Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Spar Folder 01.07.2021

Hier is pagina 41 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 41

PPD special @ Hoofdgerecht 7 u Wy Sukiyaki hot pot party 4 personen e hoe langer, hoe gezelliger 3 wit van prei 250 ml imitatie-dashi ( zie A L2 500 g koolrabi recept op p. ) gie 4 ! sesam: B, 3 = a; sut 5 el Spar geroosterd 5 me ea 5 el tahin aloe: en Ed % spitskool 4 el rijstazijn lie EN de ri g shiitake 800 g bavette arend 3 el rietsuiker ji aen A] 270 gudon ,5 el soj 4 ER Ce broccoli- en ,5 el Boni ue mosterd FT CN D LA bloemkoolroosjes snuifje lookpo ZA bot Ilon extra: = — PRA Lel Boni arachideolie hot pot set, fonduestel er CL 30 g bruine suik of grote, brede m ® met elekt: + wat a) SIE 150 ml so Ca ne ® 150 ml Ace sherry Voor bij 1 Leg het vlees in de diepvrii el Sesamsaus: doe de ingrediënten ì in het hakm olentje en mix to er saus. Voeg indien nodig wat ijskoud wat: Tomatensalade met pittige ponzu w7 w Snij de prei in schuine stul Kam van 2 c lan > Schil de koolrabi en wortels. Snij in plakjes van 4 personen e 30 min + marineren: 1 u u 3 Ponzu: Snij de paksoi en spitskool in stukken van 2 cm. pittige ponz: meng 5 ds en roer tot de a Snij het kortbevroren vlees dwars op de draad in 100 ml sojasaus suiker opgelos dunn Lel limoensap N Salade: a detomaten! in stukken en schep N schik de olene en hes vlees op Selen Lel citroensap ze Laat na 1 u en (beter nog langer) kookplaat in het midden van de tafel en giet de 1 kl rijstazijn > Rooster de sesamzaadjes in een dro, olie erin. Voeg de suiker toe en laat oplossen % kl sriracha koeken iet het water, de sojasaus, dashi en sherry erbij enkele druppels u Snij de bieslook fijn en scheur de Breng aan de kook en zet het vuur | lie basilicumblaadjes in stukjes. © Pocheer naar wens de stukjes vlees en engroenten salade a rooi de tomatensalade vlak in de bouillon en vis eruit met eets 600 gtomat: voor het serveren met bieslook, 10. Dip in het sesamsausje. kumato, gourmato, basilicum en ses. 11 Als de groenten en het vlees op zijn, laat je de oeur de boeuf en bouillon verder inkoken (zonder water toe te rstomaatjes) Chouffe Soleil (6° vof ) 1 bosje bieslook » fris, elicaat en zomers L } M . toetsen vantarwe tk serveer samen met de bouillon. eren eeeren moree eere oeren eener Arena Bee Le ee LE RL EL RR ARTE ereen 01010010 0-0 % bosje basilicum en kor: Ons vakmanschap drink je met verstand @)

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 41