Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 24 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 24

OEE it —# m 2 ue = ar ce es N 4 En . = Ar La À. on . Y B. Te 3 in we ir 4 ae a er mil PE. 2 ë fe ie "4 >) Se mr By # 1 Hertenmedaillon met notencrumble en romige wintergroenten INGREDIËNTEN (4 personen) Borstel de champignons schoon en 2à 3 min. Kruid met peper en zout. Haal uit 4 hertenmedaillons (beenhouwerij) scheur de dikkere stukken. Snij er de kookpot en voeg toe aan de spruiten, eventueel het voetje af. 5 Smelt Leet. boter inde pan van de 1/2knolselder 500 g spruiten Hak de notenmengeling grof, verdeel hertenmedaillons en bak de champignons over een bakplaat met bakpapier en zet 2 à 3 min. op een hoog vuur. Voeg de 1 peterseliewortel +10 min. in de voorverwarmde oven spruiten en de peterseliewortel toe en 200 g boschampignons Haal uit de oven en laat afkoelen overgiet metde room. Laat nog 2 min. 800 g aardappelen sudderen. Meng er de mosterd onder en BEREIDING (30 min. 1d! culinaire room (20 % VG} kruid met peper en zout. 4 eetl. boter 1 Kook de aardappelen en de knolselder AFWERKING 1 koffiel. dijonmosterd 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en plet tot puree. Kruid met peper, zout en Snij het vlees in schuine sneetjes. Verdeel 50 g notenmengeling nootmuskaat. de puree over de borden en bestrooi nootmuskaat 2 Smeltintussen de boter in een braadpan met de notencrumble. Schik er enkele peperen zout en bak de hertenmedaillons 4 min. aan elke sneetjes vlees naast en serveer met de kant. Haal van het vuur, dek af en laat nog wintergroenten VOORBEREIDING (20 min.) 10 min. rusten, Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180 °C 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en Le Champ des Murailles Snij het voetje van de spruiten en snij in 4 stoof de spruiten 5 à 10 min, Kruid met A.O.P. Corbières Boutenac Schil de aardappelen en de knolselder en peper en zout. Haal uit de kookpot en hou snij in gelijke stukken apart Martha Guilty Pleasure hy Fruitbier Schil de peterseliewortel en snij in linten & Smelt opnieuw leet. boter in dezelfde met een dunschiller. kookpot en stoof de peterseliewortel gswaarde 00) (o sisv 543 kcal ad Kool olhy 6, ke Ons vakmanschap drink je met verstand

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 24