Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16

ze Voorge Ze Winter BB! a Zalmgebraad met gevulde courgette en gegrilde asperges 6 met avocadosaus = E ® ) Û a INGREDIËNTEN (4 personen) ® f N 500 g gemarineerd 2 teentjes knoflook ie. zalmgebraad 1sjalot 250 g tapastomaten 3eetl. lichte zureroom zij 200 g groene- 100 gquinoa aspergepunten Leet! pijnboompitten 1courgette 3eetl.olijfolie lavocado 1koffiel.appelazijn 1/2 plantje dille peper en zout VOORBEREIDING (30 min.) - Snij de uiteindes van de courgette en verwijder de kern met een appelboor. Verwijder de pitten en hak het vruchtvlees grof. i Snipper de sjalot en het knoflook fijn n Spoel de quinoa onder koud water en kook + 20 min ee ee gaar in lichtgezouten water. Giet af. Be ö Verhit eetl, olijfolie in een pan en stoof de sjalot nr en de helft van het knoflook 1 min. Meng er het CES vruchtvlees van de courgette, de quinoa en de En pijnboompitten onder. Vul de courgettes op met re % het mengsel en gebruik een cocktailprikker omde uiteindes weer vast te maken. D n # Rits de blaadjes dille los en snipper fijn, i Verwijder de pit uit de avocado en prak het vruchtvlees fijn. Meng er de zure room, de dilleen de appelazijn onder. Kruid met peper en zout en dek luchtdicht af. À È Prik de groene-aspergepunten op 2 brochettestokjes. Bestrijk met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. BEREIDING (25 min) 1 Bak de courgette + 30 min. gaar op de barbecue. Draai regelmatig om, 2 Plaats intussen een aluminiumschaaltje op de Ve barbecue en laat het zalmgebraad er + 20 min. op garen. Schik de tapastomaten op de vis en laat mee A garen 3 Gril de aspergepunten 5 à 10 min. beetgaar. & Snij de courgette in 8 gelijke schijfjes en serveer met ea: een stuk zalm, de tapastomaten en de aspergepunten 5 Werk af met de avocadosaus. A t st Vervang de zure room dan door 3 eetl à El p 4 “ plantaardig alternatief voor yoghurt (bv. Alpro Greek Style) Fi \ % i { Viré-Clessé A.O.P.‘Vielles Vignes’ Cave de Viré Li Rochefort 6 Donker trappistenbier oed: arde soon (of js van de die E ke gl digde Be 5 EN Ko glwaarv, )suikers 1 els66g 2 68 N akr 5

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 16