Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

4

Us

Be

I

mem

Der

u

ne

..

u

Br

he

=

no),

4

BRE

|

Cal

6

u

Ar

RS

en



FP

ld

de

Hi

TU

Ee

dl

e

=

6

Er

ie

=

ee

Li

(& personen)

Snij de abrikozen in dunnereepjes

Verwarm de oven voor op 200°C.

1 butternutpompoen

Serveer een stukje pompoen met

het spinazieslaatje en geef er de

250 g grotchampignons

(40 min)

200 g verse babyspinazie

champignonsaus bij

1 Rol het bladerdeeg open. Leg een halve

1 rode ui

pompoen op 1 vel bladerdeeg, met de

2 rollen bladerdeeg (versmarkt)

holle kant naar boven. Schraap overde

Vervang het bladerdeeg door een

2,5 dl extralichte room (7 % VG)

hele lengte enkele lepels vruchtvlees eruit

glutenvrije variant

2 eetl. boter

Vulde holte met de linzen. Kruid met peper

leidooier

en zout en vouw het bladerdeeg dicht. Doe

hetzelfde met de andere pompoenhelft

Vervang de room door een

2 eetl. amandelschilfers

plantaardig alternatief en de boter

2 Leg de pompoenhelften op een bakplaat

door olijfolie

100 gedroogde abrikozen

met bakpapier, met de bolle kant naar

400g linzen (blik)

boven. Maak enkele inkepingen in de

Emiliana Adobe Reserva

2 eetl. olijfolie

bovenkant van het bladerdeeg. Klop

Chardonnay

u

1 eetl. rodewijnazijn

de eidooier los met een scheutje water

= D.0.Casablanca Valley- Chili

peper en zout

en bestrijker de bovenkanten van

LeFort

het bladerdeeg mee. Zet 20 min. in de

zi

Sterk donker bier

(20 min.)

voorverwarmde oven.

Schilde pompoen en snij in de lengte in

3 Smelt intussen de boter in een panen

2 Verwijder de pitten en de draden. Kook

bak de champignons 4 à 5 min. goudbruin

beide helften 5 min. in lichtgezouten

Kruid met peper en zout en blus met de

water. Giet af en laat afkoelen.

room. Laat nog 1 min inkoken

Spoel de linzen onder koud water en laat

& Meng de rode ui, de abrikozen en de

uitlekken

amandelschilfers onder de spinazie.

Snij de champignons in schijfjes en de

Breng op smaak met de olijfolie en de

rode ui in ringen

rodewijnazijn en kruid met peper en zout