Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 98
Hier is pagina 98 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PROSECCO
In het noordoosten van Italië lenen zowel het
milde microklimaat en de ondergrond zich
uitstekend voor prosecco, de meest bekende
5
Italiaanse bubbels
La Gioiosa Millesimato
eo
Prosecco wordt voor minstens 85% gemaakt
Prosecco Valdobbiadene brut
uit de witte druif glera. Oorspro:
lij
er
heette die prosecco, maa:
Tdi
uders
vera!
rd om verwarring met het gelijk-
namige dorpje te vermijden. Zijn lichte
ijne bellen en fruitige,
=
ci
GICIOSAI
structuur, beperkte hoeveelheid suikers,
licht florale aroma's. |
e
=
hoge zuurtegraa
frisse aroma's m
mond een fijne explosie
ADENE,
binen 2
frisheid met limoen
hem de perfecte proseccodruif.
Br wordt gemaakt volgen:
Prosecco Raffaello
ode Charmat. Het grootste verschil
met d
Extra droog, Vene
ethode van champagne is dat de
tweede gisting niet gebeurt in de fles, maar
Tes
in grote stalen vaten. Zo komen fruitige
Ee)
kenmerken meer tot hun recht. Anderzijds
Fris en mild fruitig aroma.
wordt een prosecco hierdoor niet beter
Levendig in de mond en met
een elegante, delicate mousse
de jaren, dus consumeer hem
CAVA
Cava komt in de meeste gevallen uit
Catalonië. Net als champagne, komt cava
tot stand via een ‘traditionele methode
Cava Corazon
met een tweede gisting in de fles
[bio] T rd
Aanvankelijk werd cava altijd gemaakt
Mooie pareling en fruitige
it macabeo, xarel-lo en/of parellada.
smaak van boomgaardfruit
Macabeo geeft frisheid en fruitige zuren,
n citrus. Een typische
xarel-lo zorgt voor body en structuu:
oge tapascava
en parellada staat garant voor een
|
romige en zachte body met verfijnde
aroma's en citrustoetsen. Intussen
Gn Galda,
zijn ook andere druiven toegelaten.
mi-sec
Tai
Cavas moeten minstens negen maanden
rijpen. Na minimaal 15 maanden rijping
Boeket van rijpe appel, kweepeer
in-
mag je spreken van ‘cava reserv:
en broodkruim. Sappige smaak
stens 30 maanden van ‘gran reserva
en zachte afdro
=