Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 16

Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 16
Tarte tatin met kroketje van
bloedworst
8 personen e 30 min
1 vel kruimeldeeg
4 Magic Star-appelen
% bloedworst
20
sl
agic Star-appel
sap van 1 citroen
5 takjes kervel
2 dl water
loem
paneermeel
=
Haal het kruimeldeeg uit de verpakking. Steek
rondjes uit ter grootte van een a
Nn
Leg de rondjes kruimeldeeg op een bakplaat met
bak
apier.
w
Bak het kruimeldeeg gedurende 15 min op 180°C.
>
Doe de suiker in een propere kookpot en voeg 2 el
je
ur
Laat de suiker bruin karamellisere
a
>
Giet het water, als de suiker de juiste kleur heeft
=.
hoe bruiner, hoe bitterder), op de suiker en giet
het sap van de citroen e
N
Snij de appels in de breedte i in 2 en snij de
afgeronde kanten
oo
Steek met behulp van een appelboor het klokhuis
Ne
eruit en steek met een vorm mooie rondjes uit de
appels. Verwijder de s:
il.
©
Gaar de appelschijfjes zachtjes in de
karamelsi
m
©
gN
Haal de appeltjes uit de siroop en bak in een hete
In
-
pan met antiaanba
laag.
Se
B
rm
Kroketjes van bloedworst: al de bloedworst
open en haal de binnenkant e
m
D
Schil de appel, snij in kleine dee en
eng onder de bloedwors:
Ha
w
Hak de kervel fijn en meng ook onder de
en.
bloe
m
Draai bolletjes van dit geheel en paneer ze zoals
een gewoon kroketje. Dus eerst door de bloem,
daarna door een losgeklopt ei en als laatste door
het paneermeel
=
u
Frituur de kroketjes een 3-tal min op 180°C
=
a
Schik de gekaramelliseerde appelschijfjes op
het gebakken koekje. Leg in het midden van
appelschijfjes een kroketje van bloedworst. Schik
|
A:
ornet (8,5%)
op een schotel en versier met wat ke
licht zoete, weinig bittere
Kal
en geraffineerde eiksmaak
“Tot hier kan je het recept gerust op voorhand maken
unieke vanilletoet: