Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ®
nn
Koude pastasalade met
babyspinazie, bestomaat
chorizo en paprikacrème
4 personen + 40 min
>
ven: 30
360 gfu
2rode s
En paprika
ks
ec
200 2 Boni room
Br log bladspinazie
100 gSpar ee
kerstomate:
400 gSpar —
2 el Boni kap,
75 g Parmezaanse se (blok)
)
125 g best
maa
50 g Spar pijnboompitten
ET |
1 bosje basilict
cayennepeper
Boni olijfolie
ze
| 7
1
Rooster de pijnboompitten al roerend
1! 2
r vetsto!
goudbruin in een pan
Nn
Halveer de rode paprika's en verwijder de
À
steelaanzet en zaadjes.
w
Leg de paprikahelften op een ovenplaat
met bakpapier en laat 30 min bakken op
>
Pig
>
Verwijder de zwarte pel en mix het
vruchtvlees fijn met de rı
u
Snij de chorizo in u van 10, 5 cm. Bak
Carrelot des Am
zei
olij
lie
Côtes du B: os Frankrik
a
Laat de chorizo nu op keukenpapier
zoete en fruitige
en meng de vrijgekomen vetstof onder de
» met typische muskaataroma’s
zoals perzik en ly:
paprikaroom. Kruid met cayennepeper en
M
en
Pel de rode ui en snipper in halve ringen.
oo
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van
de gele paprika en snij in lange repen.
Kersensnoepjes
Was de kersen, laat steel en pit zitten en dep goed
w
dep:
aar volgens de berei
dingswijze op de verpal
12 stuks e 20 min
ee het en al roerend goudbruin in een
PIN
t
e
Roer de spinazie er na gaartijd door zodat
+ koelen: 15 min
jan op een
deze gaat slin!
w
Breek de chocolade in rallier en plaats 30 sec in de
gele paprika, uitge:
N
+
L
microgolf op 650W en roer goed door. Herhaal tot de
ï
bestomaten en kappertjes t
308 ‚Spar kokospoeder
4.
Haal de kersen door de gesmolten witte chocolade en
FN
D
Werk af met geschaafde Parmezaanse
extra:
dop met de onderkant even in de a kokos.
kaas, paprikacrème, pijnboompitten el
1 vel bakpapier
Zet op een bakpapier en laat opstij
blaadjes basilicu
Ons vakmanschap drink je met verstand @)