Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Warme s.

al

Arc

ucsaus met cognac

Voor 4 personen:

Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak daarin

Opgepast,

500 g in plakjes gesneden champignons

4 à 5 min. Blus de pan met een scheutje

cognac en flambeer. Voeg 2,5 dl room,

heet!

peper en zout toe. Laat 1 min. op een

hoog vuur inkoken.

Sauzen maken hoofdgerechten

nóg beter, terwijl

aardappelgerechten ze perfect

aanvullen.

AR

et

#5

SJ

i

wm

Grand-

pt online)

Groene peper-rode

bosbessaus

Voor 4 personen:

Smelt 1 koffiel. boter in een pan

en voeg 4 koffiel. uitgelekte

groenepeperbolletjes (bo-

kaal) toe. Blus de pan met een

SEL

scheutje whiskey en flambeer.

Voeg 2,5 dl room, 2 eetl. uit-

rovengaalse

gelekte natuurlijke bosbessen

(bokaal), peper en zout toe. Laat

das

1 min. op een hoog vuur inkoken.

Bearnaisesaus

Tr. DB

et

en

A ©

Fine-champagnesaus

Grand-veneursaus

Hal

5008

5008

natuurlijke rode bosbessen

(Geenhouwe)

(Beenhowneri)

3558

merg 5,50e

ssoeng4,95e

naseng 5,99 e

24