Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gastro:
misch menu
Parelhoenkroon
met champignons, knolselderpuree en
geglaceerde groenten
HOOFDGERECHT 8,50 €/
=
Ingrediënten (4 persorer)
3 Smelt z eetl boter in een steelpan en stoof de pastinaak, wortelen en
spruiten 5 à 8 min. met de steranijs en 1 kruidentuilje. Bevochtig met
1 parelhoenkroon met porto en champignons (beenhouwerij
200 g spruiten
de porto, gevogeltefond en honing. Laat op een laag vuur onafgedekt
200 g oosterse champignonmengeling
verder garen tot de groenten gaar zijn. Voeg indien nodig een scheutje
1 pastinaak
vocht toe.
4 Smelt 2 eetl boter in een pan en bak de champignons kort op een
1/2 bosje jonge wortelen
1/2 knolselder
hoog vuur. Kruid met peper en zout.
1 bosje waterkers.
5 Frituur de pastinaakschilen + 1 min. in een friteuse op 180 °C. Dep
300 g aardappelen
droog op keukenpapier en kruid met zout.
1 teentje knoflook
Afwerking
5 à 6 dl halfvolle melk
4 eetl. boter
Snij de parelhoenkroon in dikke plakken. Schik de knolselderpuree
2 eetl vloeibare honing
‘en de champignons op de borden. Leg er een stuk vlees op. Schik
de geglaceerde groenten rondom. Versier met blaadjes waterkers en
1 dlwitte porto
pastinaakchips.
2 dl gevogeltefond (ots)
2 steranijs
2 kruidentuiljes
nootmuskaat
witte peper (moin)
zout
Les Sarmentelles «Vieilles Vignes »
AOP. Beaujolais Villages.
Voorbereiding (25 min)
Troubadour Magma
Snij de grotere champignons in stukken en trek wat uit elkaar.
À;
Amberkleurige tipel IPA
Schil de knolselder en de aardappelen. Snij in blokjes van
+2.m.
Pel het knoflook en plet met de platte kant van een groot mes.
Voedingswaarde per persoon (op basis va de ingredintenls)
Energie 885 kcal -Vetten 42,8 (naarıan) verzadigdevezuren 16,18.
Was de pastinaak grondig. Schil met een dunschiller en bewaar
de schillen. Snij
stukjes.
Koolhydraten 54,9 g (waarvan) suikers 30 Vezes 15,3 - Eiiten 567 8-Zout 298
Snij het voetje van de spruiten en snij in 2,
Schil de wortelen, laat ì cm loof over. Snij eerst in de lengte en
‘daarna in de breedte in 2.
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Bereiding (u)
U kan de knolselderpuree
1 Bak de parelhoenkroon # 1 u. in de voorverwarmde oven
1 tot 2 dagen op voorhand
(eanwijzingen: zie verpakking).
M OR ET
2 Breng intussen in een steelpan de melk aan de kook met het
knoflook en 1 kruidentuiltje. Kook de knolselder- en aardappelblokjes
groenten. Kook ze beetgaar en
verwarm ze samen met de
15 à 20 min, tot de helft van de melk verdampt is. Verwijder het
kruidentuilje en mix glad met nootmuskat, peper en zout.
TAKEN
Boni Selection
Voorgebakken gevulde
oosterse mengeling
parelhoenkroon
2008
Vuling van kippengehakt, porto en
4 soorten: witte
champignons. Zet + 1 u.in een
beukenzwam, bruine
beukenzwam, Shitake
voorverwarmde oven op 175 °C
en oesterzwam.
5
Herkomst: België.
Versmarkt
19,95 ene
1845 eg 3,69 e
32 _ ons vakmanschap cin met verstand _ Bier matiefdegebrauven, dinkje met verstand