Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 25
H re Gevulde kwartel met quinoa ee 7 € en € en € td isau INGREDIËNTEN (4 personen) af en laat afkoelen. Meng er de 5 Snipper de sjalot fijn en doe samen champignontapenade onder. Kruid naar met de tijm en het laurierblaadje in een, 4 kwartels (beenhouwerij) 8 stronken fijnproeverswitloof smaak met peper en zout. steelpan. Overgiet met de porto en laat Vul de kwartels met het quinoamengsel volledig verdampen. Overgiet met de 3 takjes verse tijm Maak een sneetje in een van de pootjes gevogeltefond en laat 10 min. inkoken 16 kroketten en steek er het andere pootje door om ze Meng er de appel-peerkonfijt onder 1sjalot mooisamen te houden, en kruid met peper en zout. Voeg de 100g champignontapenade Laat de druiven uitlekken en vang het uitgelekte druiven toe. 100g quinoa sap op. 6 Bak de kroketten in de friteuse op 175 °C 400 g druiven zonder pitten (blik) BEREIDING (50 min) AFWERKING 1 eetl. appel-peerkonfijt (bv. Didden) 1 Verwarm de oven voor op 200 °C Serveer de kwartels met het witloof en de 1dl witte porto 2 Verhit eetl olijfolie in een pan en 4 dlgevogeltefond (bokaal) bak de kwartels 10 min. aan alle kanten kroketten. Geef er de saus bij 4 eetl. olijfolie goudbruin. Giet er het druivensap over. Sicilia D.0.C.‘Lamùri’ Nero d’Avola 1 blaadje laurier Kruid met peper en zout en schikin een, : Tenuta Regaleali-Tasca d'Almerita peperen zout ovenschaal. À 3 Zet de kwartels+35 min.inde Hopus _ Sterk blond bier VOORBEREIDING (40 min.) voorverwarmde oven Spoel de quinoa onder koud water & verhit intussen 2 eetl olijfolie in de en laat uitlekken. Kook 20 min. pan en bak de witloofstronken 10 min goudbruin. Kruid met peper en zout. gaar in lichtgezouten water. Giet de sl WI B) U A, | N N Hoe hou jede k telpootjes samen? er Bekijk het handige filmpje op colruyt be/fijnefeesten Td Be me 4 ee ride Voor de kids Vervang het witloof door gekookte of fi gebakken wortelen. r B: mue — 3 4 Re Ps a = LA af nú
Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 25