Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OEE it

—#

m

2

ue

=

ar

ce

es

N

4

En

.

=

Ar

La

À. on

.

Y

B.

Te

3

in

we

ir

4

ae

a

er mil

PE.

2

ë

fe

ie

"4

>)

Se

mr

By

#

1

Hertenmedaillon met notencrumble

en romige wintergroenten

INGREDIËNTEN (4 personen)

Borstel de champignons schoon en

2à 3 min. Kruid met peper en zout. Haal uit

4 hertenmedaillons (beenhouwerij)

scheur de dikkere stukken. Snij er

de kookpot en voeg toe aan de spruiten,

eventueel het voetje af.

5 Smelt Leet. boter inde pan van de

1/2knolselder

500 g spruiten

Hak de notenmengeling grof, verdeel

hertenmedaillons en bak de champignons

over een bakplaat met bakpapier en zet

2 à 3 min. op een hoog vuur. Voeg de

1 peterseliewortel

+10 min. in de voorverwarmde oven

spruiten en de peterseliewortel toe en

200 g boschampignons

Haal uit de oven en laat afkoelen

overgiet metde room. Laat nog 2 min.

800 g aardappelen

sudderen. Meng er de mosterd onder en

BEREIDING (30 min.

1d! culinaire room (20 % VG}

kruid met peper en zout.

4 eetl. boter

1 Kook de aardappelen en de knolselder

AFWERKING

1 koffiel. dijonmosterd

20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af

en plet tot puree. Kruid met peper, zout en

Snij het vlees in schuine sneetjes. Verdeel

50 g notenmengeling

nootmuskaat.

de puree over de borden en bestrooi

nootmuskaat

2 Smeltintussen de boter in een braadpan

met de notencrumble. Schik er enkele

peperen zout

en bak de hertenmedaillons 4 min. aan elke

sneetjes vlees naast en serveer met de

kant. Haal van het vuur, dek af en laat nog

wintergroenten

VOORBEREIDING (20 min.)

10 min. rusten, Kruid met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 180 °C

3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en

Le Champ des Murailles

Snij het voetje van de spruiten en snij in 4

stoof de spruiten 5 à 10 min, Kruid met

A.O.P. Corbières Boutenac

Schil de aardappelen en de knolselder en

peper en zout. Haal uit de kookpot en hou

snij in gelijke stukken

apart

Martha Guilty Pleasure

hy

Fruitbier

Schil de peterseliewortel en snij in linten

& Smelt opnieuw leet. boter in dezelfde

met een dunschiller.

kookpot en stoof de peterseliewortel

gswaarde

00)

(o

sisv

543 kcal

ad

Kool

olhy

6,

ke

Ons vakmanschap drink je met verstand