Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
4
Us
Be
I
mem
Der
u
ne
..
u
Br
he
=
no),
4
BRE
|
Cal
6
u
Ar
RS
en
—
FP
ld
de
Hi
TU
Ee
dl
e
=
6
Er
ie
=
ee
Li
(& personen)
Snij de abrikozen in dunnereepjes
Verwarm de oven voor op 200°C.
1 butternutpompoen
Serveer een stukje pompoen met
het spinazieslaatje en geef er de
250 g grotchampignons
(40 min)
200 g verse babyspinazie
champignonsaus bij
1 Rol het bladerdeeg open. Leg een halve
1 rode ui
pompoen op 1 vel bladerdeeg, met de
2 rollen bladerdeeg (versmarkt)
holle kant naar boven. Schraap overde
Vervang het bladerdeeg door een
2,5 dl extralichte room (7 % VG)
hele lengte enkele lepels vruchtvlees eruit
glutenvrije variant
2 eetl. boter
Vulde holte met de linzen. Kruid met peper
leidooier
en zout en vouw het bladerdeeg dicht. Doe
hetzelfde met de andere pompoenhelft
Vervang de room door een
2 eetl. amandelschilfers
plantaardig alternatief en de boter
2 Leg de pompoenhelften op een bakplaat
door olijfolie
100 gedroogde abrikozen
met bakpapier, met de bolle kant naar
400g linzen (blik)
boven. Maak enkele inkepingen in de
Emiliana Adobe Reserva
2 eetl. olijfolie
bovenkant van het bladerdeeg. Klop
Chardonnay
u
1 eetl. rodewijnazijn
de eidooier los met een scheutje water
= D.0.Casablanca Valley- Chili
peper en zout
en bestrijker de bovenkanten van
LeFort
het bladerdeeg mee. Zet 20 min. in de
zi
Sterk donker bier
(20 min.)
voorverwarmde oven.
Schilde pompoen en snij in de lengte in
3 Smelt intussen de boter in een panen
2 Verwijder de pitten en de draden. Kook
bak de champignons 4 à 5 min. goudbruin
beide helften 5 min. in lichtgezouten
Kruid met peper en zout en blus met de
water. Giet af en laat afkoelen.
room. Laat nog 1 min inkoken
Spoel de linzen onder koud water en laat
& Meng de rode ui, de abrikozen en de
uitlekken
amandelschilfers onder de spinazie.
Snij de champignons in schijfjes en de
Breng op smaak met de olijfolie en de
rode ui in ringen
rodewijnazijn en kruid met peper en zout