Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PPD special @

Hoofdgerecht

7

u

Wy

Sukiyaki hot pot party

4 personen e hoe langer, hoe gezelliger

3 wit van prei

250 ml imitatie-dashi

(

zie

A

L2

500 g koolrabi

recept op p.

)

gie

4

!

sesam:

B,

3

= a; sut

5 el Spar geroosterd

5

me

ea

5 el tahin

aloe: en

Ed

% spitskool

4 el rijstazijn

lie

EN

de

ri

g shiitake

800 g bavette arend

3 el rietsuiker

ji

aen

A]

270 gudon

,5 el soj

4

ER

Ce

broccoli- en

,5 el Boni ue mosterd

FT

CN D LA

bloemkoolroosjes

snuifje lookpo

ZA

bot

Ilon

extra:

= —

PRA

Lel Boni arachideolie

hot pot set, fonduestel

er

CL

30 g bruine suik

of grote, brede m

®

met elekt:

+ wat a)

SIE

150 ml so

Ca

ne

®

150 ml Ace sherry

Voor bij

1

Leg het vlees in de diepvrii

el

Sesamsaus: doe de ingrediënten ì in het

hakm

olentje en mix to

er saus. Voeg

indien nodig wat ijskoud wat:

Tomatensalade met pittige ponzu w7

w

Snij de prei in schuine stul Kam van 2 c

lan

>

Schil de koolrabi en wortels. Snij in plakjes van

4 personen e 30 min + marineren: 1 u

u

3

Ponzu:

Snij de paksoi en spitskool in stukken van 2 cm.

pittige ponz:

meng 5 ds en roer tot de

a

Snij het kortbevroren vlees dwars op de draad in

100 ml sojasaus

suiker opgelos

dunn

Lel limoensap

N

Salade: a detomaten! in stukken en schep

N

schik de olene en hes vlees op Selen

Lel citroensap

ze

Laat na 1 u en (beter nog langer)

kookplaat in het midden van de tafel en giet de

1 kl rijstazijn

>

Rooster de sesamzaadjes in een dro,

olie erin. Voeg de suiker toe en laat oplossen

% kl sriracha

koeken

iet het water, de sojasaus, dashi en sherry erbij

enkele druppels

u

Snij de bieslook fijn en scheur de

Breng aan de kook en zet het vuur |

lie

basilicumblaadjes in stukjes.

©

Pocheer naar wens de

stukjes vlees en engroenten

salade

a

rooi de tomatensalade vlak

in de bouillon en vis eruit met eets

600 gtomat:

voor het serveren met bieslook,

10.

Dip in het sesamsausje.

kumato, gourmato,

basilicum en ses.

11

Als de groenten en het vlees op zijn, laat je de

oeur de boeuf en

bouillon verder inkoken (zonder water toe te

rstomaatjes)

Chouffe Soleil (6°

vof

)

1 bosje bieslook

» fris,

elicaat en zomers

L

}

M

. toetsen vantarwe

tk

serveer samen met de bouillon.

eren eeeren moree eere oeren eener Arena Bee Le ee LE RL EL RR ARTE ereen 01010010 0-0

% bosje basilicum

en kor:

Ons vakmanschap drink je met verstand @)