Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Het i Is al klaar!

Rod aan lekkere, snelle recepten voor je maaltijden tijdens

de drukke werkweek? Deze recepten helpen je goed en

gezond te eten. Klaar in maximum 30 minuten!

f

Werk elk bord

een handvol rucal

ee

en bestrooi met

Parmezaanschilfers. U

=

Pe

>

nn

RR

»

28

F

20

NT

À

ce

a

Tortellini met vlees en ricotta-spinaziesaus

4 personen - Voorbereiding 5 min - Bereiding 15 min - Makkelijk - €

‘500 g tortellini met lees

(D Pel en snipper de ui. Pel en pers

Hak de basilicumblaadjes fijn en

500 g tomatenblokjes.

de knoflook. Kook de pasta volgens

meng ze onder de saus

200 g ricotta

de aanwijzingen op de verpakking.

250 g spinazie

Fruit de ui en de knoflook glazig op

@) Giet de pasta af (vang wat kook:

%0g vers basilicum

een laag vuur in een braadpan met

water op). voeg hem toe aan de saus

‘50 g geraspte Parmezaanse kaas

wat olifolie. Voeg de tomatenblokjes

en giet er 1 pollepel kookvocht bij

Bestrooi met de Parmezaanse kaas

IN JE VOORRAADKAST

toe en kruid met zout en peper. Laat

en serveer meteen, in diepe borden

tui

rustig sudderen.

SONG

PERPORTIE

“teentje knoflook

@ Roer de ricotta door de saus

2

Es

olijfolie

Meng goed, voeg beetje bij beetje de

996 SUKERS

64 GKOOLMDRATEN

zout, peper

spinazie toe en laat ze slinken in de

55 6VELIS

28 GEITTEN

tomatensaus.

58 Carrefour Food Magazine | juni 2021