleur op de taart en knoop een lint

OO

en pers de vruchten uit. Verwarm het

limoensap met de zeste en de suiker tot

rond de cheesecake.

PER PORTIE 488 KCAL! 15 VETTEN

1786 KOOLHYDRATEN | 606 SUIKERS

het mengsel kookt.

12,16 VEZES17,9GEIMMTEN

Carrefour Food Magazine | juni 2021 43