Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Cocktails
k
a
|
À
oh
=
=>
5
A
a.
2
WE
E:
a
>).
sh
White
Fruity
Wintersangria
met citrus
Bubbles
Christmas
INGREDIËNTEN (6 glazen)
INGREDIËNTEN (1 glas)
INGREDIËNTEN (1 glas)
5 dl rode wijn (bv. rioja)
het kaneelstokje in
7 cl cava
3cl vodka
1dicointreau
een grote kom. Los de
3 cl bourbon whiskey
3 cl amaretto
25 di veenbessensap
vloeibare honing op in
2 clementines
3 cl room (min. 30% V.G.)
3 eetl vloeibare honing
2eetl heet wateren
1 steranijs
1takje rozemarijn
50 g veenbessen
meng onder de wijn
enkele granaatappelpitjes
2clementines
Doe er de cointreau bij
BEREIDING (5 min.)
ijsblokjes
1limoen
3 voeg de clementines,
1 Pers de clementines (je hebt
6 schijfjes sterfruit
delimoenende
3 cl nodig}. Hou een partje
BEREIDING (5 min
veenbessen toe en laat
apart. Giet door een zeef in een
1 Schud de vodka, de amaretto
1 kaneelstokje
minstens 2 u. trekken in
glas. Doe er de bourbon bijen
en de room in een shaker.
BEREIDING (5 min)
de koelkast.
overgiet met de cava.
2 Doe een ijsblokje in een glas en
1 Snij de clementines
& Giet de sangriain
2 Werk af met een partje
gieter de cocktail over. Werkaf
en de limoen in
6 glazen, Werkaf
clementine en de steranijs
met een takje rozemarijn en de
schijfjes
meteen rietje en een
granaatappelpitjes
2 Giet de wijn, het
schijfje sterfruit
veenbessensap en