Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
\
£
seizo
ntjes ®
Hg
Dd
Ln
he
—
À =|
fi
w
Re
4 personen e 35 min
ë
4 coeur de boeuftomaten
1teen |
2 sjalott
25
2elah
Fa
2 el frambozena
80 ml Boni Griekse olijfolie
% water!
>
1 bol burrata
Se
N
125 g bestomaat
5 Boni zwarte oli
YA
0 g minifoi
olie nere
% bosje
fleur d
|
Re
4
%
=
Pel de sjalotten en snij in de lengte in 4.
HD
Haal de lamellen uit elkaar.
Plet de look met de platte kant van een
groot mes en verwijder
|
es
A}
Was de coeur
le boeufto
en
s
verwijder het kroontje. Snij horizontaal
—
===
n
cl
m
ki
un
in schijve
Ss
mi
eer
maten in met
5
Kruid met zwarte peper
=
Verwarm de overige olijfolie in een pan
met de teen look op een zacht vuur.
at 5 min
niet kleure:
ns warmen. De look mag
=
N ei
Verwijder de look en voeg de sjalot toe.
==
Laat glazig bakken
==
lus met de ahorn:
* tomaat en burvrata
sroop EE frambozen-
k
azijn en ha
Schil de watermeloen en snij in balken
van 1 x 1 x 4 cm. Snij de olijven in ringen.
Gril de tomaten kort
nn krachtig in
à
me
een grillpan of o
dé
Schik de tomaten op een groot bord.
gi
=
Snij de burrata in stukken en verdeel
eloeı
mendel
et di
: a en
Bardolino Chiaretto Pasqua
Bardolino, Italië
van de sjalo
k
2
rijze
leur
ri
Werk af met de bestomaten, olijven, en-
kele takjes basilicum en
accia.
ss
piges volle smaak
Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Ons vakmanschap drink je met verstand