Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Digestief
4
nn Sr,
Highland Park
xD
Viking S
Pi
EN
10 Years Old
h
m
Single Malt Sc
zes
Whisky
x
40
vol 70 cl
Herkom
Orkney Islands
NX
amer 36,99
'
EE F
“
4
.
A
D 5
Brugal
enné
Añejo Superior
likeur Crème de
amberkleurige rum
nougat 15
je vol of
38 % vol 70 dl
ma Catalan
Herkomst: Domini
anse
16 % vol 70 cl
D
Republiek
au €
14,99.
3
en 21,90€
en
u 3
IT
É
3
2
B
—
P
“
=
Boni Selection
Ein
5
Sweeties marsepein
12 stuks
300g
5,5
Boni Selection
assortiment pralines
20 stuks 250 8
Bereiding (Io min)
IJskoffie
1 Klop de
EU
licht op
82,95
met het Vanille-extract en de
met rum
CNT
2 Schud de koffie, de rum en
RNR / pers.
3 ijsblokjes kort en krachtig in
CRT
Boni Selection
ECC
3 Doe de gecondenseerde melk
4.clkoude espresso
NE
zeevruchten van,
bi
2.cl amberkleurige rum
ETC
pure chocolade
CE eure]
versierd met witte
MEET)
choc
de
n
3 di gecondenseerde melk
NEIL ET
1/2 koffiel. bloemsuiker
het glas zodalide laagjesiniet
pralinevulling
1/2 koffiel. vanille-extract
vermengd raken. Werk af met
20 stuk:
2508
1 snuifje kaneel
een lepel rogmen bestrooi met
#2
Aljsblokjes
kaneel.
9
ne 2,45
d
ag.
colruy
gn
43