Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OEE it
—#
m
2
ue
=
ar
ce
es
N
4
En
.
=
Ar
La
À. on
.
Y
B.
Te
3
in
we
ir
4
ae
a
er mil
PE.
2
ë
fe
ie
"4
>)
Se
mr
By
#
1
Hertenmedaillon met notencrumble
en romige wintergroenten
INGREDIËNTEN (4 personen)
Borstel de champignons schoon en
2à 3 min. Kruid met peper en zout. Haal uit
4 hertenmedaillons (beenhouwerij)
scheur de dikkere stukken. Snij er
de kookpot en voeg toe aan de spruiten,
eventueel het voetje af.
5 Smelt Leet. boter inde pan van de
1/2knolselder
500 g spruiten
Hak de notenmengeling grof, verdeel
hertenmedaillons en bak de champignons
over een bakplaat met bakpapier en zet
2 à 3 min. op een hoog vuur. Voeg de
1 peterseliewortel
+10 min. in de voorverwarmde oven
spruiten en de peterseliewortel toe en
200 g boschampignons
Haal uit de oven en laat afkoelen
overgiet metde room. Laat nog 2 min.
800 g aardappelen
sudderen. Meng er de mosterd onder en
BEREIDING (30 min.
1d! culinaire room (20 % VG}
kruid met peper en zout.
4 eetl. boter
1 Kook de aardappelen en de knolselder
AFWERKING
1 koffiel. dijonmosterd
20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af
en plet tot puree. Kruid met peper, zout en
Snij het vlees in schuine sneetjes. Verdeel
50 g notenmengeling
nootmuskaat.
de puree over de borden en bestrooi
nootmuskaat
2 Smeltintussen de boter in een braadpan
met de notencrumble. Schik er enkele
peperen zout
en bak de hertenmedaillons 4 min. aan elke
sneetjes vlees naast en serveer met de
kant. Haal van het vuur, dek af en laat nog
wintergroenten
VOORBEREIDING (20 min.)
10 min. rusten, Kruid met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 °C
3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en
Le Champ des Murailles
Snij het voetje van de spruiten en snij in 4
stoof de spruiten 5 à 10 min, Kruid met
A.O.P. Corbières Boutenac
Schil de aardappelen en de knolselder en
peper en zout. Haal uit de kookpot en hou
snij in gelijke stukken
apart
Martha Guilty Pleasure
hy
Fruitbier
Schil de peterseliewortel en snij in linten
& Smelt opnieuw leet. boter in dezelfde
met een dunschiller.
kookpot en stoof de peterseliewortel
gswaarde
00)
(o
sisv
543 kcal
ad
Kool
olhy
6,
ke
Ons vakmanschap drink je met verstand