Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ®

ji

a

\)

A

7

6 personen » lu

bloemk:

1el verse tijmnaaldjes

geklaarde boter

Lel gee ookt

rika

I

250

kruid

WE)

Lel Komiinpaeder

entebouillon-

1 kl harissa

7

ee

|

Boni olijfolie

a,

he

2 bosjes koriander

mig

ww

#

1 groene Sr

2

4 teentjes |

k

6 el Boni olijfolie

orn

nn

1 bokaal Boni geroos-

1el esdoornsiroop

erde paprika

% kl komijnpoeder

A bed

1 kl kardem

400 g Boni gepelde

sap van % citroen

el de uien en look en snipper fijn.

IN

Stoof aan in oli

li

han

N

ven paprikapoeder tijm en komijn toe en

KEE . geroosterde paprika fijn en voeg

samen met de gepelde tomaten toe.

=

Roer de harissa erdoor en laat 20 min stoven

Kruid met peper en zout

y

erwarm de oven voor op 200

=

Snij de bloemkool in roosjes en schik op een

bakplaat. Kruid met peper en zout. Verdeel

ie

En geklaarde boter over. Zet 30 min in de

ee de linzen en kook ze 20 min net gaar

Zhoug is een a ALE

water met een bouillonblokje en kruiden-

DT

indt zeioo

d

ie Giet af, verwijder het tuiltje en hou de

GTR (3

linzen

DE

5

|

ok en doe met de rest van

(Al

RE RT

(ES 02

LU

de serhvangredemen| in een hakmolentje en

IS

f

8

9

Pluk de Bandes van de koriander los en snij

AN

N

de steeltjes

Su

Lepel de sala in voorverwarmde borde

Afectus loureiro

ed

Verdeel de linzen erover en leg daarbovenop

Minho, Portugal

pe

um,

de geroosterde bloet

oo.

| Arual)

=

+ 100% loureiro

Hs

Werk af met pellen Joue en bestrooi met

« uitbundige aroma's van tropisch fruit

koriande

* volumineus in de mond met mooie zuurtegraad

2

Serveer de rest van de zhoug ernaast.

z

5

er