Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 27 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 27

Zin in een voorsmaakje? Bekijk het fimpje Ea © op colruyt.be/fijnefeesten : bn Gevulde kalkoenfilet met groenterolletjes en Hasselback-aardappelen INGREDIËNTEN (6 personen) 1gevulde kalkoenfilet (beenhouwerij) 2,5 dl extra lichte room (7 % VG} Leetl. boter 125 g gerookt spek (sneetjes) 400 g prinsessenbonen 2 koffiel, roze bessen (bokaal) 200 g groene-aspergepunten Leetl. mosterd 2eetl. arachideolie 400 g miniwortelen enkele takjes verse peterselie zwarte peper (molen) 800 g vastkokende aardappelen (laurette) grof zeezout (molen, VOORBEREIDING (20 min. - Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en sni de aspergepunten in 2 - Schilde wortelen en snij in de lengte in 2. Snipper de peterselie fijn - Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Maak inkepingen in elke aardappelen laat 1 mm tussen elke inkeping Snij de aardappelen niet helemaal door (dat gaat makkelijk als u ze in de lengte tussen 2 snijplanken legt) - Verwarm de oven voor op 225°C. BEREIDING (1 u. 30 min.) 1 Kruid de gevulde kalkoenfilet met peper en zout en zet * 20 min. in de voorverwarmde oven. 2 Schik intussen de aardappelen op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met de arachideolie. Kruid met peper en zout. Verlaag de oventemperatuur naar 180°C en zet de aardappelen mee in de oven. Laat de aardappelen en het vlees + 1u. bakken, 3 Kookintussen de prinsessenbonen 2 à3 min, in lichtgezouten water. Doe er de wortelen en de aspergepunten bij en kook nog 2à 3 min. Giet af en spoel onder koud water. Verdeel de groenten over de sneetjes spek en rolstrak op, & Smelt de boter in een pan en bak de groenterolletjes 1 min. aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. Verwijder het overtollige vet uit de pan en doe er de mosterd en de roze bessen in. Overgiet met de room en laat 1 min. inkoken. Kruid naar smaak met peper en zout. AFWERKING Snij de kalkoenfilet in sneetjes. Serveer met de Hasselback-aardappelen en de groenteralletjes. Werk af met de saus en de peterselie. 1 Roodeberg Western Cape -Zuid-Afrika Postel Tripel Dejuiste braadtijden Blond abdijbier Je vindt alle aanbevolen braadtijden van dit feestgevogelte ook op verpakking of op colruyt.be/finefeesten Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst) Energie 589 kcal Vetten 21,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 8,3 g-Koolhydraten 42,5 g (waarvan) suikers 11,8g- Vezels 7,6 g Eiwitten 53,6 g- Zout 1,98 27

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 27