Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 52


Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Spar Folder 17.12.2020

Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 52

Je iR } 1 3 / Fe si 140 Vispannetje met venkel en prei } ER rt | hik onder bladerdeeg | £ [) 4 personen e 1 u + oven: 20 min 200 g Spar kabeljauwhaasje 240 ml visfond | L 8 Il Li 1kg Spar h it L 3 sjalotten 1 citroen 2 stengels selder 1 vel Spar bladerdeeg 1 wit van prei a \ 1 kleine venkel Spar ongezouten boter € 150 ml witte wijn kr 200 ml Boni volle melk Was de mosselen een drietal keer in koud water. 4 5% Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de selder grof. Smelt wat boter in een kook de, BwRE Bak de selder en % van de sjalot glazig. Blus met de witte wijn en laat droog koken “he | = 3 deksel garen tot de bovenste mosselen open zijn % garen onder Ag deksel tot alle mosselen geopend zi N ef de mosselen en vang hierbij het kookvocht op. IL 800 m hebt. ’ | | L | L 4 = Was de prei en snipper fijn in Have rij $ m m Snij het groen van de venkel en de kern. Snij de venkel in fijne blokjes. w in een sauspan L L 4 13 Roer A r | Voeg de melk, di L Laat enkele min Ah stie koken ! A IM! en A an BIENE op seek met issnsah] m Snipper au! = Warm de oven voor op 180°C. : Wil ik maken | r nisse We de kabeljauw en schelvis in blokjes van cm. 2 18 we de witte vis met de mosselen i I: 66 Davy: ‘Een vispannetje | î is een van mijn lievelings- 1 grote ovenschotel of verschillende kleine li > \ gerechten. Ik heb het nog HB © Overgiet met de vissaus en bedek met het nooit zelf gemaakt. Leuk bladerdeeg. Snij het overtollige deeg weg en druk goed n tegen de den. Smeer in | / datje kan variëren met met een losgeklopt eigeel À vis. Zo kan ik mijn keuze Zet 20 min in de voorverwarmde oven afstemmen op het aanbod Haal uit de oven en werk net voor het ds i Mn Ee winkel en waar ik zin opdienen af met de kroepoek, garnalen en ze platte peterselie

Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 52