Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zi: Nee zeggen tegen
voedselverspillin
In plaats van overschotjes in de vuilnisbak te gooien, gebruik
je ze in nieuwe gerechten. Dat vraagt wat creativiteit, maar
je bespaart wel tijd in de keuken. Daarenboven verklein je de
afvalberg. Een win-win dus!
Gezouten kabeljauw in bouillon met koriander
4 personen » lu
4 sneden oud zuurdesembrood
1 kl venkelzaadjes
1
sje
% kl zwarte peperkorrels
el
gezouten kabelja
4x150g kabeljauwhaasje
180 g fijne suil
4 visbouillonblokjes
20 g fijn zeezout
4tel
2 laurierbl
2 bosjes koriander
|
2 takjes bladpeterselie
Boni olijfolie
de suiker
N
Lepel}
En
erover.
il
Il
w
org ervoor
>
Laat 20 à
Eh
de dikt:
À
A
Nadi
+
lang, d ante fang
en steviger moeten
a
u
Spoel des vis safen dep droog met keukenpapier.
+ olifol
jn
en fruit
de looksnippers
=
nm
n
k. Kruid met
peper en alt:
voeg bij de bouillon
rd
r de sneden
Pocheer de vis gaar in de hete bouillon
IL
ps
L
met een vork.
A
h
m
A
hs
A
m
Werk af met druppels olijfolie en serveer.
Pen
Oude Geuze Boon (7
90:
Séksraktervol
bier en 5% jonge lambiek
EUZE
- smaakt fris, eerder fruitig enh
ON
toetsen van pompelm