Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.

Hier is pagina 33 van 72 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 07.06.2021 tot 28.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 33
LOKALE PRODUCENT | bij Carrefour ‘# 3 EL 50 BOERDERIJEN HELPEN “A OMSCHAKELEN NAAR BIOTEELT al d #7 a lokale producent u VERTROETELDE KOEIEN Het avontuur begon in 2012, toen Bernard en Delphine à Bartholomé beslisten zelf zuivelproducten te gaan maken met de melk van hun koeien. Gestimuleerd door de vele ‘aanmoedigingen en adviezen van kwekers, vormden | Bernarden Delphine hun veestapelom enintroduceerden OMSCHAKELEN ze in 2017 Jerseykoeien (een ras van het Kanaaleiland NAAR BIO MET Sd Jersey). En omdat Bernard en Delphine niet de gewoonte CARREFOUR Je wordt niet van de hebben de dingen half te doen, organiseerden en cultiveer- den ze hun weilanden doordacht om hun ‘nieuwe’ koeien te ene dag op de andere NOG EEN bioproducent. De bodem kunnen laten leven volgens het ritme van het weer, zoveel VERHAALTJE... voorbereiden, nieuwe mogelijk buiten. “Het voer voor de Jerseykoeien is daar methodes leren die de Vroeger liep een hond i door verbeterd, en dat komt ook de kwaliteit van de melk een trommel (tambouri natuur, de mens, de dieren respecteren, dat biolabel ten goede”, onderstreept Bernard. het Frans) om de karnton halen. Alles samen ‘om boter te maken in beweging te houden. kan dat tot drie jaar tjd A2-MELK, DAT IS BETER! vragen. Drie jaar zonder Aldat werk en het voortdurend streven naar kwaliteit Daar komt de naam veel inkomsten. Om die ‘La Ferme du Tambourin' werpt zijn vruchten af.“Dit rustieke koeienras staat be- vandaan. Bemard en zijn overgang te steunen, staat kend om de kwaliteit van hun melk: A2-melk. We hebben. Carrefour naast hen, met vrouw Delphine namen de indirecte economische er als test yoghurt van gemaakt. Eninderd: : die smaakte boerderij in 1991 over. hulp. Door hun producten compleet anders! Dus wikden we nog eenstapje verder vooraf in de spotlight gaan: we hebben nu alleen nog koeien die A2-melk geven”, te zetten en ze te a legt Bernard uit. “Die melk is heel eiwitrijk, bevat veel AM commercialiseren, ook als de die nog niet bio zijn vetten en oligo-elementen. Bovendien is ze hypoallergeen, duslichter verteerbaar:Wijzijn een echte speler in de zui- ee Jij 5 velsector geworden. Mooi voor een kleine lokale producent zoals wij”,besluit Bernard. … IE Ver Carrefour Food Magazine | juni 2021 33
Carrefour - Folder van 07.06.2021 tot 28.06.2021 - Pagina 33