Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bx uit de zee @

Plad ijs werd bekroond tot

vis van het jaar 2020

Pladijs met gegrilde

Daarenboven is hij na

groene asperges en

d

blanke botersaus

op zn bes

sf

4 personen + 30 min

ee

——

=

u

500 g Spar pladijsfilet

1

i

Boni paneer

|

2

sels groene asperges

2 el Spar pistachenot

®

Spar rucola

Boni olijfolie

saus.

RS

MN

2 sjalott:

Lel derd of al

2

1 blaadje

1takj

‘>

1 dl witte wijn

1 dl Boni roo

|

150 g Spar boter

1

Haal de vis uit de verpakking en spoel

kort. Dei

LES

Haal de vis door

‘bloem de met

n zout, daarn:

peper

losgeklopt ei en als Eee en het

RES

1.

w

B

im wat boter.

>

iR de ar en erde zeer kort.

in kokend, gezouten water en verfris

ire

u

N

Pladijs ken je

Haal ze door de olijfolie, kruid m

eper en zout en gril in een grillpan of

mijnspar.

5

wellicht ook

Of

onder zijn

a

Hak de geroosterde pistachenoten fijn

M

er de gegrilde asperges.

Let DEN

Saus: pel de sjalotten en snipper fijn.

Kook de versnipperde sjalotten met de

azijn en witte wijn op met de laurier en

Voeg de room toe en laat opnieuw

D

Giet door een fijne ze

11

Château de Valla;

Werk de j

p met de koude klontjes

Touran ee Fra!

boter. Kruid met an en zout

AGON

B

. Giet de saus op het

- fruit

neus met minerale tonen

+ de druif sauvignon blanc zorgt

m

. Schik de asperges op en bord en leg de

voor een goed evenwicht

vis ero;

1

4.

Werk het gerecht af met wat rucola

Ons vakmanschap drink je met verstand