Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.

Hier is pagina 33 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 33
en m} 6 +” % EN + à he à Ye 7 er H M ET = 1 ck SE € A "d m 3 5 14 # ” wd 2 T8 ‘à ee oi 4 4 fas , & a £ g Da TR % 3 3 J el en N K LS X. EN B y à ” » L U kan de cräme brül DS 2 1 à 2 dagen op voorhand ” À =) klaarmaken. Ze afbranden ce nd LA a & El RE en afwerken met de rh >; ENTSPRE 4 At 4 AS u vlak LU het serveren. LR # y 3 s ws è se “ En = 1 a A RR EN Vus Sn M Bereiding 20 min.+ 1 u. 15 min de oven + 4u afkoelen) Crème brûlée 1 Verwarm de oven voor op 125 °C. 2 Giet de mek en de kokosmelk in een steelpan met de met citroengras en ciroengrasstengels, het vanilestokje en de zaadjes. Breng tot net onder het kookpunt. Zet het vuur laag en voeg de citroenrasp toe. Laat 15 min. pruttelen op een heel zacht vuur. Verwijder de citruscarpaccio ciroengrasstengels en het vanillestokje. 3 Klop intussen de eidooiers met de fijne suiker tot een schuimige massa. Voeg geleidelijk aan de room en daarna de gearomatiseerde melk toe. Ingrediënten (à personen) 4 koffiel. boter 4 Giet het mengsel in de schaaltjes en zet in een ovenschaal. 2 sinaasappelen 30 g gepelde, ongezouten Giet heel heet water in de ovenschaal tot aan het midden van de 2 onbehandelde citroenen (io) pistachenoten schaaltjes. Zet 1 u, 15 min. in het midden van de voorverwarmde ‘enkele zachte veenbessen oven. 1 rode pompelmoes 2 stengels citroengras 3 eetl vloeibare honing 5 Haalde crême brûlées voorzichtig uit de oven en laat ze minstens enkele blaadjes munt 70 g fijne suiker 4 u. afkoelen in de koelkast 250 ml room (min. 35 so vG) 4 koffiel. rietsuiker 6 Bestrooi vlak voor het opdienen met de rietsuiker en karamelliseer 150 ml volle melk 100 ml kokosmelk oi) ‘onder de grill of met een brander. 5 eidooiers 1 vanillestokje 7. Verdun de honing met 2 eetl kokend water en een paar druppels. itroensap. Schik de schifjes sinaasappel en pompelmoes als een Voorbereiding (2o mia) carpaccio op de borden en bestrijk met de honingsioop. Werk af - Snij het vanilestokje in 2 en schraap er de zaadjes uit met de met de pistachenoten, de veenbessen en de muntblaadjes. onscherpe kant van een mes. Snij de stengels citroengras in 2 en kneus met de platte kant van een mes. Rasp de schil van de citroenen (niet het wit) en pers 1/2 citroen uit. Schil de sinaasappelen en de pompelmoes tot op het vruchtvlees ‘en snij in dunne schifies. Coteaux du Layon AOP. 'Elysis” Hak de pistachenoten en de veenbessen grof. Lefort Sterk donker bier Beboter de schaaltjes. hi Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredintnlis Energie@t kal- Velten 44,9 (naar) verzadigde etzuen 24,18» Kochydaten 579 (narıa) sukes 852 g-Vezels 29 g-Ehitten 9,99 + Zout 02. un colruyt 33
Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 33