Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.

Hier is pagina 33 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 33
Kersttaart C2 T ok INGREDIËNTEN (10 porties) rs 3 eetl. granaatappelpitjes enkele takjes rozemarijn 500 g mascarpone Lo 3 eieren nz 2 divolle melk 100 gopklopbareroom (min. 35% V.G.) 1koffiel. boter 4 250 g hazelnootpasta (bv. Nutella) 150g purechocoladecallets 4 pralines met kokosnoot (bv. Raffaello) 8 mikadokoekjes 400 g zelfrijzende bloem À 370 gsuiker 2 dl koude koffie 1 di plantaardige olie Kel 1/2 koffiel, zout VOORBEREIDING (0 min, + 35 min. in de oven + afkoelen) À Verwarm de oven voor op 170°C 7 Meng de suiker met het zout en de bloem. Mix erdeeieren en de melk onder tot een gladde massa. Roer er daarna de koffieen de olie onder. Verdeel het mengsel over 2 cakevormen ie (a 22 cm) en zet 35 min. in de voorverwarmde oven, Laat volledig afkoelen en snij eventueel ud de bovenkanten gelijk BEREIDING (20 min.+ 1u. opstijven) 1 Meng de hazelnootpasta onder de de de im mascarpone tot je een glad mengsel hebt. Laat opstijven in de koelkast. 2 Maak intussen de ganache: warm de room op tot net onder het kookpunt. Doe de chocolade- callets in een kom en overgiet met de hete room her ——— _ Roer tot de chocolade volledig gesmolten is Meng er de boter onder. 3 Strijk de bovenkant van 1 cake in metde mascarpone. Leg er voorzichtig de andere cake bovenop. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten met de rest van de mascarpone. & Overgiet de cake met de ganache en strijk s- voorzichtig uit naar de buitenkant, zodat de ganache van de cake druipt. Laat 1u. opstijven indekoelkast. AFWERKING Schik de pralines en de mikadokoekjes als versiering op de cake. Werk af met de takjes rozemarijn en de granaatappelpitjes Voedingswaarde per portie (op asis van de ingrediëntenlijst) Ene e 902 kcal - Vetten 524 g (waarvan) verzadigde vet; 126,6 g- Koolhydraten 94,8 g (waa an) suikers 64,6 g-Vezels 2,38 witten g-Zout06g
Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 33