Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bernard
Producent van bio zuivelproducten
“foodact
acter
mtd
Voor wie een echte, volle smaak
Wie is Bernard?
een filosofie is
Eigenli
k moeten we zegge
“Bernard, Del
phine en hun dri kinderen”,
want dit is een echt familieverhaal.
De boerderij die Bernard en zijn vrouw
Delphine in Rebecq (Waals-Brabant)
uitbaten, bestaat namelijk al meer dan
drie eeuwen en was al eigendom van
de overgrootouders van Bernard.
Geluk met
rm
De,
> :
de paplepel
||
LU 1
Na hun succes op de weekmarkten van
er
Waals-Brabant en Brussel, staan de yoghurt,
rijstpap en rijstpap met zoute karamel van
Bernard en Delphine (van La Ferme du
Tambourin) nu bij het gamma ‘lokale producten’
in je Carrefour-winkel.
SUCCESVOLLE OMSCHAKELING
en
Toen Carrefour besliste boeren te gaan begeleiden op weg
naar de omschakeling naar bio, was La Ferme du Tambou-
rin de eerste Belgische boerderij die gebruik kon maken
N
van deze noodzakelijke ondersteuning De procedure werd
a
door het koppel opgestart in 2018. “Op de Beurs van Libra-
ad
mont heeft Carrefour voorgesteld om onste steunen bijde
3
%
omschakeling naar bio”, herinnert Bernard zich. “Bio past
sowieso in onze filosofie,maar het vraagt wel wat aanpassin-
KS
gen. Bovendien moesten we dan ook een grotere productie
»
verzekeren, en dat had toch nog wat voeten in de aarde: we
Lars
moesten de veestapel uitbreiden, de productiecapaciteit uit-
bouwen, de logistiek herdenken. Dankzij Carrefour hebben
1u
we dat kunnen realiseren. Bovendien garandeert Carrefour
<
een
ons de afname van een bepaald volume, en eengrote zicht-
baarheid”
32 Carrefour Food Magazine | juni 2021
a
|
I