Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pesto van radijsjesloof en

Kathleens

bieslook met radijsjes en

lijnzaaderackers «7

keuken

6 personen » 50 min

1

ssel radijsjes

Hoe ziet je kookweek eruit?

% bosje bieslook

“Ik kook elke = en = aan ki ne in Ee

50 g Parmez

week

d.

echt

1dl Boni in sole

maak ik se een en Eee ee a

1klgr

et vlees oe vis. Mijn snelle tomatentaart is ook

2 ac

een favoriet.

50 = Se cashewnoten

In het weekend kook ik zéér uitgebreid. Ik trek

ies 8 ee (gebroken)

bijna gn verse bouillon van kip, rund of ossen-

0 g Spar sesamz:

staat

t vlees van de bouillon maan) ik

50 g Spar zonnebloempitten

Ss

Spaanse sten Lekker als

eten ù

a voor

snuifje suiker

nze ne a ee maak il

al twee

180 m

Lw,

en klaar voor in de week, hema een

Lel di uicen “is of

lekkere

ili con c

e of oven:

otel e

schil-

Provençaalse

afwerki

lende soorten soep. Op zondag is het tij

ebak. Dan maak ik geregeld een Tangpanetarı

ÿ

plaatcal

cake met krieken, kaastaa: ús

5,

enkele blaadjes loof van radijs

chocoladebiscuit of crème

ûlé

bie:

ur,

ontbijt en lunch je

's Ochtends eet ik altijd ie oats met vers

1. Pesto: lk de le van het loof en was

at uit restjes van de vori;

ed.

fruit. Mijn lunc

er goed dr

og. Hou

avond, soep of een salade.”

zt ami en Del apart.

N

. Mix de radijsjes glad met het ee de

Wat eet je graag

bi

slook,

, wat zout, wat

“Ik ben een echte foodie. Er is niets wat ik echt niet

oli

ÿ

jfolie, de cashewnoten en de nem

lust. E:

a:

el orgaanvlees zal ik niet gauw klaarmaken.

Ik kijk altijd uit naar de start van een nieuw seizoen.

Crackers: mix het un en de zonne-

te seizoens:

graag

en heel

groenten, zoals asperges, artisjok oftomaten uit

met au en van de ingrediënten

volle grond. Wat ik erg belangrijk vind bij

en — tn water tof

koken zijn de smaakmakers. Ik heb een goedgevuld

. Laat + 30 min staan, tot “ zagen en pitten

kruidenrek en gebruik zelfgemaakte bouill:

al het vocht

ebbe

opgel

nn 2 Bianc en Ba zo fijn

“Ik heb drie a Op één staat mas

mogelijk u

huni, een t:

Bak + 30 min in de oven op 170°C tot de

Maldivisch ontbijt bestaande

uit me ui, ok e

ili.

wee en drie staan

crackers droog zij

ijn ze nog niet krokant?

bergine en een citroentaart m

Bak dan nog even verder. Laat afkoelen en

Base cu

snij of breek in stukken

Afwerking: was de radijsjes en snij in

stukken.

Wat was jouw grootste keukenblunder?

Ik ben een keer het deksel o; de blender vergeten

Strijk de platte kaas uit op een bord, verdeel

zetten en op hoge

elheid be;

in blenden. Daar he!

e pe:

erk af met radijsjes,

ik nog enkele uurtjes ‘plezier’ van ere (lacht).

EE LS TE Sn

radijsloof, bieslooksnippers en crackers.