Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 85
passioneel product ® 5 > ee M y # Æ Pa Koolrabi in ha. : mn Li De lookroom met Cd lamsballetjes 4 en 2 a 4 per 50 min + oven: 12 min 4 2 koolrabi’s e, 2 ”» 400 ml groentebouillon lot 3 tenen | A 250 ml Bo 25 g vloeiende bloem ig 25 g Spa ote ú u 250 ml Boni culinaire room 600 g Spar lamsgel h 508 Parmezaanse kaas van: ei = 2 5 g pan eel Ar 0 ï kl oaeen Ë JS Sr «| 1 bosje kori selie in en d& b LT 1 bosje pat Peters 0 g Sa ie SAUS. ij} en cayen = nip 12. Roer de bloem erdoor. Blus lang- fijn. Rasp de Parmezaanse kaas fijn, kook 5 à 7 min. cen af, maar be- zaamaan met het okvocht van Meng % van de peterselie onder waar het kookvo: de koolrabi en breng al roerend aan Il À het lamsgehakt s eidooier, het paneermeel en de kook en voeg de bulgur toe. Laat binden. Voeg de room toe en kook Parmezaanse N 5 min. afgedekt 30 min de snoarmakruiden. Rol balletjes Verwar n p 180°C da Vo: oolrabi, koriander en © Smelt de boter in een braadpan. overige peterselie toe. Kruid met gel = st en look en snipper Bak de lamsballetjes lichtbruin cayennepeper en se = erveer L e I 4 lamsballetjes. Werk af met al granaatappelpitten 11, Breng de melk aan de kook met Bak de slate en look FE in 350m dezelfde braadpa
Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 85