Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gelakte kipkotelet met

geh

witlof-sinaasappelslaatje

il

4 personen e 25 min

8 kipkoteletten

50 ml citroensap

U

el Spar amandel-

150 ml sinaasappelsap

schil

50 ml zoete chilisaus

*

a‘

fl

3 takjes np

=

slaatje:

=

NE

1 sina,

2 stronkjes Spar witlof

Kf

ES Spar ek

1 eetsinaas:

DE

|

|

amandelschilfers

\

1 ml Boni vloeibare

À

Boni olijfolie

\

honing

2

Lak: laat de honing met de zoete chilisaus en

an

het citroen- en sinaasappelsap inkoken tot een

de

N

vr

aa

halfstroperige laksaus.

nn

N

Bak de amandelschilfers lichtbruin. Rits de

IN

ijn

le

naaldjes van dé takjes

|.

Spoel de sinaasappel en snij in Fins plakjes.

PB w

te



EN

Bak de kipkoteletten krokant in

eventueel'wat olie eraan ed

vi

Giet het vet weg en we

laken

sinaasappelplakjes toe. Laat kort inkoken en

à

el de rozemarijn en amandelschilfers

arm

a

Slaatje: snij het witlof in de lengte fijn

Pr

Snij de sinaasappel in partjes (= peler à vif)

à

hd

bewaar het s

gs

oo

Bak de ern bruin.

wu

Meng het gesneden witlof met de partjes

sinaasappel. Besprenkel met de olijfolie

A

n het sinaasappelsap. Werk af met d

Re

amandelschilfers.

x

10.

Schik de gelakte kipkoteletten met

sinaasappelschijfjes„rozemarijne

|

|

amandelschilfers op een schotel. Schik het

witlof- ei op een ander bordje.

)

Serv

filmpje o

| |

©

m de Ee

Fen

|

ad

| |

Der

|

ze

LeFort Bruin (9%)

Il

dé A

LEFORT

zoet, fruitig en zacht

toetsen van chocolade en karamel

karaktervol en volstrekt uniek

=}