Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 56


Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Carrefour Folder 07.06.2021

Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 56

ra: PB 3 Jt tal Là VEGGIE u Ë 1 ‘4 & Vervang vooreen u u Verwarm de oven "vegetarische versie de voor op 220°C, rol =‘ Kip door bi es oe ° Wr het bizzadeeg uit die je eers ed 15 min laat en Kies je vulling! el La mai eren cn sojas, aus. ES, je} “+ un 4 DS ra! Pizza aubergine Pizza arıssa u PE am Min Roer lel harissa door ” % x asperges 100 ml tomatensaus. en Pizza Snij 1/2 aubergine in sie Roer 3 elmascarpone za À rondjes. Spoel100 g gladen kruid met zouten, ricotta kikkererwten en laat ze peper: Blancheer 100 g diepvrieserwten3 min Roer Sel ricotta glad en, uitlekken. Snij 1/2 rode ui inreepjes. Borstel wat Pizza in gezouten kokend breng op smaak met1el water. Besmeer hetdeeg citroensap,zout en olijfolie over de rondjes À aubergine, kruid ze met papr ika met de mascarpone. peper: Pel1 sjalot en snúj Dn Schiker 2 sneden in schijfjes. Mix 1 bosje per en bak ze 2 min Snij150g kipfilet in dille met 100 ml perkant ineen hete gerookte ham,100g braadpan. Besmeer het reepjes en bak ze groeneaspergepunten olijfolie. Kruid met zout goudbruin in olijfolie. deeg met de tomatensaus bi Kruid met1 tl u endeerwtenop.Kruid en peper en giet dooreen enbesprenkel met1el met zout en peper. Bedek fijne zeef. Snij 70g kippenkruiden. Pel balsamicoazijn. Verdeel dunne met 20 ggeraspte jonge gerookte zalmin erde rondjes aubergine, 1sjaloten sni kaas, besprenkelmet reepjes. Besmeer het schijfjes. Snij 1 gele dekikkererwten en de = paprikain reepjes. 5 olijfolie et bak15 minin deeg met de ricotta. rode ui over. Verbrokkel je de oven. Serveer. Garneer met de sjalot, de Besmeer hetdeeg met gerookte zalm en Lel daarover 100 g fetaen Sel barbecuesaus. besprenkel met olijfolie. racen kappertjes. Hak Bak15 mi inde oven. Verdeeler dekip, de 2el pistaches grof en sjalot en de paprika over. ERDE Bestrooi met peterselie PER PORTIE 159 KCAL 64 GVETTEN strooize over de pizza. enserveer. Bestrooi met geraspte 11616 KDOLMFDRATEN| 126 SUIKERS Besprenkel metde mozzarella, besprenkel AG VBELS 1526 ENWTIEN dille-pesto en bak15 min metolijfolie en bak VAN HET SEIZOEN in de oven. Versiermet 15 min in de oven. Werk af met koriander en plukjes dille en ser veer. «EB So 7 Geen asperges meer? » PER PORTIE 1430 KCAL 53 6 VETTEN N ‘serveer. (316 VEZELS1496 EWITTEN IMG KOOLHYDRATEN 1206 SUKERS lervang ze do. ver acar à roosjes broccoli of EB DOO MINDER PIKANT? Ri oor spinazie. PER PORTIE 1574 KCAL! 82 VETTEN x) DE) NES 1158 GHOOLHYDRATEN 106 SUIKERS lervang de harissa OB KCAL 25 ix 26 VEZESI 536 EWNTTER 1696 KODLHYDRATEN Et 4 oor Kerriepoeder. $ 12GVEZELS 167 GEN es x Ni AR Eee 1 Bis ‘ + 56. Carrefour Food ni 2021 ER

Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 56