Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 24 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 24

Warme s. al Arc ucsaus met cognac Voor 4 personen: Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak daarin Opgepast, 500 g in plakjes gesneden champignons 4 à 5 min. Blus de pan met een scheutje cognac en flambeer. Voeg 2,5 dl room, heet! peper en zout toe. Laat 1 min. op een hoog vuur inkoken. Sauzen maken hoofdgerechten nóg beter, terwijl aardappelgerechten ze perfect aanvullen. AR et #5 SJ i wm Grand- pt online) Groene peper-rode bosbessaus Voor 4 personen: Smelt 1 koffiel. boter in een pan en voeg 4 koffiel. uitgelekte groenepeperbolletjes (bo- kaal) toe. Blus de pan met een SEL scheutje whiskey en flambeer. Voeg 2,5 dl room, 2 eetl. uit- rovengaalse gelekte natuurlijke bosbessen (bokaal), peper en zout toe. Laat das 1 min. op een hoog vuur inkoken. Bearnaisesaus Tr. DB et en A © Fine-champagnesaus Grand-veneursaus Hal 5008 5008 natuurlijke rode bosbessen (Geenhouwe) (Beenhowneri) 3558 merg 5,50e ssoeng4,95e naseng 5,99 e 24

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 24