Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 10 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10

Tortilla met erwtjespuree en gemarineerde scampi INGREDIËNTEN (10 hapjes) BEREIDING (ontdooitijd + 40 min.) 6 Bak de scampi's 2à 3 min. op de barbecue. kan hiervoor een aluminiumschaaltje gebruiken, 10 kleine, gepelde rauwe 1 Laat de scampi's volledig ontdooien. Dep scampi's (diepvries) droog of de scampi's op een spies prikken 7 Lepeleen laagje erwtenpuree op de 150 gerwten (diepvries) 2 Rasp 1/4 van de schil (niet het wit) van de tortillachips en schik er een scampi op. Garneer 10 g radijsscheuten sinaasappel en pers hem elke tortilla met 3 à 4 radijsscheuten 1 onbehandelde sinaasappel 3 Meng het paprikapoeder, het lookpoeder, (bio) de kurkuma, het sinaasappelsap, de sinaasap- Liever lactosevrij? 1 sjalot pelzeste en de olijfolie onder de scampi's. Laat Vervang de zure room dan door Leet. geraspte parmezaan minstens 30 min, afgedekt marineren in de Leet. plantaardig alternatief voor Leet! lichte zure room koelkast. Kruid met peper en zout. yoghurt (bv. Alpro Greek Style) 10 tortillachips & Snipper de sjalot fijn. Kook 1 min. in lichtgezouten water. Voeg de diepgevroren Liever veggie? 4 eetl. olijfolie Vervang de scampi’s dan door reepjes 1/2 koffiel. paprikapoeder erwten toe en kook nog 2 à 3 min, Giet af en 1/2 koffiel, lookpoeder spoel onder koud water. Laat uitlekken. halloumi, die je met dezelfde marinade kan kruiden, Bak goudbruin en schik op 1/2 koffiel, kurkuma 5 Prakde erwten en de sjalot tot pureeen meng de tortilla, peperen zout er de zure room onder. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 77 kcal- Vetten 5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 0,8 g- Koolhydraten 4 g (waarvan) suikers 1,2 g- Vezels 0,9g- Eiwitten 34 g- Zout 0,1g A aA Voor de kids vervang de scampi's door een stukje fijn spek, dat je samen met de scampi's bakt. 4 D — Al m S LT Rs B. ze LO Ons vakmanschap drink je met verstand

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 10