Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 32


Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Spar Folder 01.07.2021

Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 32

1u 4 personen il i mespunt kan: eel, 2 Spar eieren 200 g spitskool 1teen look ee en 0 cayennepeper plantaardige frituurolie 1ä2elrijst I 100 gBoni ketchup Lel Boni octo honing 50 g Boni bio appelmoes 8 sneden Spar briochebrood 1klo 2el sojasaus 15 mm dik Boni mayonaise sesamolie I de ui en snipper Stoof aan in olie, be: i met zout en laat bakken tot de ui zacht is en licht kleurt. Pel de look en schil de gember. Rasp beide fijn boven de ketchup. Roer de ketchup, appelmoes, abrikozencompote, sojasaus en xx oor de ui en breng het mengsel aan de kook. Kruid kaneel, nootmuskaat, cayennepeper, me u: versgemalen zwarte peper en z Mix fijn en laat afkoelen € > verwijder de harde ce kern uit de kool, snij de bladeren in if flinterdunne reepjes en bestrooi met 3 a > chil de gember en rasp fij ven de kool. Schep om met azijn en u. ing. Verzwaar met een bord op de salade en laat 30 min trekken. Schep de olie en den iepe — klaar: 1 met Bloems ue met peper en zout, 1 met | geklopt ei en EN Q 1 met aneer de schnitzels in die volgorde A Verhit de olie tot 170°C en bak het vlees in porties 3 min aan elke kant tot et er het knapperig en goudbruin is. Laat In uitlekken op keuken Ke N a rijk 4 sneden brood x NIS RQ met een dun laagje mosterd + = SS en mayonaise en sneden met tonkatsu-saus. Verdeel de salade op Sy en a de mayonaisekant en leg daar de ST 7 - tonkatsu op ek af met de overige — sneden brood met des: k a mé naar benedei Cristal Alken (5% %) Zet de sando’s 5 min tussen 2 zware borden ea de korsten ervan en genereuze poe hop w # helde =. « bittere to halve ER EE de rest van de koolsalade. a ar. (2) Ons vakmanschap drink je met verstand. on „nst

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 32