Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zi: Nee zeggen tegen

voedselverspillin

In plaats van overschotjes in de vuilnisbak te gooien, gebruik

je ze in nieuwe gerechten. Dat vraagt wat creativiteit, maar

je bespaart wel tijd in de keuken. Daarenboven verklein je de

afvalberg. Een win-win dus!

Gezouten kabeljauw in bouillon met koriander

4 personen » lu

4 sneden oud zuurdesembrood

1 kl venkelzaadjes

1

sje

% kl zwarte peperkorrels

el

gezouten kabelja

4x150g kabeljauwhaasje

180 g fijne suil

4 visbouillonblokjes

20 g fijn zeezout

4tel

2 laurierbl

2 bosjes koriander

|

2 takjes bladpeterselie

Boni olijfolie

de suiker

N

Lepel}

En

erover.

il

Il

w

org ervoor

>

Laat 20 à

Eh

de dikt:

À

A

Nadi

+

lang, d ante fang

en steviger moeten

a

u

Spoel des vis safen dep droog met keukenpapier.

+ olifol

jn

en fruit

de looksnippers

=

nm

n

k. Kruid met

peper en alt:

voeg bij de bouillon

rd

r de sneden

Pocheer de vis gaar in de hete bouillon

IL

ps

L

met een vork.

A

h

m

A

hs

A

m

Werk af met druppels olijfolie en serveer.

Pen

Oude Geuze Boon (7

90:

Séksraktervol

bier en 5% jonge lambiek

EUZE

- smaakt fris, eerder fruitig enh

ON

toetsen van pompelm