Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1u

4 personen

il

i

mespunt kan:

eel,

2 Spar eieren

200 g spitskool

1teen look

ee en

0

cayennepeper

plantaardige frituurolie

1ä2elrijst

I

100 gBoni ketchup

Lel Boni octo honing

50 g Boni bio appelmoes

8 sneden Spar briochebrood

1klo

2el sojasaus

15 mm dik

Boni mayonaise

sesamolie

I de ui en snipper

Stoof aan in olie, be:

i met

zout en laat bakken tot de ui zacht

is en licht kleurt. Pel de look en schil

de gember. Rasp beide fijn boven

de ketchup.

Roer de ketchup, appelmoes,

abrikozencompote, sojasaus en

xx

oor de ui en breng het

mengsel aan de kook. Kruid

kaneel, nootmuskaat, cayennepeper,

me

u:

versgemalen zwarte peper en z

Mix fijn en laat afkoelen



>

verwijder de harde

ce

kern uit de kool, snij de bladeren in

if

flinterdunne reepjes en bestrooi met

3

a

>

chil de gember en rasp fij

ven de kool. Schep om met azijn en

u.

ing. Verzwaar met een bord op de

salade en laat 30 min trekken. Schep

de olie en den

iepe — klaar:

1 met Bloems ue met peper

en zout, 1 met |

geklopt ei en

EN

Q

1 met

aneer de schnitzels

in die volgorde

A

Verhit de olie tot 170°C en bak het

vlees in porties 3 min aan elke kant tot

et

er

het knapperig en goudbruin is. Laat

In

uitlekken op keuken

Ke

N

a

rijk 4 sneden brood

x

NIS

RQ

met een dun laagje mosterd

+

=

SS

en mayonaise en

sneden met

tonkatsu-saus. Verdeel de salade op

Sy

en

a

de mayonaisekant en leg daar de

ST

7 -

tonkatsu op

ek af met de overige



sneden brood met des:

k

a mé

naar benedei

Cristal Alken (5%

%)

Zet de sando’s 5 min tussen 2 zware

borden ea de korsten ervan en

genereuze poe hop

w

# helde

=. « bittere to

halve

ER EE de rest van de koolsalade.

a

ar.

(2) Ons vakmanschap drink je met verstand.

on

„nst