Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Digestief

4

nn Sr,

Highland Park

xD

Viking S

Pi

EN

10 Years Old

h

m

Single Malt Sc

zes

Whisky

x

40

vol 70 cl

Herkom

Orkney Islands

NX

amer 36,99

'

EE F



4

.

A

D 5

Brugal

enné

Añejo Superior

likeur Crème de

amberkleurige rum

nougat 15

je vol of

38 % vol 70 dl

ma Catalan

Herkomst: Domini

anse

16 % vol 70 cl

D

Republiek

au €

14,99.

3

en 21,90€

en

u 3

IT

É

3

2

B



P



=

Boni Selection

Ein

5

Sweeties marsepein

12 stuks

300g

5,5

Boni Selection

assortiment pralines

20 stuks 250 8

Bereiding (Io min)

IJskoffie

1 Klop de

EU

licht op

82,95

met het Vanille-extract en de

met rum

CNT

2 Schud de koffie, de rum en

RNR / pers.

3 ijsblokjes kort en krachtig in

CRT

Boni Selection

ECC

3 Doe de gecondenseerde melk

4.clkoude espresso

NE

zeevruchten van,

bi

2.cl amberkleurige rum

ETC

pure chocolade

CE eure]

versierd met witte

MEET)

choc

de

n

3 di gecondenseerde melk

NEIL ET

1/2 koffiel. bloemsuiker

het glas zodalide laagjesiniet

pralinevulling

1/2 koffiel. vanille-extract

vermengd raken. Werk af met

20 stuk:

2508

1 snuifje kaneel

een lepel rogmen bestrooi met

#2

Aljsblokjes

kaneel.

9

ne 2,45

d

ag.

colruy

gn

43