Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tarte tatin met kroketje van

bloedworst

8 personen e 30 min

1 vel kruimeldeeg

4 Magic Star-appelen

% bloedworst

20

sl

agic Star-appel

sap van 1 citroen

5 takjes kervel

2 dl water

loem

paneermeel

=

Haal het kruimeldeeg uit de verpakking. Steek

rondjes uit ter grootte van een a

Nn

Leg de rondjes kruimeldeeg op een bakplaat met

bak

apier.

w

Bak het kruimeldeeg gedurende 15 min op 180°C.

>

Doe de suiker in een propere kookpot en voeg 2 el

je

ur

Laat de suiker bruin karamellisere

a

>

Giet het water, als de suiker de juiste kleur heeft

=.

hoe bruiner, hoe bitterder), op de suiker en giet

het sap van de citroen e

N

Snij de appels in de breedte i in 2 en snij de

afgeronde kanten

oo

Steek met behulp van een appelboor het klokhuis

Ne

eruit en steek met een vorm mooie rondjes uit de

appels. Verwijder de s:

il.

©

Gaar de appelschijfjes zachtjes in de

karamelsi

m

©

gN

Haal de appeltjes uit de siroop en bak in een hete

In

-

pan met antiaanba

laag.

Se

B

rm

Kroketjes van bloedworst: al de bloedworst

open en haal de binnenkant e

m

D

Schil de appel, snij in kleine dee en

eng onder de bloedwors:

Ha

w

Hak de kervel fijn en meng ook onder de

en.

bloe

m

Draai bolletjes van dit geheel en paneer ze zoals

een gewoon kroketje. Dus eerst door de bloem,

daarna door een losgeklopt ei en als laatste door

het paneermeel

=

u

Frituur de kroketjes een 3-tal min op 180°C

=

a

Schik de gekaramelliseerde appelschijfjes op

het gebakken koekje. Leg in het midden van

appelschijfjes een kroketje van bloedworst. Schik

|

A:

ornet (8,5%)

op een schotel en versier met wat ke

licht zoete, weinig bittere

Kal

en geraffineerde eiksmaak

“Tot hier kan je het recept gerust op voorhand maken

unieke vanilletoet: