Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ®

ee

Witlofrolletje gevuld

met gestoofd witlof,

amandelkoekjes en

Gandaham

4 personen e 20 min

6 stronkjes Spar grondwitlof

8 amandelkoekjes

3 sneetjes Gandaham

1 sjalot

klontje Spar boter

sap van 1 citroen

1 el Boni honing

gedroogde ha

1 sneetje Gandaham

1

Gedroogde ham: droog het et

Gan

h

inde oven o

N

Snij het achterste harde ale van

de witlofstr

w

Haal de grootste buitenste blaadjes

van de stronken

=

>

Kook deze blaadjes kort, zodat ze

zacht en plooibaar worden. Haal uit

het water en koel af in koud water.

u

Snij de rest van het witlof mooi fijn

|!

a

Pel de sjalot en snipper

NS

Stoof de sjalotsnippers aan in boter.

Voeg het versneden witloftoe en

ee,

Ss

oo

Verkruimel, als het witlof zacht is

e amandelkoekjes in de warm

witlofmengeli

©

Snij de ham un en voeg toe. Laat

wat a

-

Fi

Es

©

Leg een 6 ee witlofblaadjes

AN

x

trapsgewijs op elkaar en schik de

gestoofde witlofmengeling op de

|

wi

=.

EN

m

Draai dicht zoı

je opnieuw ee

witlofstronk krijgt. Doe dit tot de

witlofblaadjes en -mengeling op is.

B

N

Meng het sap

n de citroen

de honing. Smeer de witlofstronk

jes ermee in en warm 10 min op in

Le Balthazar b

de oven op 150°C. Zo zullen ze mooi

ha]

blin

Minervois, Languedoc, Frankrijk

EH

w

Haal uit de oven en schik op de bor-

* aangename en stevige aanzet

den. Werk af met wat gedroogde

En Lier met te evenwicht

h

en wat kruimels van de

ssen

ke —

amandelkoekje: