Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Je

iR

} 1

3

/

Fe si

140

Vispannetje met venkel en prei

}

ER

rt

|

hik

onder bladerdeeg

|

£

[)

4 personen e 1 u + oven: 20 min

200 g Spar kabeljauwhaasje

240 ml visfond

|

L

8

Il

Li

1kg Spar

h

it

L

3 sjalotten

1 citroen

2 stengels selder

1 vel Spar bladerdeeg

1 wit van prei

a

\

1 kleine venkel

Spar ongezouten boter



150 ml witte wijn

kr

200 ml Boni volle melk

Was de mosselen een drietal keer in koud water.

4 5%

Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de selder grof.

Smelt wat boter in een kook

de,

BwRE

Bak de selder en % van de sjalot glazig. Blus met de witte wijn en

laat droog koken

“he

|

=

3

deksel garen tot de bovenste mosselen open zijn

%

garen onder

Ag

deksel tot alle mosselen geopend zi

N

ef de mosselen en vang hierbij het kookvocht op.

IL

800 m hebt.



|

|

L

|

L

4

=

Was de prei en snipper fijn in Have rij

$

m

m

Snij het groen van de venkel en de kern. Snij de venkel in

fijne blokjes.

w

in een sauspan

L

L

4

13

Roer

A

r

|

Voeg de melk, di

L

Laat enkele min

Ah

stie koken

!

A

IM!

en A an BIENE op seek met issnsah]

m

Snipper

au!

=

Warm de oven voor op 180°C.

: Wil ik maken |

r

nisse

We de kabeljauw en schelvis in blokjes van

cm.

2

18

we de witte vis met de mosselen i

I:

66 Davy: ‘Een vispannetje | î

is een van mijn lievelings-

1 grote ovenschotel of verschillende kleine

li

>

\ gerechten. Ik heb het nog

HB

©

Overgiet met de vissaus en bedek met het

nooit zelf gemaakt. Leuk

bladerdeeg. Snij het overtollige deeg weg

en druk goed

n tegen de

den. Smeer in

|

/ datje kan variëren met

met een losgeklopt eigeel

À

vis. Zo kan ik mijn keuze

Zet 20 min in de voorverwarmde oven

afstemmen op het aanbod

Haal uit de oven en werk net voor het

ds i

Mn Ee winkel en waar ik zin

opdienen af met de kroepoek, garnalen en

ze

platte peterselie