Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bernard

Producent van bio zuivelproducten

“foodact

acter

mtd

Voor wie een echte, volle smaak

Wie is Bernard?

een filosofie is

Eigenli

k moeten we zegge

“Bernard, Del

phine en hun dri kinderen”,

want dit is een echt familieverhaal.

De boerderij die Bernard en zijn vrouw

Delphine in Rebecq (Waals-Brabant)

uitbaten, bestaat namelijk al meer dan

drie eeuwen en was al eigendom van

de overgrootouders van Bernard.

Geluk met

rm

De,

> :

de paplepel

||

LU 1

Na hun succes op de weekmarkten van

er

Waals-Brabant en Brussel, staan de yoghurt,

rijstpap en rijstpap met zoute karamel van

Bernard en Delphine (van La Ferme du

Tambourin) nu bij het gamma ‘lokale producten’

in je Carrefour-winkel.

SUCCESVOLLE OMSCHAKELING

en

Toen Carrefour besliste boeren te gaan begeleiden op weg

naar de omschakeling naar bio, was La Ferme du Tambou-

rin de eerste Belgische boerderij die gebruik kon maken

N

van deze noodzakelijke ondersteuning De procedure werd

a

door het koppel opgestart in 2018. “Op de Beurs van Libra-

ad

mont heeft Carrefour voorgesteld om onste steunen bijde

3

%

omschakeling naar bio”, herinnert Bernard zich. “Bio past

sowieso in onze filosofie,maar het vraagt wel wat aanpassin-

KS

gen. Bovendien moesten we dan ook een grotere productie

»

verzekeren, en dat had toch nog wat voeten in de aarde: we

Lars

moesten de veestapel uitbreiden, de productiecapaciteit uit-

bouwen, de logistiek herdenken. Dankzij Carrefour hebben

1u

we dat kunnen realiseren. Bovendien garandeert Carrefour

<

een

ons de afname van een bepaald volume, en eengrote zicht-

baarheid”

32 Carrefour Food Magazine | juni 2021

a

|

I