Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pesto van radijsjesloof en
Kathleens
bieslook met radijsjes en
lijnzaaderackers «7
keuken
6 personen » 50 min
1
ssel radijsjes
Hoe ziet je kookweek eruit?
% bosje bieslook
“Ik kook elke = en = aan ki ne in Ee
50 g Parmez
week
d.
echt
1dl Boni in sole
maak ik se een en Eee ee a
1klgr
et vlees oe vis. Mijn snelle tomatentaart is ook
2 ac
een favoriet.
50 = Se cashewnoten
In het weekend kook ik zéér uitgebreid. Ik trek
ies 8 ee (gebroken)
bijna gn verse bouillon van kip, rund of ossen-
0 g Spar sesamz:
staat
t vlees van de bouillon maan) ik
50 g Spar zonnebloempitten
Ss
Spaanse sten Lekker als
eten ù
a voor
snuifje suiker
nze ne a ee maak il
al twee
180 m
Lw,
en klaar voor in de week, hema een
Lel di uicen “is of
lekkere
ili con c
e of oven:
otel e
schil-
Provençaalse
afwerki
lende soorten soep. Op zondag is het tij
ebak. Dan maak ik geregeld een Tangpanetarı
ÿ
plaatcal
cake met krieken, kaastaa: ús
5,
enkele blaadjes loof van radijs
chocoladebiscuit of crème
ûlé
bie:
ur,
ontbijt en lunch je
's Ochtends eet ik altijd ie oats met vers
1. Pesto: lk de le van het loof en was
at uit restjes van de vori;
ed.
fruit. Mijn lunc
er goed dr
og. Hou
avond, soep of een salade.”
zt ami en Del apart.
N
. Mix de radijsjes glad met het ee de
Wat eet je graag
bi
slook,
, wat zout, wat
“Ik ben een echte foodie. Er is niets wat ik echt niet
oli
ÿ
jfolie, de cashewnoten en de nem
lust. E:
a:
el orgaanvlees zal ik niet gauw klaarmaken.
Ik kijk altijd uit naar de start van een nieuw seizoen.
Crackers: mix het un en de zonne-
te seizoens:
graag
en heel
groenten, zoals asperges, artisjok oftomaten uit
met au en van de ingrediënten
volle grond. Wat ik erg belangrijk vind bij
en — tn water tof
koken zijn de smaakmakers. Ik heb een goedgevuld
. Laat + 30 min staan, tot “ zagen en pitten
kruidenrek en gebruik zelfgemaakte bouill:
al het vocht
ebbe
opgel
nn 2 Bianc en Ba zo fijn
“Ik heb drie a Op één staat mas
mogelijk u
huni, een t:
Bak + 30 min in de oven op 170°C tot de
Maldivisch ontbijt bestaande
uit me ui, ok e
ili.
wee en drie staan
crackers droog zij
ijn ze nog niet krokant?
bergine en een citroentaart m
Bak dan nog even verder. Laat afkoelen en
Base cu
snij of breek in stukken
Afwerking: was de radijsjes en snij in
stukken.
Wat was jouw grootste keukenblunder?
Ik ben een keer het deksel o; de blender vergeten
Strijk de platte kaas uit op een bord, verdeel
zetten en op hoge
elheid be;
in blenden. Daar he!
e pe:
erk af met radijsjes,
ik nog enkele uurtjes ‘plezier’ van ere (lacht).
EE LS TE Sn
radijsloof, bieslooksnippers en crackers.