Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 98
Hier is pagina 98 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.

Hier is pagina 98 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 98
PROSECCO In het noordoosten van Italië lenen zowel het milde microklimaat en de ondergrond zich uitstekend voor prosecco, de meest bekende 5 Italiaanse bubbels La Gioiosa Millesimato eo Prosecco wordt voor minstens 85% gemaakt Prosecco Valdobbiadene brut uit de witte druif glera. Oorspro: lij er heette die prosecco, maa: Tdi uders vera! rd om verwarring met het gelijk- namige dorpje te vermijden. Zijn lichte ijne bellen en fruitige, = ci GICIOSAI structuur, beperkte hoeveelheid suikers, licht florale aroma's. | e = hoge zuurtegraa frisse aroma's m mond een fijne explosie ADENE, binen 2 frisheid met limoen hem de perfecte proseccodruif. Br wordt gemaakt volgen: Prosecco Raffaello ode Charmat. Het grootste verschil met d Extra droog, Vene ethode van champagne is dat de tweede gisting niet gebeurt in de fles, maar Tes in grote stalen vaten. Zo komen fruitige Ee) kenmerken meer tot hun recht. Anderzijds Fris en mild fruitig aroma. wordt een prosecco hierdoor niet beter Levendig in de mond en met een elegante, delicate mousse de jaren, dus consumeer hem CAVA Cava komt in de meeste gevallen uit Catalonië. Net als champagne, komt cava tot stand via een ‘traditionele methode Cava Corazon met een tweede gisting in de fles [bio] T rd Aanvankelijk werd cava altijd gemaakt Mooie pareling en fruitige it macabeo, xarel-lo en/of parellada. smaak van boomgaardfruit Macabeo geeft frisheid en fruitige zuren, n citrus. Een typische xarel-lo zorgt voor body en structuu: oge tapascava en parellada staat garant voor een | romige en zachte body met verfijnde aroma's en citrustoetsen. Intussen Gn Galda, zijn ook andere druiven toegelaten. mi-sec Tai Cavas moeten minstens negen maanden rijpen. Na minimaal 15 maanden rijping Boeket van rijpe appel, kweepeer in- mag je spreken van ‘cava reserv: en broodkruim. Sappige smaak stens 30 maanden van ‘gran reserva en zachte afdro =
Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 98