Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ra:

PB

3

Jt

tal



VEGGIE

u

Ë

1

‘4

& Vervang vooreen

u u

Verwarm de oven

"vegetarische versie de

voor op 220°C, rol

=‘

Kip door bi

es

oe

° Wr

het bizzadeeg uit

die je eers

ed

15 min laat

en Kies je vulling!

el

La

mai

eren

cn

sojas,

aus.

ES,

je}

“+

un

4

DS

ra!

Pizza

aubergine

Pizza

arıssa

u

PE

am

Min

Roer lel harissa door



%

x

asperges

100 ml tomatensaus.

en

Pizza

Snij 1/2 aubergine in

sie

Roer 3 elmascarpone

za

À

rondjes. Spoel100 g

gladen kruid met zouten,

ricotta

kikkererwten en laat ze

peper: Blancheer 100 g

diepvrieserwten3 min

Roer Sel ricotta glad en,

uitlekken. Snij 1/2 rode

ui inreepjes. Borstel wat

Pizza

in gezouten kokend

breng op smaak met1el

water. Besmeer hetdeeg

citroensap,zout en

olijfolie over de rondjes

À

aubergine, kruid ze met

papr

ika

met de mascarpone.

peper: Pel1 sjalot en snúj

Dn

Schiker 2 sneden

in schijfjes. Mix 1 bosje

per en bak ze 2 min

Snij150g kipfilet in

dille met 100 ml

perkant ineen hete

gerookte ham,100g

braadpan. Besmeer het

reepjes en bak ze

groeneaspergepunten

olijfolie. Kruid met zout

goudbruin in olijfolie.

deeg met de tomatensaus

bi

Kruid met1 tl

u

endeerwtenop.Kruid

en peper en giet dooreen

enbesprenkel met1el

met zout en peper. Bedek

fijne zeef. Snij 70g

kippenkruiden. Pel

balsamicoazijn. Verdeel

dunne

met 20 ggeraspte jonge

gerookte zalmin

erde rondjes aubergine,

1sjaloten sni

kaas, besprenkelmet

reepjes. Besmeer het

schijfjes. Snij 1 gele

dekikkererwten en de

=

paprikain reepjes.

5

olijfolie et bak15 minin

deeg met de ricotta.

rode ui over. Verbrokkel

je

de oven. Serveer.

Garneer met de sjalot, de

Besmeer hetdeeg met

gerookte zalm en Lel

daarover 100 g fetaen

Sel barbecuesaus.

besprenkel met olijfolie.

racen

kappertjes. Hak

Bak15 mi

inde oven.

Verdeeler dekip, de

2el pistaches grof en

sjalot en de paprika over.

ERDE

Bestrooi met peterselie

PER PORTIE 159 KCAL 64 GVETTEN

strooize over de pizza.

enserveer.

Bestrooi met geraspte

11616 KDOLMFDRATEN| 126 SUIKERS

Besprenkel metde

mozzarella, besprenkel

AG VBELS 1526 ENWTIEN

dille-pesto en bak15 min

metolijfolie en bak

VAN HET SEIZOEN

in de oven. Versiermet

15 min in de oven. Werk

af met koriander en

plukjes dille en ser veer.

«EB So

7

Geen asperges meer? »

PER PORTIE 1430 KCAL 53 6 VETTEN

N

‘serveer.

(316 VEZELS1496 EWITTEN

IMG KOOLHYDRATEN 1206 SUKERS

lervang ze do.

ver acar

à

roosjes broccoli of

EB DOO

MINDER PIKANT?

Ri

oor spinazie.

PER PORTIE 1574 KCAL! 82 VETTEN

x)

DE)

NES

1158 GHOOLHYDRATEN 106 SUIKERS

lervang de harissa

OB KCAL 25

ix

26 VEZESI 536 EWNTTER

1696 KODLHYDRATEN

Et

4

oor Kerriepoeder.

$

12GVEZELS 167 GEN

es

x

Ni

AR

Eee

1

Bis ‘

+

56. Carrefour Food

ni 2021

ER