Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
ed
Mi
n lievelingsv 1
nen en
Gera
66 Davy: “Haring is mijn lievelingsvis. De
volle, eigenlijk iets vettere, structuur geeft
de vis extra veel smaak. Nog nooit een poké
bowl met haring gegeten, maar dat zal zeker
De typisch
smaken. Bovendien kan ik het perfect voor
Hawaï aansı
het sporten eten en kan ik wat meer maken
versie bestaat
om mee te nemen als lunch. Ideaal!”
uit gemarineerde
Poké bowl met haring, rode biet, knolselder
vaune vis, vijst en
en appe
groenten
4 personen e 50 min
4 Spar haringfilets op azijn
150 g Boni zure room
4 kwart
1 el Boni mayonaise
200 g Boni Griekse pasta
1 kl Boni m
350 g knolselde
Lel Boni vloeibare ARE
130 ml iden
200 g gekookte rode biet
1 Jonagol
I
20 gsu
80 g zoetzure augurken
3 sjalot!
100 g Spar velds!
% - platte peterselie
1 bussel waterkers
Boni olijfoli
1
L
4
L
®
2.
Pel de eat en rij in kringen.
aan de kook.
bet sloclen Giet door een zeef
blok
|
+
A
Anl
|
|
Snipper
FE
p
F
In!
50 g zure room, de peterselie en
L
fa
F
F
n
Snij de haringfilets in lange reepjes van 4 x 2 cm
Schil de knolselder en rasp fijn,
Kruid met
a
ans peper en au
|
de rest door de knolselder
L
4
L
b
Giet af en spoel koud
EN
. Was de veldsla.
|
j
L
haring
Hoegaarden wit (4,9%)
u
knolselder en augurkblokjes netjes naast art in 4 bowis.
en een beetje zoet en zuur
m
h Besprenkel de Veldela mer alifelie:
subtiel gekruide citrussmaak
Werl
A
roomdressing. Kruid met zwarte peper en wat zout.