Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Feestgids
vol ins
piratie
5
=
Wat zetten we dit jaar op de feesttafel? In deze
feestgids vindt u 26 originele recepten, en heel wat
tips en tricks om gerechten een feestelijke toets te
geven. Inspiratie genoeg om samen te genieten van
TA
aperitief tot dessert.
el
Veel kookplezier en vooral heel fijne feesten!
Het kookteam van Colruyt Lekker Koken
Dit jaar voor iedereen wat wils
Inhoud
Wat zetten we dit jaar op de feesttafel? Wij hebben alvast enkele
heerlijke suggesties voor u. Hebt u gasten met verschillende
Menukaart
voorkeuren of allergieën? Of zitten er veel kids aan tafel? Dit jaar
4-5
geven we u opties en alternatieven waar mogelijk. Zo maakt u uw
feestmenu in een handomdraai veggie, gluten- of lactosevrij en
Hapjes en drankjes
helemaal kidsproof. Laat u inspireren door onze recepten en stel
6-13
zelf uw favoriete feestmenu samen,
Voorgerechten
14-21
Hoe berekenen we de prijzen van onze recepten?
Hoofdgerechten
We berekenen de prijzen van onze recepten meestal op basis
22-31
van 4 personen. Bij onze recepten zetten we de prijs per persoon.
Soms kan het ook per stuk of per glas zi
Desserten
32-35
Waar houden we rekening mee bij de berekening?
Ingrediënten die u maar voor een deel nodig hebt en die u niet
langer kan bewaren, zitten volledig in de pri
Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. diepvriesproducten,
rekenen we alleen de gebruikte hoeveelheid mee
Basisingrediënten zoals boter, peper en zout rekenen we niet mee
Ons vakmanschap drink je met verstand