Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 71




Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kookduel ®

Spaghetti met courgettesaus

Toast met gerookte zalm

gehakt, snijbonen en kerstomaatjes

en salade van rode kool en koolrabi

4 personen + 40 min

4 personen e 20 min

400 g Boni spaghe

|

i

4 dikke sneden brui

600 g Spar gemengd gehakt

2 kl Italiaanse kruiden

160 g MOW! Pure alie zalm
(

(varken/ı

1

I

1 koolral

ui

2 takken ro:

100 g ro

I

2 tenen look

100 g Parmezaanse kaas in

50g = nn

Maw:

|

200 g Boni zure room

500 ml speen

cayennepeper

30 g Bon

300 g snij

oni olijfolie

20 g Bol

300 g ne in tros

80 ml Boni Griekse olijfolie

nn.

A

poeder

4

Verwarm de oven voor op 140°

% bakje tuinkers

=

Leg de kerstomaten (m

et gr er in een ovenschotel.

w

Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de suiker, Itali-

1. Schil de koolrabi en rasp fijn met een grove rasp of

oline

aanse kruiden, wat zwarte PES en zout.

>

r

ini

warı

2.

= de rode kool fijn met een dunschiller.

u

pel de ui en look. Sn in grove st

3:

Roer de zure room, de mosterd, de honing, 40 ml olijf-

a

Halveer de courgette in de lengte en snij in grove halve

olie en het Fi door elkaar. Kruid met zwarte

els.

peperenz

Nt

de wat olijfolie en bak de ui en look 5 min glazig,

. Smeer de En bruin brood in met de overige olijf-

zondere kleuren, op: een zacht vuu

olie.

n bak 1 mi

min

gd

d

r

ma

e a in een pan op een matig vuur.

rijn en lauri

Beleg elke

nede

et een sneetje gerookte

w

Blus met de kpenboulon Laat 20 min rustig koken

zalm en es en rode koolsni

zonder deks:

Werk af met studentenhaver en u de currydres-

nn Ee zer en laurier en mix de saus

sing erover. Serveer met tuinker:

et

di

11.

Laat, Pr n

dikte. Kruid met zout en cayennepeper.

en de u van de snijbonen en snij in

schui

13

Verhit u al ineen mirage. Bak het on rul.

Gekookte koolrabi smaakt

=

Roer de snijbonen erdoor en laat 5 min meebakke

wak naar bloemkool, maar

Kruid met zwarte peper en? zout.

L

L

dente volgens de bereidingstijd op de verpakking.

vaunı koolvabi zoals in

PN

Serveer de spagl

ti met de c

rgettesau:

gehaktmengeling. Werk af met enkele kerstomaten

bovenstaand vecept, doet

in tros en geschaafde Parmezaanse

aan selder denken

la

Biere Amis à Partager (5,8%)

DEC

N

JN

in

N

Brumes de Ga:

» ambachtelijk blond bi

Tl

Ri

Cötes de en ank

re

« karakter

PA

ur,

+ lekker fris eı

+ 100% Belgisch

+ toetsen van citru:

Ons vakmanschap drink je met verstand @)