Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ®
ee
Witlofrolletje gevuld
met gestoofd witlof,
amandelkoekjes en
Gandaham
4 personen e 20 min
6 stronkjes Spar grondwitlof
8 amandelkoekjes
3 sneetjes Gandaham
1 sjalot
klontje Spar boter
sap van 1 citroen
1 el Boni honing
gedroogde ha
1 sneetje Gandaham
1
Gedroogde ham: droog het et
Gan
h
inde oven o
N
Snij het achterste harde ale van
de witlofstr
w
Haal de grootste buitenste blaadjes
van de stronken
=
>
Kook deze blaadjes kort, zodat ze
zacht en plooibaar worden. Haal uit
het water en koel af in koud water.
u
Snij de rest van het witlof mooi fijn
|!
a
Pel de sjalot en snipper
NS
Stoof de sjalotsnippers aan in boter.
Voeg het versneden witloftoe en
ee,
Ss
oo
Verkruimel, als het witlof zacht is
e amandelkoekjes in de warm
witlofmengeli
©
Snij de ham un en voeg toe. Laat
wat a
-
Fi
Es
©
Leg een 6 ee witlofblaadjes
AN
x
trapsgewijs op elkaar en schik de
gestoofde witlofmengeling op de
|
wi
=.
EN
m
Draai dicht zoı
je opnieuw ee
witlofstronk krijgt. Doe dit tot de
witlofblaadjes en -mengeling op is.
B
N
Meng het sap
n de citroen
de honing. Smeer de witlofstronk
jes ermee in en warm 10 min op in
Le Balthazar b
de oven op 150°C. Zo zullen ze mooi
ha]
blin
Minervois, Languedoc, Frankrijk
EH
w
Haal uit de oven en schik op de bor-
* aangename en stevige aanzet
den. Werk af met wat gedroogde
En Lier met te evenwicht
h
en wat kruimels van de
ssen
ke —
amandelkoekje: