Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Bx uit de zee @
Plad ijs werd bekroond tot
vis van het jaar 2020
Pladijs met gegrilde
Daarenboven is hij na
groene asperges en
d
blanke botersaus
op zn bes
sf
4 personen + 30 min
ee
——
=
u
500 g Spar pladijsfilet
1
i
Boni paneer
|
2
sels groene asperges
2 el Spar pistachenot
®
Spar rucola
Boni olijfolie
saus.
RS
MN
2 sjalott:
Lel derd of al
2
1 blaadje
1takj
‘>
1 dl witte wijn
1 dl Boni roo
|
150 g Spar boter
1
Haal de vis uit de verpakking en spoel
kort. Dei
LES
Haal de vis door
‘bloem de met
n zout, daarn:
peper
losgeklopt ei en als Eee en het
RES
1.
w
B
im wat boter.
>
iR de ar en erde zeer kort.
in kokend, gezouten water en verfris
ire
u
N
Pladijs ken je
Haal ze door de olijfolie, kruid m
eper en zout en gril in een grillpan of
mijnspar.
5
wellicht ook
Of
onder zijn
a
Hak de geroosterde pistachenoten fijn
M
er de gegrilde asperges.
Let DEN
Saus: pel de sjalotten en snipper fijn.
Kook de versnipperde sjalotten met de
azijn en witte wijn op met de laurier en
Voeg de room toe en laat opnieuw
D
Giet door een fijne ze
11
Château de Valla;
Werk de j
p met de koude klontjes
Touran ee Fra!
boter. Kruid met an en zout
AGON
B
. Giet de saus op het
- fruit
neus met minerale tonen
+ de druif sauvignon blanc zorgt
m
. Schik de asperges op en bord en leg de
voor een goed evenwicht
vis ero;
1
4.
Werk het gerecht af met wat rucola
Ons vakmanschap drink je met verstand