Spar - Folder van 01.07.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.07.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PPD special @

Yakitori

van zalm en

groene asperges

Geen brug

met gelijke leggers, maar

uden de zalm

4 personen e 30 min + rusten: 30 min

twee satéstokjes ho

4 Spar zalmfilets (125 g/persoon)

samen. Op naar het

goudl

8

asperges

\

1 verpakking Spar gerookt ontbijtspek

5

yakitorisaus:

100 mls

ojas.

100 ml medi

Im sherry

Lel suiker

1 . oestersaus

pn 8 minikomkommer

r

2 el rijstazijn

Sr

1 rode chilip

kh

el

D

ni vloeibare honing

„Te

hels

1 kl Boni arachideolie

scheutje sesamoli

INN

N

AN

N

N

2 Pe sesamzaadjes

LS

NN

à

NN

à

À

nn

D

IN

AN

VA

NS

NU

NO

N

N

IR

N

z

Salade: snij de komkommers in

QUAI

N

Sy)

N

stukke

Bestrooi

et zi

AN

un

N

besprenkel met azi

À

A

N

A?

Verwijder de zaadjes van

M

I)

|

[A

|?

chilipeper en snij in flinterdunne

ch

r de komkommer

reepjes.

11

\

\

en laat 30 min ru

|

w

Meng de olieen honing erdoor, dek

AN

}}

af en zet i

k

>

Rooster de sesa

nn en strooi

|

(1

eZ

RN

over de

mkommersalade vlak voor

In

het serveren.

\

1:

u

zalmfilets in 3 stukken,

es

oi met zout en laat 30 min

À

N

N

a

Et roer de sherry, suiker,

\)

oester-

jasaus in een pannetj

u

IE

door elkaar en breng aan de kook.

Roer tot de suiker opgelost is en haal

M

de sau:

r.

NS

à

N

J

Schil het onderste deel van

groene asperges, snij ze in stukken

el

en wikkel ze in ontbij

oo

tokjes en

7

An de

i

zalmstukjes aan s

5 min gaar.

©

Rijg de asperges aan stokjes en gril ze

Studio by Miraval wit

nus]

Provence, Frankrij

in 5 à 8 min goudbruin en gaar mi

« bloemige aroma's van acacia en venkel

krokante spekrandj

UN

ave

B

o

Serveer met de

mmersalade

- elegante smaak met tonen van citrus

en zelfgemaakte yakitorisaus.

Ons vakmanschap drink je met verstand. eo

4