Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ®
ji
a
\)
A
7
6 personen » lu
bloemk:
1el verse tijmnaaldjes
geklaarde boter
Lel gee ookt
rika
I
250
kruid
WE)
Lel Komiinpaeder
entebouillon-
1 kl harissa
7
ee
|
Boni olijfolie
a,
he
2 bosjes koriander
mig
ww
#
1 groene Sr
2
4 teentjes |
k
6 el Boni olijfolie
orn
nn
1 bokaal Boni geroos-
1el esdoornsiroop
erde paprika
% kl komijnpoeder
A bed
1 kl kardem
400 g Boni gepelde
sap van % citroen
el de uien en look en snipper fijn.
IN
Stoof aan in oli
li
han
N
ven paprikapoeder tijm en komijn toe en
KEE . geroosterde paprika fijn en voeg
samen met de gepelde tomaten toe.
=
Roer de harissa erdoor en laat 20 min stoven
Kruid met peper en zout
y
erwarm de oven voor op 200
=
Snij de bloemkool in roosjes en schik op een
bakplaat. Kruid met peper en zout. Verdeel
ie
En geklaarde boter over. Zet 30 min in de
ee de linzen en kook ze 20 min net gaar
Zhoug is een a ALE
water met een bouillonblokje en kruiden-
DT
indt zeioo
d
ie Giet af, verwijder het tuiltje en hou de
GTR (3
linzen
DE
5
|
ok en doe met de rest van
(Al
RE RT
(ES 02
LU
de serhvangredemen| in een hakmolentje en
IS
f
8
9
Pluk de Bandes van de koriander los en snij
AN
N
de steeltjes
Su
Lepel de sala in voorverwarmde borde
Afectus loureiro
ed
Verdeel de linzen erover en leg daarbovenop
Minho, Portugal
pe
um,
de geroosterde bloet
oo.
| Arual)
=
+ 100% loureiro
Hs
Werk af met pellen Joue en bestrooi met
« uitbundige aroma's van tropisch fruit
koriande
* volumineus in de mond met mooie zuurtegraad
2
Serveer de rest van de zhoug ernaast.
z
5
er