Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46


Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Spar Folder 01.07.2021

Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46

Pesto van radijsjesloof en Kathleens bieslook met radijsjes en lijnzaaderackers «7 keuken 6 personen » 50 min 1 ssel radijsjes Hoe ziet je kookweek eruit? % bosje bieslook “Ik kook elke = en = aan ki ne in Ee 50 g Parmez week d. echt 1dl Boni in sole maak ik se een en Eee ee a 1klgr et vlees oe vis. Mijn snelle tomatentaart is ook 2 ac een favoriet. 50 = Se cashewnoten In het weekend kook ik zéér uitgebreid. Ik trek ies 8 ee (gebroken) bijna gn verse bouillon van kip, rund of ossen- 0 g Spar sesamz: staat t vlees van de bouillon maan) ik 50 g Spar zonnebloempitten Ss Spaanse sten Lekker als eten ù a voor snuifje suiker nze ne a ee maak il al twee 180 m Lw, en klaar voor in de week, hema een Lel di uicen “is of lekkere ili con c e of oven: otel e schil- Provençaalse afwerki lende soorten soep. Op zondag is het tij ebak. Dan maak ik geregeld een Tangpanetarı ÿ plaatcal cake met krieken, kaastaa: ús 5, enkele blaadjes loof van radijs chocoladebiscuit of crème ûlé bie: ur, ontbijt en lunch je 's Ochtends eet ik altijd ie oats met vers 1. Pesto: lk de le van het loof en was at uit restjes van de vori; ed. fruit. Mijn lunc er goed dr og. Hou avond, soep of een salade.” zt ami en Del apart. N . Mix de radijsjes glad met het ee de Wat eet je graag bi slook, , wat zout, wat “Ik ben een echte foodie. Er is niets wat ik echt niet oli ÿ jfolie, de cashewnoten en de nem lust. E: a: el orgaanvlees zal ik niet gauw klaarmaken. Ik kijk altijd uit naar de start van een nieuw seizoen. Crackers: mix het un en de zonne- te seizoens: graag en heel groenten, zoals asperges, artisjok oftomaten uit met au en van de ingrediënten volle grond. Wat ik erg belangrijk vind bij en — tn water tof koken zijn de smaakmakers. Ik heb een goedgevuld . Laat + 30 min staan, tot “ zagen en pitten kruidenrek en gebruik zelfgemaakte bouill: al het vocht ebbe opgel nn 2 Bianc en Ba zo fijn “Ik heb drie a Op één staat mas mogelijk u huni, een t: Bak + 30 min in de oven op 170°C tot de Maldivisch ontbijt bestaande uit me ui, ok e ili. wee en drie staan crackers droog zij ijn ze nog niet krokant? bergine en een citroentaart m Bak dan nog even verder. Laat afkoelen en Base cu snij of breek in stukken Afwerking: was de radijsjes en snij in stukken. Wat was jouw grootste keukenblunder? Ik ben een keer het deksel o; de blender vergeten Strijk de platte kaas uit op een bord, verdeel zetten en op hoge elheid be; in blenden. Daar he! e pe: erk af met radijsjes, ik nog enkele uurtjes ‘plezier’ van ere (lacht). EE LS TE Sn radijsloof, bieslooksnippers en crackers.

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46