Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

m}

6

+”

%

EN

+

à

he

à

Ye

7

er

H

M ET

=

1

ck

SE



A

"d

m

3

5

14

#



wd

2

T8

‘à

ee

oi

4

4

fas

,

&

a

£

g

Da

TR

%

3

3

J

el

en

N

K

LS

X.

EN

B

y à



»

L

U kan de cräme brül

DS

2

1 à 2 dagen op voorhand



À

=)

klaarmaken. Ze afbranden

ce

nd

LA

a

&

El

RE

en afwerken met de

rh

>;

ENTSPRE

4

At

4

AS

u vlak LU het serveren.

LR

#

y

3

s

ws

è

se



En

=

1

a

A

RR

EN

Vus

Sn

M

Bereiding 20 min.+ 1 u. 15 min de oven + 4u afkoelen)

Crème brûlée

1 Verwarm de oven voor op 125 °C.

2 Giet de mek en de kokosmelk in een steelpan met de

met citroengras en

ciroengrasstengels, het vanilestokje en de zaadjes. Breng tot net

onder het kookpunt. Zet het vuur laag en voeg de citroenrasp

toe. Laat 15 min. pruttelen op een heel zacht vuur. Verwijder de

citruscarpaccio

ciroengrasstengels en het vanillestokje.

3 Klop intussen de eidooiers met de fijne suiker tot een schuimige

massa. Voeg geleidelijk aan de room en daarna de gearomatiseerde

melk toe.

Ingrediënten (à personen)

4 koffiel. boter

4 Giet het mengsel in de schaaltjes en zet in een ovenschaal.

2 sinaasappelen

30 g gepelde, ongezouten

Giet heel heet water in de ovenschaal tot aan het midden van de

2 onbehandelde citroenen (io)

pistachenoten

schaaltjes. Zet 1 u, 15 min. in het midden van de voorverwarmde

‘enkele zachte veenbessen

oven.

1 rode pompelmoes

2 stengels citroengras

3 eetl vloeibare honing

5 Haalde crême brûlées voorzichtig uit de oven en laat ze minstens

enkele blaadjes munt

70 g fijne suiker

4 u. afkoelen in de koelkast

250 ml room (min. 35 so vG)

4 koffiel. rietsuiker

6 Bestrooi vlak voor het opdienen met de rietsuiker en karamelliseer

150 ml volle melk

100 ml kokosmelk oi)

‘onder de grill of met een brander.

5 eidooiers

1 vanillestokje

7. Verdun de honing met 2 eetl kokend water en een paar druppels.

itroensap. Schik de schifjes sinaasappel en pompelmoes als een

Voorbereiding (2o mia)

carpaccio op de borden en bestrijk met de honingsioop. Werk af

-

Snij het vanilestokje in 2 en schraap er de zaadjes uit met de

met de pistachenoten, de veenbessen en de muntblaadjes.

onscherpe kant van een mes.

Snij de stengels citroengras in 2 en kneus met de platte kant van

een mes.

Rasp de schil van de citroenen (niet het wit) en pers 1/2 citroen uit.

Schil de sinaasappelen en de pompelmoes tot op het vruchtvlees

‘en snij in dunne schifies.

Coteaux du Layon AOP. 'Elysis”

Hak de pistachenoten en de veenbessen grof.

Lefort

Sterk donker bier

Beboter de schaaltjes.

hi

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredintnlis

Energie@t kal- Velten 44,9 (naar) verzadigde etzuen 24,18» Kochydaten 579 (narıa) sukes 852 g-Vezels 29 g-Ehitten 9,99 + Zout 02.

un

colruyt

33