Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bx uit de zee @

Tartaar van

mn

kabeljauw met ijs van

graantjesmosterd en

kerstomaatjes

Kabeljaun is zacht van smaak

4 personen + 50 min

en kan wel wat a gebruiken.

0 g Spar vers kabeljauwhaasje

Welkom mosterdijs

x er bi

ussel lente-ui

\

Ei sh

1citrof

gele en n rode kerstomaatjes

mosterdijs:

Fe

„5 dl Boni volle melk

2 Spar eidooiers

tr

Kabeljauw 15

15 g suiker

mager van viees,

20 g Boni zı

Pi CLOE

x

50 gBoni an mn

n

xtra:

18

uitsteekring

(

(@ 10 cm)

yaste structuur.

1

a ei vis uit de verpakking en spoel.

N

sa cen vis in in fijne stukjes met een

St

es.

w

cd

e lente- -uien man.

Snij % van de

ee

>

Werk a van abn

met olijfolie, „versnipperde Ente: -ui en

ve

versneden

lool

u

Krui

met peper en zout en verfris

en

>:

net voor het serveren met citroensap

À

a

eue warm de melk op met

de tij

en lau

N

Klop de een samen met de suiker.

Wz

oo

Giet de kokende melk door een zeef op

el bp dooi

tn

et vuur en verwarm al

Ingrediënten in promo?

RTE Ber zonder te koken.

=

Laat het mengsel wat afkoelen en voeg

Dat ontdek je in onze folder

FT

van 15-07 t.e.m.

28-07!

smosterd toe.

B

D

Giet in de ijsmachine en draai af tot ijs.

PIN

Nn

Doe de kabeljauwtartaar in een ring in het

midden van het bord. Haal de re he

PIN

w

Snij de in2

art;

en

Viré-Clessé Vieilles Vignes

Werk af met wat naemen

hal

Bourgogne, Frankrij

lente-ui en bieslook.

FN

>

Maak een mooie quenelle van het

+ strog

ourgogne

+ fine en frisse aanzet

osterdijs en schik op de tartaa

+ florale tonen en wat munt

Serveer direct.

Ons vakmanschap drink je met verstand