Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Rood uit

met duo van mascarpone,

pistache en limoen

ED

van bi

met ananas

7

Ee

al

PA

dr

F

y

3

|

m

Bu

-

*

IA

D.

4

Ee

8

=

=>

Voor 4 personen:

gs

Zet 1 dl koffie. Week 1 gelatineblaadje 5 min. in koud water. Knijp uit en laat

smelten in de hete koffi

Giet in 4 fluitglaasjes. Laat + 1 u. opstijven. Klop intussen

CH

2,5 dl room stijf. Klop 1 eiwit stijf met 1/2 eetl. suiker en klop 1 eidooier los met

1/2 eetl. suiker. Smelt 50 g wittechocoladecallets met karamelsmaak au bain-

marie. Meng het losgeklopte eigeel met de gesmolten chocolade, spatel er de room

toe en voeg tot slot het eiwit onder met een houten lepel. Giet de chocolademousse

in een spuitzak en verdeel met een spatel over de opgesteven koffie (bewaar wat voor

de afwerking). Werk af met wat popcorn met zeezout en 1 eetl. hazelnoten. Neem

4 Biarritz-koekjes en leg er een in elk glas, met de chocoladekant naar boven. Spuit

er een roosje van chocolademousse op.

met een popcorn en een hazelnoot.

en

colruyt

41