Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ra:
PB
3
Jt
tal
Là
VEGGIE
u
Ë
1
‘4
& Vervang vooreen
u u
Verwarm de oven
"vegetarische versie de
voor op 220°C, rol
=‘
Kip door bi
es
oe
° Wr
het bizzadeeg uit
die je eers
ed
15 min laat
en Kies je vulling!
el
La
mai
eren
cn
sojas,
aus.
ES,
je}
“+
un
4
DS
ra!
Pizza
aubergine
Pizza
arıssa
u
PE
am
Min
Roer lel harissa door
”
%
x
asperges
100 ml tomatensaus.
en
Pizza
Snij 1/2 aubergine in
sie
Roer 3 elmascarpone
za
À
rondjes. Spoel100 g
gladen kruid met zouten,
ricotta
kikkererwten en laat ze
peper: Blancheer 100 g
diepvrieserwten3 min
Roer Sel ricotta glad en,
uitlekken. Snij 1/2 rode
ui inreepjes. Borstel wat
Pizza
in gezouten kokend
breng op smaak met1el
water. Besmeer hetdeeg
citroensap,zout en
olijfolie over de rondjes
À
aubergine, kruid ze met
papr
ika
met de mascarpone.
peper: Pel1 sjalot en snúj
Dn
Schiker 2 sneden
in schijfjes. Mix 1 bosje
per en bak ze 2 min
Snij150g kipfilet in
dille met 100 ml
perkant ineen hete
gerookte ham,100g
braadpan. Besmeer het
reepjes en bak ze
groeneaspergepunten
olijfolie. Kruid met zout
goudbruin in olijfolie.
deeg met de tomatensaus
bi
Kruid met1 tl
u
endeerwtenop.Kruid
en peper en giet dooreen
enbesprenkel met1el
met zout en peper. Bedek
fijne zeef. Snij 70g
kippenkruiden. Pel
balsamicoazijn. Verdeel
dunne
met 20 ggeraspte jonge
gerookte zalmin
erde rondjes aubergine,
1sjaloten sni
kaas, besprenkelmet
reepjes. Besmeer het
schijfjes. Snij 1 gele
dekikkererwten en de
=
paprikain reepjes.
5
olijfolie et bak15 minin
deeg met de ricotta.
rode ui over. Verbrokkel
je
de oven. Serveer.
Garneer met de sjalot, de
Besmeer hetdeeg met
gerookte zalm en Lel
daarover 100 g fetaen
Sel barbecuesaus.
besprenkel met olijfolie.
racen
kappertjes. Hak
Bak15 mi
inde oven.
Verdeeler dekip, de
2el pistaches grof en
sjalot en de paprika over.
ERDE
Bestrooi met peterselie
PER PORTIE 159 KCAL 64 GVETTEN
strooize over de pizza.
enserveer.
Bestrooi met geraspte
11616 KDOLMFDRATEN| 126 SUIKERS
Besprenkel metde
mozzarella, besprenkel
AG VBELS 1526 ENWTIEN
dille-pesto en bak15 min
metolijfolie en bak
VAN HET SEIZOEN
in de oven. Versiermet
15 min in de oven. Werk
af met koriander en
plukjes dille en ser veer.
«EB So
7
Geen asperges meer? »
PER PORTIE 1430 KCAL 53 6 VETTEN
N
‘serveer.
(316 VEZELS1496 EWITTEN
IMG KOOLHYDRATEN 1206 SUKERS
lervang ze do.
ver acar
à
roosjes broccoli of
EB DOO
MINDER PIKANT?
Ri
oor spinazie.
PER PORTIE 1574 KCAL! 82 VETTEN
x)
DE)
NES
1158 GHOOLHYDRATEN 106 SUIKERS
lervang de harissa
OB KCAL 25
ix
26 VEZESI 536 EWNTTER
1696 KODLHYDRATEN
Et
4
oor Kerriepoeder.
$
12GVEZELS 167 GEN
es
x
Ni
AR
Eee
1
Bis ‘
+
56. Carrefour Food
ni 2021
ER