Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gastro:

misch menu

Parelhoenkroon

met champignons, knolselderpuree en

geglaceerde groenten

HOOFDGERECHT 8,50 €/

=

Ingrediënten (4 persorer)

3 Smelt z eetl boter in een steelpan en stoof de pastinaak, wortelen en

spruiten 5 à 8 min. met de steranijs en 1 kruidentuilje. Bevochtig met

1 parelhoenkroon met porto en champignons (beenhouwerij

200 g spruiten

de porto, gevogeltefond en honing. Laat op een laag vuur onafgedekt

200 g oosterse champignonmengeling

verder garen tot de groenten gaar zijn. Voeg indien nodig een scheutje

1 pastinaak

vocht toe.

4 Smelt 2 eetl boter in een pan en bak de champignons kort op een

1/2 bosje jonge wortelen

1/2 knolselder

hoog vuur. Kruid met peper en zout.

1 bosje waterkers.

5 Frituur de pastinaakschilen + 1 min. in een friteuse op 180 °C. Dep

300 g aardappelen

droog op keukenpapier en kruid met zout.

1 teentje knoflook

Afwerking

5 à 6 dl halfvolle melk

4 eetl. boter

Snij de parelhoenkroon in dikke plakken. Schik de knolselderpuree

2 eetl vloeibare honing

‘en de champignons op de borden. Leg er een stuk vlees op. Schik

de geglaceerde groenten rondom. Versier met blaadjes waterkers en

1 dlwitte porto

pastinaakchips.

2 dl gevogeltefond (ots)

2 steranijs

2 kruidentuiljes

nootmuskaat

witte peper (moin)

zout

Les Sarmentelles «Vieilles Vignes »

AOP. Beaujolais Villages.

Voorbereiding (25 min)

Troubadour Magma

Snij de grotere champignons in stukken en trek wat uit elkaar.

À;

Amberkleurige tipel IPA

Schil de knolselder en de aardappelen. Snij in blokjes van

+2.m.

Pel het knoflook en plet met de platte kant van een groot mes.

Voedingswaarde per persoon (op basis va de ingredintenls)

Energie 885 kcal -Vetten 42,8 (naarıan) verzadigdevezuren 16,18.

Was de pastinaak grondig. Schil met een dunschiller en bewaar

de schillen. Snij

stukjes.

Koolhydraten 54,9 g (waarvan) suikers 30 Vezes 15,3 - Eiiten 567 8-Zout 298

Snij het voetje van de spruiten en snij in 2,

Schil de wortelen, laat ì cm loof over. Snij eerst in de lengte en

‘daarna in de breedte in 2.

Verwijder de harde steeltjes van de waterkers

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Bereiding (u)

U kan de knolselderpuree

1 Bak de parelhoenkroon # 1 u. in de voorverwarmde oven

1 tot 2 dagen op voorhand

(eanwijzingen: zie verpakking).

M OR ET

2 Breng intussen in een steelpan de melk aan de kook met het

knoflook en 1 kruidentuiltje. Kook de knolselder- en aardappelblokjes

groenten. Kook ze beetgaar en

verwarm ze samen met de

15 à 20 min, tot de helft van de melk verdampt is. Verwijder het

kruidentuilje en mix glad met nootmuskat, peper en zout.

TAKEN

Boni Selection

Voorgebakken gevulde

oosterse mengeling

parelhoenkroon

2008

Vuling van kippengehakt, porto en

4 soorten: witte

champignons. Zet + 1 u.in een

beukenzwam, bruine

beukenzwam, Shitake

voorverwarmde oven op 175 °C

en oesterzwam.

5

Herkomst: België.

Versmarkt

19,95 ene

1845 eg 3,69 e

32 _ ons vakmanschap cin met verstand _ Bier matiefdegebrauven, dinkje met verstand