Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1u
4 personen
il
i
mespunt kan:
eel,
2 Spar eieren
200 g spitskool
1teen look
ee en
0
cayennepeper
plantaardige frituurolie
1ä2elrijst
I
100 gBoni ketchup
Lel Boni octo honing
50 g Boni bio appelmoes
8 sneden Spar briochebrood
1klo
2el sojasaus
15 mm dik
Boni mayonaise
sesamolie
I de ui en snipper
Stoof aan in olie, be:
i met
zout en laat bakken tot de ui zacht
is en licht kleurt. Pel de look en schil
de gember. Rasp beide fijn boven
de ketchup.
Roer de ketchup, appelmoes,
abrikozencompote, sojasaus en
xx
oor de ui en breng het
mengsel aan de kook. Kruid
kaneel, nootmuskaat, cayennepeper,
me
u:
versgemalen zwarte peper en z
Mix fijn en laat afkoelen
€
>
verwijder de harde
ce
kern uit de kool, snij de bladeren in
if
flinterdunne reepjes en bestrooi met
3
a
>
chil de gember en rasp fij
ven de kool. Schep om met azijn en
u.
ing. Verzwaar met een bord op de
salade en laat 30 min trekken. Schep
de olie en den
iepe — klaar:
1 met Bloems ue met peper
en zout, 1 met |
geklopt ei en
EN
Q
1 met
aneer de schnitzels
in die volgorde
A
Verhit de olie tot 170°C en bak het
vlees in porties 3 min aan elke kant tot
et
er
het knapperig en goudbruin is. Laat
In
uitlekken op keuken
Ke
N
a
rijk 4 sneden brood
x
NIS
RQ
met een dun laagje mosterd
+
=
SS
en mayonaise en
sneden met
tonkatsu-saus. Verdeel de salade op
Sy
en
a
de mayonaisekant en leg daar de
ST
7 -
tonkatsu op
ek af met de overige
—
sneden brood met des:
k
a mé
naar benedei
Cristal Alken (5%
%)
Zet de sando’s 5 min tussen 2 zware
borden ea de korsten ervan en
genereuze poe hop
w
# helde
=. « bittere to
halve
ER EE de rest van de koolsalade.
a
ar.
(2) Ons vakmanschap drink je met verstand.
on
„nst