Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Spar Folder 01.07.2021

Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 75

Bx uit de zee @ Tartaar van mn kabeljauw met ijs van graantjesmosterd en kerstomaatjes Kabeljaun is zacht van smaak 4 personen + 50 min en kan wel wat a gebruiken. 0 g Spar vers kabeljauwhaasje Welkom mosterdijs x er bi ussel lente-ui \ Ei sh 1citrof gele en n rode kerstomaatjes mosterdijs: Fe „5 dl Boni volle melk 2 Spar eidooiers tr Kabeljauw 15 15 g suiker mager van viees, 20 g Boni zı Pi CLOE x 50 gBoni an mn n xtra: 18 uitsteekring ( (@ 10 cm) yaste structuur. 1 a ei vis uit de verpakking en spoel. N sa cen vis in in fijne stukjes met een St es. w cd e lente- -uien man. Snij % van de ee > Werk a van abn met olijfolie, „versnipperde Ente: -ui en ve versneden lool u Krui met peper en zout en verfris en >: net voor het serveren met citroensap À a eue warm de melk op met de tij en lau N Klop de een samen met de suiker. Wz oo Giet de kokende melk door een zeef op el bp dooi tn et vuur en verwarm al Ingrediënten in promo? RTE Ber zonder te koken. = Laat het mengsel wat afkoelen en voeg Dat ontdek je in onze folder FT van 15-07 t.e.m. 28-07! smosterd toe. B D Giet in de ijsmachine en draai af tot ijs. PIN Nn Doe de kabeljauwtartaar in een ring in het midden van het bord. Haal de re he PIN w Snij de in2 art; en Viré-Clessé Vieilles Vignes Werk af met wat naemen hal Bourgogne, Frankrij lente-ui en bieslook. FN > Maak een mooie quenelle van het + strog ourgogne + fine en frisse aanzet osterdijs en schik op de tartaa + florale tonen en wat munt Serveer direct. Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 75