Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 85




Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

passioneel product ®

5

>

ee

M

y

#

Æ

Pa

Koolrabi in

ha. :

mn

Li

De

lookroom met

Cd

lamsballetjes

4

en 2

a

4 per

50 min + oven: 12 min

4

2 koolrabi’s

e,

2

”»

400 ml groentebouillon

lot

3 tenen |

A

250 ml Bo

25 g vloeiende bloem

ig

25 g Spa

ote

ú

u

250 ml Boni culinaire room

600 g Spar lamsgel

h

508 Parmezaanse kaas

van:

ei

=

2

5 g pan

eel

Ar

0

ï kl oaeen

Ë

JS

Sr

«|

1 bosje kori

selie

in

en

d& b

LT

1 bosje pat Peters

0 g Sa ie

SAUS.

ij}

en

cayen

=

nip

12. Roer de bloem erdoor. Blus lang-

fijn. Rasp de Parmezaanse kaas fijn,

kook 5 à 7 min. cen af, maar be-

zaamaan met het

okvocht van

Meng % van de peterselie onder

waar het kookvo:

de koolrabi en breng al roerend aan

Il

À

het lamsgehakt s

eidooier, het paneermeel en de

kook en voeg de bulgur toe. Laat

binden. Voeg de room toe en kook

Parmezaanse

N

5 min.

afgedekt 30 min

de snoarmakruiden. Rol balletjes

Verwar

n p 180°C

da

Vo:

oolrabi, koriander en

©

Smelt de boter in een braadpan.

overige peterselie toe. Kruid met

gel = st en look en snipper

Bak de lamsballetjes lichtbruin

cayennepeper en

se

=

erveer

L

e

I

4

lamsballetjes. Werk af met

al

granaatappelpitten

11,

Breng de melk aan de kook met

Bak de slate en look FE in

350m

dezelfde braadpa