Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Carrefour Folder 07.06.2021

Hier is pagina 48 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 48

ZI ACTIE 6 RESPECTVOLLE PARTNER- [a SCHAPPEN UITBOUWEN VIA DE (Gui N ze KWALITEITSKETENS CARREFOUR ERA = # Hr 8 à SE > a 5 ie ze Tussen de pluken Ex er het winkelrek zitten maar 24 uur. Ze Gevulde tomaten met rillettes van gerookte Ardense forel 4 personen - Voorbereiding 15 min st Bereiding 1 min - Makkelijk -€ >> ENERGIE? NIETS GAAT VERLOREN Om een gemiddelde temperatuur van 18°C te hand- ar el A dikke tomaten | 300 g gerookte Ardense haven, volgen de producenten de weg van de volledige forelfilets 1100 g halfvette verse kaas | automatisatie, via een centraal aansturingssysteem. “De 2takjes dragon | 3 takjes bladpeterselie | energie komt uit een warmtekrachtkoppeling die werkt Fn & 10 spretjes bieslook | {citroen |1 el olifolie | zout, witte peper op een motor op aardgas”, vertelt Tom. “Met dezelfde hoeveelheid brandstof produceert onze generator niet PA @ snij de tomaten onderaan kruise- alleen warmte en elektriciteit voor onze serres, maar Pascal De Schrijver Category Manager fruit lings in en dompel ze 15 à 30 seconden ‘ook voor ongeveer 7.000 gezinnen” en groenten bij Carrefour in kokend water. Spoel ze onder koud Carrefour werkt sinds water en pel ze. Snij op 1/3 van de VAN DE GROEI TOT DE PLUK, 2012 samen met de bovenkant een hoedje van de tomaten Hol ze met een lepelie uit, kruid de EEN HELE KUNST familie Vlaemynck “Ik ken deze familie al jaren, binnenkant met zout en zet de tomaten De tomatenteelt is intensief en delicaat werk. “De plan- omgekeerd op een rooster om ze te van toen de tweede generatie laten uitlekken. ten moeten voortdurend gesnoeid worden, zodat de de utramodeme serres in tomaten voldoende ruimte en zonlicht krijgen, want dat Deinze bouwde. Onze relatie Prak de forelfilets met een vork fijn is bepalend voor een goede kwaliteit: de kunst bestaat. is gebaseerd op vertrouwen. en meng met de verse kaas. Hak de erinde tomaten voldoende energie te geven om tot bloei We gaan rond de tafel ziten dragon en de peterselie fijn en snipper om samen te beslissen de bieslook. Meng alle kruiden onder tekomen, en vervolgens de natuur haar gang laten gaan welke variëteiten gekweekt ‘om de tomaten te laten rijpen” Elke plant is minstens het forelmengsel. Voeg het sap van 1/2 worden, en hoe. Deze unieke citroen, de olijfolie, zout en peper toe. 10 meter langen groeit in de hoogte. De oogst iseen combinatie van samen @) vul de tomaten met de rilettes en heel precies werkje: te vroeg geplukt, krijg je tomaten soorten kiezen, de teelt die niet mooi presenteren in de winkel. Wacht je te lang, op turf en de ecologische zet tot het serveren in de koelkast dan krijg je overrijpe tomaten. “De versheid speelt ook benadering maakthet PERPORTIE mogelijk kwaliteitstomaten te AET KCAL een cruciale rol: tussen de oogst en de levering in de kweken die voldoen aan alle 576 ver ® 76 GKOOLNVDRATEN winkels zitten maximaal 24 uur, volgens de vereisten eisen van de Kwalteitsketen VUT BERË 286 vaas SG SUKERS van de Kwaliteitsketen Carrefour”, rondt Tom af. Carrefour” ® 196 EITEN 48 Carrefour Food Magazine | juni 2021

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 48