Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PPD special @
Hoofdgerecht
7
u
Wy
Sukiyaki hot pot party
4 personen e hoe langer, hoe gezelliger
3 wit van prei
250 ml imitatie-dashi
(
zie
A
L2
500 g koolrabi
recept op p.
)
gie
4
!
sesam:
B,
3
= a; sut
5 el Spar geroosterd
5
me
ea
5 el tahin
aloe: en
Ed
% spitskool
4 el rijstazijn
lie
EN
de
ri
g shiitake
800 g bavette arend
3 el rietsuiker
ji
aen
A]
270 gudon
,5 el soj
4
ER
Ce
broccoli- en
,5 el Boni ue mosterd
FT
CN D LA
bloemkoolroosjes
snuifje lookpo
ZA
bot
Ilon
extra:
= —
PRA
Lel Boni arachideolie
hot pot set, fonduestel
er
CL
30 g bruine suik
of grote, brede m
®
met elekt:
+ wat a)
SIE
150 ml so
Ca
ne
®
150 ml Ace sherry
Voor bij
1
Leg het vlees in de diepvrii
el
Sesamsaus: doe de ingrediënten ì in het
hakm
olentje en mix to
er saus. Voeg
indien nodig wat ijskoud wat:
Tomatensalade met pittige ponzu w7
w
Snij de prei in schuine stul Kam van 2 c
lan
>
Schil de koolrabi en wortels. Snij in plakjes van
4 personen e 30 min + marineren: 1 u
u
3
Ponzu:
Snij de paksoi en spitskool in stukken van 2 cm.
pittige ponz:
meng 5 ds en roer tot de
a
Snij het kortbevroren vlees dwars op de draad in
100 ml sojasaus
suiker opgelos
dunn
Lel limoensap
N
Salade: a detomaten! in stukken en schep
N
schik de olene en hes vlees op Selen
Lel citroensap
ze
Laat na 1 u en (beter nog langer)
kookplaat in het midden van de tafel en giet de
1 kl rijstazijn
>
Rooster de sesamzaadjes in een dro,
olie erin. Voeg de suiker toe en laat oplossen
% kl sriracha
koeken
iet het water, de sojasaus, dashi en sherry erbij
enkele druppels
u
Snij de bieslook fijn en scheur de
Breng aan de kook en zet het vuur |
lie
basilicumblaadjes in stukjes.
©
Pocheer naar wens de
stukjes vlees en engroenten
salade
a
rooi de tomatensalade vlak
in de bouillon en vis eruit met eets
600 gtomat:
voor het serveren met bieslook,
10.
Dip in het sesamsausje.
kumato, gourmato,
basilicum en ses.
11
Als de groenten en het vlees op zijn, laat je de
oeur de boeuf en
bouillon verder inkoken (zonder water toe te
rstomaatjes)
Chouffe Soleil (6°
vof
)
1 bosje bieslook
» fris,
elicaat en zomers
L
}
M
. toetsen vantarwe
tk
serveer samen met de bouillon.
eren eeeren moree eere oeren eener Arena Bee Le ee LE RL EL RR ARTE ereen 01010010 0-0
% bosje basilicum
en kor:
Ons vakmanschap drink je met verstand @)