Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Rood uit
met duo van mascarpone,
pistache en limoen
ED
van bi
met ananas
7
Ee
al
PA
dr
F
y
3
|
m
Bu
-
*
IA
D.
4
Ee
8
=
=>
Voor 4 personen:
gs
Zet 1 dl koffie. Week 1 gelatineblaadje 5 min. in koud water. Knijp uit en laat
smelten in de hete koffi
Giet in 4 fluitglaasjes. Laat + 1 u. opstijven. Klop intussen
CH
2,5 dl room stijf. Klop 1 eiwit stijf met 1/2 eetl. suiker en klop 1 eidooier los met
1/2 eetl. suiker. Smelt 50 g wittechocoladecallets met karamelsmaak au bain-
marie. Meng het losgeklopte eigeel met de gesmolten chocolade, spatel er de room
toe en voeg tot slot het eiwit onder met een houten lepel. Giet de chocolademousse
in een spuitzak en verdeel met een spatel over de opgesteven koffie (bewaar wat voor
de afwerking). Werk af met wat popcorn met zeezout en 1 eetl. hazelnoten. Neem
4 Biarritz-koekjes en leg er een in elk glas, met de chocoladekant naar boven. Spuit
er een roosje van chocolademousse op.
met een popcorn en een hazelnoot.
en
colruyt
41