Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 101


Hier is pagina 101 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Spar Folder 01.07.2021

Hier is pagina 101 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 101

4x bij mosselen @ u en Grosse Bertha (7% Het is een mix tussen de recepten van een tripel en een Duitse hefeweizen met aroma's van banaan en en kruidnagel. lag ane en tarwe. Dat geeft een lekker volle smaak, maar is toch verkwikkend. anche de Namur (4,5% ) Licht troebel witbier met citrustoetsen, graansmaken à en een fruitig boeket van citroen, kruidnagel en witte — peper. Je proeft ook toetsen van koriander, sina appelzeste en citru: 17 nt een fris witbier kan zijn mannetje perfect staan wo‘ = nche bij een stevige anijssmaak. De combo is eigenlijk extr. jamur verfri f en & Les Hauts de la Noëll Muscadet de Sèvre et Maine sur Lie er AN Frank el | Geniet van een verfijnde wijn, die ook karaktervol en we intens is. Hij wordt gemaakt van oude wijnstokke DIE L | dankzij zi j n verfijnde karakter, dat het wonderwel 4 doet bij een gerecht met een iets complexer npale 1 Ricard (45% N 4 De zorgvuldig uitgekozen anijs, zoethout en aromati- D sche planten geeft Ricard zijn kenmerkende smaak. _ want de drank komt terug in de bereiding van mosselen. Zo wordt de anijssmaak extra benadrukt. Per Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 101