Spar - Folder van 17.12.2020 tot 06.01.2021 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.12.2020 tot 06.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Altijd een voltreffer

Chili con carne is lekker én voedzaam, kortom altijd een voltreffer.

Het gerecht zou voor het eerst gegeten zijn in Mexico in de 19de eeuw.

Tweehonderd jaar later is de stoofpot nog altijd populair. En qua

ofte

bijgerechten zijn de mogelijkheden talloos. Kook ze!

aardappel

& 9

à

“83

ke

Bet

®

Bekijk het Filmpje

4

op Fe

IR

An.

©

Chili con carne

4 personen e 35 min + oven: 1u

400 g Boni tomatenblokjes

50 g Boni maïs

200 g Spar rundsgehakt

1 OUT PIONE

1 bosje pores

1 Fe look

1 rode paprika

1 kl gemalen komijn

1 rode chilipeper

250 g Boni rode bonen

d

Pel de ui en de look. Snipper de ui en

8

Voeg het rundsbouillonblokje en de

pers de loo

komijn toe. Breng a

2

Verwijder de steelaanzet en zaadjes van

9.

Dek af en laat 1 u op een zacht vuur

de paprika en chilipeper. Snij de paprika

sudderen of zet 1 u in de oven op 140°C.

10.

Laat de rode bonen en maïs

in blokjes. Snipper de chilipeper fijn.

Verhit wat arachideolie in een stoofpot.

uitlekken

Liever chi

in

Bak het gehakt

|

R

PN

LN

Voeg de ee bonen en

came?

Voeg de ui, look en chilipeper toe en bak

is toe en laat nog 5 min

koken.

Kord paprikastukjes en tomatenpuree

re

N

gehakt weg

Y

Snipper de koriander fijn en

roer door de chili.

nat extra boi

A

Busmei de tomatenblokjes en 250 ml