Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 32


Hier is pagina 32 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 32 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 32

Gastro: misch menu Parelhoenkroon met champignons, knolselderpuree en geglaceerde groenten HOOFDGERECHT 8,50 €/ = Ingrediënten (4 persorer) 3 Smelt z eetl boter in een steelpan en stoof de pastinaak, wortelen en spruiten 5 à 8 min. met de steranijs en 1 kruidentuilje. Bevochtig met 1 parelhoenkroon met porto en champignons (beenhouwerij 200 g spruiten de porto, gevogeltefond en honing. Laat op een laag vuur onafgedekt 200 g oosterse champignonmengeling verder garen tot de groenten gaar zijn. Voeg indien nodig een scheutje 1 pastinaak vocht toe. 4 Smelt 2 eetl boter in een pan en bak de champignons kort op een 1/2 bosje jonge wortelen 1/2 knolselder hoog vuur. Kruid met peper en zout. 1 bosje waterkers. 5 Frituur de pastinaakschilen + 1 min. in een friteuse op 180 °C. Dep 300 g aardappelen droog op keukenpapier en kruid met zout. 1 teentje knoflook Afwerking 5 à 6 dl halfvolle melk 4 eetl. boter Snij de parelhoenkroon in dikke plakken. Schik de knolselderpuree 2 eetl vloeibare honing ‘en de champignons op de borden. Leg er een stuk vlees op. Schik de geglaceerde groenten rondom. Versier met blaadjes waterkers en 1 dlwitte porto pastinaakchips. 2 dl gevogeltefond (ots) 2 steranijs 2 kruidentuiljes nootmuskaat witte peper (moin) zout Les Sarmentelles «Vieilles Vignes » AOP. Beaujolais Villages. Voorbereiding (25 min) Troubadour Magma Snij de grotere champignons in stukken en trek wat uit elkaar. À; Amberkleurige tipel IPA Schil de knolselder en de aardappelen. Snij in blokjes van +2.m. Pel het knoflook en plet met de platte kant van een groot mes. Voedingswaarde per persoon (op basis va de ingredintenls) Energie 885 kcal -Vetten 42,8 (naarıan) verzadigdevezuren 16,18. Was de pastinaak grondig. Schil met een dunschiller en bewaar de schillen. Snij stukjes. Koolhydraten 54,9 g (waarvan) suikers 30 Vezes 15,3 - Eiiten 567 8-Zout 298 Snij het voetje van de spruiten en snij in 2, Schil de wortelen, laat ì cm loof over. Snij eerst in de lengte en ‘daarna in de breedte in 2. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers Verwarm de oven voor op 175 °C. Bereiding (u) U kan de knolselderpuree 1 Bak de parelhoenkroon # 1 u. in de voorverwarmde oven 1 tot 2 dagen op voorhand (eanwijzingen: zie verpakking). M OR ET 2 Breng intussen in een steelpan de melk aan de kook met het knoflook en 1 kruidentuiltje. Kook de knolselder- en aardappelblokjes groenten. Kook ze beetgaar en verwarm ze samen met de 15 à 20 min, tot de helft van de melk verdampt is. Verwijder het kruidentuilje en mix glad met nootmuskat, peper en zout. TAKEN Boni Selection Voorgebakken gevulde oosterse mengeling parelhoenkroon 2008 Vuling van kippengehakt, porto en 4 soorten: witte champignons. Zet + 1 u.in een beukenzwam, bruine beukenzwam, Shitake voorverwarmde oven op 175 °C en oesterzwam. 5 Herkomst: België. Versmarkt 19,95 ene 1845 eg 3,69 e 32 _ ons vakmanschap cin met verstand _ Bier matiefdegebrauven, dinkje met verstand

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 32