Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

am

ET

AN

GO EU

LE

ek

Varkensgebraad

et

e

(

I

et

citr

“EN

af

à

WIT

te

5

to



fpc

tje

Ee

8

GREDIËNTEN (4 personen)

1suprême varkensgebraad (beenhouwerij)

20 minikroketten (diepvries)

200 g spruiten

Ce

175 gfijnproeverswitloof

2jonagoldappelen

1sinaasappel

£

enkele takjes rozemarijn

vn

4eetl.boter

F

2eetl.rozijnen

200 g gekookte hele kastanjes (bokaal)

nootmuskaat

peper en zout

VOORBEREIDING (20 min)

Snij de voetjes van de spruiten en verwijder de

|

Fi)

Ais

buitenste blaadjes

Snij de ongeschilde appelen in 2 en daarnain



sn

dunne partjes.

bi

Laat de rozijnen + 10 min. weken in koud water.

dt

Snij de sinaasappel in schijfjes

1

Rits de rozemarijn van de takjes

Verwarm de oven voor op 200 °C.

>

boe

>

BEREIDING (60 min)

Ei

ii

1 Smelt Leetl. boter in een pan en bakhet

varkensgebraad aan alle kanten goudbruin. Leg in

een ovenschaal en zet 10 min. in de voorverwarmde

«>

oven,

fi

A

Bi

2 Verlaag de oventemperatuur naar 180°C. Verdeel

de sinaasappelschijfjes en de rozemarijn over het

vlees en zet opnieuw 45 min. in de oven

hi

ie

3 Kook intussen de spruiten 7 à 8 min. in

lichtgezouten water. Giet af.

x

& Smelt leetl. boter in de kookpot en stoof de

spruiten en de appelen 2 à 3 min, Kruid met peper,

(LE!

zout en nootmuskaat. Voeg de kastanjes en de

rozijnen toe en laat nog 3 à 4 min. opwarmen.

5 Verhit 1 eetl. boter in een pan en stoof het witloof

324 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

ie

6 Bak de minikroketten zoals aangegeven op de

verpakking.

AFWERKING

Snij het varkensgebraad in fijne sneetjes en

4

dl

serveer met het winterstoofpotje, het witloof en de

kroketten

Château du Bois de la Garde

A.O.P Côtes du Rhône

Floreffe blond

4

Blond abdijbier

ed

28

za