Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ki

$

+

an

2

2

NE,

%

a

D

x

U

e

Gemengde salade

Spruitjessalade

met venkel, granaatappel

met exotische dressing

en geroosterde noten

1,65

pers.

Ingrediönten (personen)

1/2 mango

300 g spruiten

1/2 limoen

Ingrediënten (a personen)

50 g jonge slascheuten

1 eetl. gepelde, ongezouten

pistachenoten

100 g slamix Trio

voor de dressing:

30 g radisscheuten

Gucci well, rode bi)

1 koffiel vloeibare honing

2 verse vijgen

5 eetl olijfolie

1 venkel

3 eetl olijfolie extra vierge

1 passievrucht

zwarte peper (molen)

1 granaatappel

2 eel. rodewijnezijn

1 avocado

zout

50 g walnootpitten

1 eetl. dijonmosterd

2 eetl vloeibare honing

zwarte peper (molen)

Voorbereiding Go min)

-

Voorbereiding (0 min)

Snij de voetjes van de spruiten. Snij de helft van de spruiten in

4 en de rest fin.

- Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij de.

-

Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes en vang het sap op.

rest in dunne schijfjes.

Pers de halve limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in

- Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit. Doe dat boven

-

blokjes en besprenkel met 1 eetl limoensap.

een kom en vang het sap op.

Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit

-

Snij de vijgen in 4.

Bereiding min)

:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

1 Rooster de noten 2 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder

vetstof. Besprenkel met 2 eetl. honing en bak kort verder. Haal van het

vuur en laat afkoelen.

Bereiding (15 min.+ 253 30 min.in de over)

1. Verdeel de in 4 gesneden spruiten over een bakplaat en besprenkel

2 Meng de slamix met de venkel en de granaatappelpiten.

met 1 eetl olijfolie, peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde

3 Meng alle ingrediënten voor de dressing met het granaatappelsap.

oven.

2 Mengintussen 1 eetl limoensap met het mangosap, het vruchtvlees

Afwerking

van de passievrucht en 2 eetl olijfolie. Kruid met peper en zout.

Breng het slaatje op smaak met de dressing en werk af met de

3 Meng de fijngesneden spruiten met de slascheuten, de mango- en

noten,

avocadoblokes en de vijgen. Kruid met peper en zout.

Potluck

4 Haal de spruiten uit de oven en laat licht afkoelen. Meng ze onder

de salade samen met de dressing. Werk af met de radijsscheuten en de

Doe de slamix en de venkel in dezelfde bewaardoos. Doe de

pistachenoten.

granaatappelpitten, de geroosterde noten en de dressing in aparte

potjes. Meng alles ter plekke onder elkaar.

Potluck

Deze salade kan u lauw of koud eten. Bereid de spruiten dus gerust

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredintnlis:

vooraf en voeg ze ter plekke toe aan de andere ingrediënten, net als

Energie 258 kal-Vetten 17,0 (woavan) verzadigde vetzuren 2.19.

de dressing en de garnituren

Koolydraten 198 (waarvan) suikers 17,3 Veels 3,5 Eviten 3,64 -Zout0,3 8

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënt);

Energie 152 kl Vetten 89 (vaarvan) verzadigde vetzuren 1,5

Koolhydraten 125 g(vaarvan) suikers 107 g Vezels àl g-Eiuiten 36 g-Zout0lg

28