Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
passioneel product ®
5
>
ee
M
y
#
Æ
Pa
Koolrabi in
ha. :
mn
Li
De
lookroom met
Cd
lamsballetjes
4
en 2
a
4 per
50 min + oven: 12 min
4
2 koolrabi’s
e,
2
”»
400 ml groentebouillon
lot
3 tenen |
A
250 ml Bo
25 g vloeiende bloem
ig
25 g Spa
ote
ú
u
250 ml Boni culinaire room
600 g Spar lamsgel
h
508 Parmezaanse kaas
van:
ei
=
2
5 g pan
eel
Ar
0
ï kl oaeen
Ë
JS
Sr
«|
1 bosje kori
selie
in
en
d& b
LT
1 bosje pat Peters
0 g Sa ie
SAUS.
ij}
en
cayen
=
nip
12. Roer de bloem erdoor. Blus lang-
fijn. Rasp de Parmezaanse kaas fijn,
kook 5 à 7 min. cen af, maar be-
zaamaan met het
okvocht van
Meng % van de peterselie onder
waar het kookvo:
de koolrabi en breng al roerend aan
Il
À
het lamsgehakt s
eidooier, het paneermeel en de
kook en voeg de bulgur toe. Laat
binden. Voeg de room toe en kook
Parmezaanse
N
5 min.
afgedekt 30 min
de snoarmakruiden. Rol balletjes
Verwar
n p 180°C
da
Vo:
oolrabi, koriander en
©
Smelt de boter in een braadpan.
overige peterselie toe. Kruid met
gel = st en look en snipper
Bak de lamsballetjes lichtbruin
cayennepeper en
se
=
erveer
L
e
I
4
lamsballetjes. Werk af met
al
granaatappelpitten
11,
Breng de melk aan de kook met
Bak de slate en look FE in
350m
dezelfde braadpa