Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
kookduel ®
Spaghetti met courgettesaus
Toast met gerookte zalm
gehakt, snijbonen en kerstomaatjes
en salade van rode kool en koolrabi
4 personen + 40 min
4 personen e 20 min
400 g Boni spaghe
|
i
4 dikke sneden brui
600 g Spar gemengd gehakt
2 kl Italiaanse kruiden
160 g MOW! Pure alie zalm
(
(varken/ı
1
I
1 koolral
ui
2 takken ro:
100 g ro
I
2 tenen look
100 g Parmezaanse kaas in
50g = nn
Maw:
|
200 g Boni zure room
500 ml speen
cayennepeper
30 g Bon
300 g snij
oni olijfolie
20 g Bol
300 g ne in tros
80 ml Boni Griekse olijfolie
nn.
A
poeder
4
Verwarm de oven voor op 140°
% bakje tuinkers
=
Leg de kerstomaten (m
et gr er in een ovenschotel.
w
Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de suiker, Itali-
1. Schil de koolrabi en rasp fijn met een grove rasp of
oline
aanse kruiden, wat zwarte PES en zout.
>
r
ini
warı
2.
= de rode kool fijn met een dunschiller.
u
pel de ui en look. Sn in grove st
3:
Roer de zure room, de mosterd, de honing, 40 ml olijf-
a
Halveer de courgette in de lengte en snij in grove halve
olie en het Fi door elkaar. Kruid met zwarte
els.
peperenz
Nt
de wat olijfolie en bak de ui en look 5 min glazig,
. Smeer de En bruin brood in met de overige olijf-
zondere kleuren, op: een zacht vuu
olie.
n bak 1 mi
min
gd
d
r
ma
e a in een pan op een matig vuur.
rijn en lauri
Beleg elke
nede
et een sneetje gerookte
w
Blus met de kpenboulon Laat 20 min rustig koken
zalm en es en rode koolsni
zonder deks:
Werk af met studentenhaver en u de currydres-
nn Ee zer en laurier en mix de saus
sing erover. Serveer met tuinker:
et
di
11.
Laat, Pr n
dikte. Kruid met zout en cayennepeper.
en de u van de snijbonen en snij in
schui
13
Verhit u al ineen mirage. Bak het on rul.
Gekookte koolrabi smaakt
=
Roer de snijbonen erdoor en laat 5 min meebakke
wak naar bloemkool, maar
Kruid met zwarte peper en? zout.
L
L
dente volgens de bereidingstijd op de verpakking.
vaunı koolvabi zoals in
PN
Serveer de spagl
ti met de c
rgettesau:
gehaktmengeling. Werk af met enkele kerstomaten
bovenstaand vecept, doet
in tros en geschaafde Parmezaanse
aan selder denken
la
Biere Amis à Partager (5,8%)
DEC
N
JN
in
N
Brumes de Ga:
» ambachtelijk blond bi
Tl
Ri
Cötes de en ank
re
« karakter
PA
ur,
+ lekker fris eı
+ 100% Belgisch
+ toetsen van citru:
Ons vakmanschap drink je met verstand @)