Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Warme s.
al
Arc
ucsaus met cognac
Voor 4 personen:
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak daarin
Opgepast,
500 g in plakjes gesneden champignons
4 à 5 min. Blus de pan met een scheutje
cognac en flambeer. Voeg 2,5 dl room,
heet!
peper en zout toe. Laat 1 min. op een
hoog vuur inkoken.
Sauzen maken hoofdgerechten
nóg beter, terwijl
aardappelgerechten ze perfect
aanvullen.
AR
et
#5
SJ
i
wm
Grand-
pt online)
Groene peper-rode
bosbessaus
Voor 4 personen:
Smelt 1 koffiel. boter in een pan
en voeg 4 koffiel. uitgelekte
groenepeperbolletjes (bo-
kaal) toe. Blus de pan met een
SEL
scheutje whiskey en flambeer.
Voeg 2,5 dl room, 2 eetl. uit-
rovengaalse
gelekte natuurlijke bosbessen
(bokaal), peper en zout toe. Laat
das
1 min. op een hoog vuur inkoken.
Bearnaisesaus
Tr. DB
et
en
A ©
Fine-champagnesaus
Grand-veneursaus
Hal
5008
5008
natuurlijke rode bosbessen
(Geenhouwe)
(Beenhowneri)
3558
merg 5,50e
ssoeng4,95e
naseng 5,99 e
24