Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 41 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 41

Rood uit met duo van mascarpone, pistache en limoen ED van bi met ananas 7 Ee al PA dr F y 3 | m Bu - * IA D. 4 Ee 8 = => Voor 4 personen: gs Zet 1 dl koffie. Week 1 gelatineblaadje 5 min. in koud water. Knijp uit en laat smelten in de hete koffi Giet in 4 fluitglaasjes. Laat + 1 u. opstijven. Klop intussen CH 2,5 dl room stijf. Klop 1 eiwit stijf met 1/2 eetl. suiker en klop 1 eidooier los met 1/2 eetl. suiker. Smelt 50 g wittechocoladecallets met karamelsmaak au bain- marie. Meng het losgeklopte eigeel met de gesmolten chocolade, spatel er de room toe en voeg tot slot het eiwit onder met een houten lepel. Giet de chocolademousse in een spuitzak en verdeel met een spatel over de opgesteven koffie (bewaar wat voor de afwerking). Werk af met wat popcorn met zeezout en 1 eetl. hazelnoten. Neem 4 Biarritz-koekjes en leg er een in elk glas, met de chocoladekant naar boven. Spuit er een roosje van chocolademousse op. met een popcorn en een hazelnoot. en colruyt 41

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 41