Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 17 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 17

ce = Voorgerecht 4 Br he ER 3 nn ne ges à ie an N } ge 5 ee B ; Bo a ur, He 5 a Bi = Hal Le En inn HS ee a 1 = ne Er FH 5 ren a p u À ho È — we 4 u Br vi ie = SE en. 1 en EN 5 ks He see a Fr © Carpaccio met kreeft Zin in een voorsmaakje? en truffelmayo Bekijk het filmpje op colruyt.be/fijnefeesten INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING BEREIDING (20 min) 160g pastrami (beenhouwerij) (ontdooitijd +20 min) 1 verdeel de sneetjes pastrami over 4 borden en schiker telkens 1/2 van de 2 gekookte kreeften (diepvries) - Verwarm de oven voor op 180°C 12 kerstomaten : Laat de gekookte kreeften volledig kreeft op, samen met 1 schaar en enkele Kleine pootjes 1 bakje tuinkers ontdooien in de verpakking (dat gaat sneller als je ze in koud water legt) 2 Werk de borden verder af met de 50g pecorino (blok) Snij de kreeften met een scherp mes in de kappertjes, de gepofte tomaatjes en 2 eetl. geroosterde pijnboompitten lengte in 2 en verwijder het vlees. Kraak de plukjes tuinkers. Bestrooi met de 12appelkappertjes (bokaal) de poten met een notenkraker en haal pijnboompitten en de geraspte pecorino 2 eetl, mayonaise er het vlees uit (hou de kleinste pootjes en lepel er enkele toefjes truffelmayo op 1/2 koffiel. truffelolie apart voor de afwerking) : D Heb je geen tijd om de kreeften open te zwarte peper (molen) Meng de truffelolie onder de mayonaise snijden? Vervang ze dan door kant-en- en kruid met zwarte peper. grof zeezout (molen, klaar rivierkreeftenvlees. Rasp de pecorino Knip de tuinkers los : Verdeel de tomaten over een ovenschaal Montagny 1er Cru Hoe moet je kreeft snijden? A.O.P.'La Burgondie’ Ontdek het handige kookfilmpje op en kruid met grof zeezout. Zet 5 à 20 min Cave de Buxy colruyt.be/fijnefeesten in de voorverwarmde oven, tot ze openbarsten Martha Sexy Blond 5) Sterk blond bier Voeding; aarde per pe on (op basis van de ing edientenlijst); Enel je 38 cal en 9 arvan) verzadigde vetzuren 5 g- Koolhydraten 3, vaarvan) su ke! 2 3 8 vezels Eiwitten zo

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 17