Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29

A 4 Us Be I mem Der u ne .. u Br he = no), 4 BRE | Cal 6 u Ar RS en — FP ld de Hi TU Ee dl e = 6 Er ie = ee Li (& personen) Snij de abrikozen in dunnereepjes Verwarm de oven voor op 200°C. 1 butternutpompoen Serveer een stukje pompoen met het spinazieslaatje en geef er de 250 g grotchampignons (40 min) 200 g verse babyspinazie champignonsaus bij 1 Rol het bladerdeeg open. Leg een halve 1 rode ui pompoen op 1 vel bladerdeeg, met de 2 rollen bladerdeeg (versmarkt) holle kant naar boven. Schraap overde Vervang het bladerdeeg door een 2,5 dl extralichte room (7 % VG) hele lengte enkele lepels vruchtvlees eruit glutenvrije variant 2 eetl. boter Vulde holte met de linzen. Kruid met peper leidooier en zout en vouw het bladerdeeg dicht. Doe hetzelfde met de andere pompoenhelft Vervang de room door een 2 eetl. amandelschilfers plantaardig alternatief en de boter 2 Leg de pompoenhelften op een bakplaat door olijfolie 100 gedroogde abrikozen met bakpapier, met de bolle kant naar 400g linzen (blik) boven. Maak enkele inkepingen in de Emiliana Adobe Reserva 2 eetl. olijfolie bovenkant van het bladerdeeg. Klop Chardonnay u 1 eetl. rodewijnazijn de eidooier los met een scheutje water = D.0.Casablanca Valley- Chili peper en zout en bestrijker de bovenkanten van LeFort het bladerdeeg mee. Zet 20 min. in de zi Sterk donker bier (20 min.) voorverwarmde oven. Schilde pompoen en snij in de lengte in 3 Smelt intussen de boter in een panen 2 Verwijder de pitten en de draden. Kook bak de champignons 4 à 5 min. goudbruin beide helften 5 min. in lichtgezouten Kruid met peper en zout en blus met de water. Giet af en laat afkoelen. room. Laat nog 1 min inkoken Spoel de linzen onder koud water en laat & Meng de rode ui, de abrikozen en de uitlekken amandelschilfers onder de spinazie. Snij de champignons in schijfjes en de Breng op smaak met de olijfolie en de rode ui in ringen rodewijnazijn en kruid met peper en zout

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29