Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Cocktails

k

a

|

À

oh

=

=>

5

A

a.

2

WE

E:

a

>).

sh

White

Fruity

Wintersangria

met citrus

Bubbles

Christmas

INGREDIËNTEN (6 glazen)

INGREDIËNTEN (1 glas)

INGREDIËNTEN (1 glas)

5 dl rode wijn (bv. rioja)

het kaneelstokje in

7 cl cava

3cl vodka

1dicointreau

een grote kom. Los de

3 cl bourbon whiskey

3 cl amaretto

25 di veenbessensap

vloeibare honing op in

2 clementines

3 cl room (min. 30% V.G.)

3 eetl vloeibare honing

2eetl heet wateren

1 steranijs

1takje rozemarijn

50 g veenbessen

meng onder de wijn

enkele granaatappelpitjes

2clementines

Doe er de cointreau bij

BEREIDING (5 min.)

ijsblokjes

1limoen

3 voeg de clementines,

1 Pers de clementines (je hebt

6 schijfjes sterfruit

delimoenende

3 cl nodig}. Hou een partje

BEREIDING (5 min

veenbessen toe en laat

apart. Giet door een zeef in een

1 Schud de vodka, de amaretto

1 kaneelstokje

minstens 2 u. trekken in

glas. Doe er de bourbon bijen

en de room in een shaker.

BEREIDING (5 min)

de koelkast.

overgiet met de cava.

2 Doe een ijsblokje in een glas en

1 Snij de clementines

& Giet de sangriain

2 Werk af met een partje

gieter de cocktail over. Werkaf

en de limoen in

6 glazen, Werkaf

clementine en de steranijs

met een takje rozemarijn en de

schijfjes

meteen rietje en een

granaatappelpitjes

2 Giet de wijn, het

schijfje sterfruit

veenbessensap en