Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.

Hier is pagina 43 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 43
Digestief 4 nn Sr, Highland Park xD Viking S Pi EN 10 Years Old h m Single Malt Sc zes Whisky x 40 vol 70 cl Herkom Orkney Islands NX amer 36,99 ' EE F “ 4 . A D 5 Brugal enné Añejo Superior likeur Crème de amberkleurige rum nougat 15 je vol of 38 % vol 70 dl ma Catalan Herkomst: Domini anse 16 % vol 70 cl D Republiek au € 14,99. 3 en 21,90€ en u 3 IT É 3 2 B — P “ = Boni Selection Ein 5 Sweeties marsepein 12 stuks 300g 5,5 Boni Selection assortiment pralines 20 stuks 250 8 Bereiding (Io min) IJskoffie 1 Klop de EU licht op 82,95 met het Vanille-extract en de met rum CNT 2 Schud de koffie, de rum en RNR / pers. 3 ijsblokjes kort en krachtig in CRT Boni Selection ECC 3 Doe de gecondenseerde melk 4.clkoude espresso NE zeevruchten van, bi 2.cl amberkleurige rum ETC pure chocolade CE eure] versierd met witte MEET) choc de n 3 di gecondenseerde melk NEIL ET 1/2 koffiel. bloemsuiker het glas zodalide laagjesiniet pralinevulling 1/2 koffiel. vanille-extract vermengd raken. Werk af met 20 stuk: 2508 1 snuifje kaneel een lepel rogmen bestrooi met #2 Aljsblokjes kaneel. 9 ne 2,45 d ag. colruy gn 43
Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 43