Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ki
$
+
an
2
2
NE,
%
a
D
x
U
e
Gemengde salade
Spruitjessalade
met venkel, granaatappel
met exotische dressing
en geroosterde noten
1,65
pers.
Ingrediönten (personen)
1/2 mango
300 g spruiten
1/2 limoen
Ingrediënten (a personen)
50 g jonge slascheuten
1 eetl. gepelde, ongezouten
pistachenoten
100 g slamix Trio
voor de dressing:
30 g radisscheuten
Gucci well, rode bi)
1 koffiel vloeibare honing
2 verse vijgen
5 eetl olijfolie
1 venkel
3 eetl olijfolie extra vierge
1 passievrucht
zwarte peper (molen)
1 granaatappel
2 eel. rodewijnezijn
1 avocado
zout
50 g walnootpitten
1 eetl. dijonmosterd
2 eetl vloeibare honing
zwarte peper (molen)
Voorbereiding Go min)
-
Voorbereiding (0 min)
Snij de voetjes van de spruiten. Snij de helft van de spruiten in
4 en de rest fin.
- Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij de.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes en vang het sap op.
rest in dunne schijfjes.
Pers de halve limoen. Snij het vruchtvlees van de avocado in
- Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes eruit. Doe dat boven
-
blokjes en besprenkel met 1 eetl limoensap.
een kom en vang het sap op.
Snij de passievrucht in 2 en lepel er het vruchtvlees uit
-
Snij de vijgen in 4.
Bereiding min)
:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
1 Rooster de noten 2 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder
vetstof. Besprenkel met 2 eetl. honing en bak kort verder. Haal van het
vuur en laat afkoelen.
Bereiding (15 min.+ 253 30 min.in de over)
1. Verdeel de in 4 gesneden spruiten over een bakplaat en besprenkel
2 Meng de slamix met de venkel en de granaatappelpiten.
met 1 eetl olijfolie, peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde
3 Meng alle ingrediënten voor de dressing met het granaatappelsap.
oven.
2 Mengintussen 1 eetl limoensap met het mangosap, het vruchtvlees
Afwerking
van de passievrucht en 2 eetl olijfolie. Kruid met peper en zout.
Breng het slaatje op smaak met de dressing en werk af met de
3 Meng de fijngesneden spruiten met de slascheuten, de mango- en
noten,
avocadoblokes en de vijgen. Kruid met peper en zout.
Potluck
4 Haal de spruiten uit de oven en laat licht afkoelen. Meng ze onder
de salade samen met de dressing. Werk af met de radijsscheuten en de
Doe de slamix en de venkel in dezelfde bewaardoos. Doe de
pistachenoten.
granaatappelpitten, de geroosterde noten en de dressing in aparte
potjes. Meng alles ter plekke onder elkaar.
Potluck
Deze salade kan u lauw of koud eten. Bereid de spruiten dus gerust
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredintnlis:
vooraf en voeg ze ter plekke toe aan de andere ingrediënten, net als
Energie 258 kal-Vetten 17,0 (woavan) verzadigde vetzuren 2.19.
de dressing en de garnituren
Koolydraten 198 (waarvan) suikers 17,3 Veels 3,5 Eviten 3,64 -Zout0,3 8
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënt);
Energie 152 kl Vetten 89 (vaarvan) verzadigde vetzuren 1,5
Koolhydraten 125 g(vaarvan) suikers 107 g Vezels àl g-Eiuiten 36 g-Zout0lg
28