Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 30 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 30

Gastro: misch menu 2.” 100 % Ul .* . chic Hebt u genoeg tijd en wil u uw culinaire kunstjes botvieren? Dan is dit gastronomisch menu iets voor u. - à Maak de chef-kok in uzelf wakker! . À at à si 5 3 & ie a a N st me > ze 2 Ge" LEA w- Es 0 Fe Sint-jakobsnoten met appel en pens, aardpeercrème en rode biet Bere Ingrediënten (4 personen) Gosa) 1/2 di culinaire room 18 (0 min) 1 witte pens (beenhouwer) 1 Breng de melk aan de kook in een steelpan en kook de aardperen 15 à 8 sint jakobsnoten (versa 4 eetl. boter 20 min. Laat uitlekken en meng met de room, Kruid met peper, zout en 2 eetl vloeibare honing nootmuskaat. 8 aardperen 4 eetl, witte balsamicoazijn 3 rode bieten nootmuskaat 2 Schil intussen de bieten. Snij 2 rode bieten in halvemaantjes. Maak de 2 appelen (remy smit) rodebietencoulis: mix de resterende biet met de honing en de balsamicoazijn. 1 eetl. citroensap witte peper Kruid met peper en zout. Bestrik de halvemaantjes met de coulis. 5 di vole melk grof zeezout (molen) 3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de plakjes witte pens en de appelschifies goudbruin. Kruid met peper en zout Voorbereiding (15 mi. + 2 u.in de ove) 4 Smelt 2 eel. boter in een andere pan en bak de sintjakobsnoten 1 à Verwarm de oven voor op 200 °C. 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Was de ongeschilde bieten en wikkel in Afwerking aluminiumfolie. Zet & 2 uur in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Versier de borden met wat rodebietencoulis en enkele lepeltjes Schi intussen de aardperen en snij in kleine stukjes. aardpeercrème. Schik de halvemaantjes rode biet, de plakjes appel en pens en de sintjekobsnoten op de borden. Werk af met wat appelstaafjes. ‘Snij de witte pens in 8 plakjes van + 2 cm. Steek 4 schijfjes van + 2 cm uit een appelhelft en snij in 4 tot 8 schijfjes met een diameter gelijk aan die van een sint jakobsnoot. Snij de overgebleven ongeschilde Hérésie Ce appelen in staafjes en besprenkel met het citroensap. AO. Corbières HAE Gérard Bertrand Scan de QR-code Troubadour Blonde A CE ‘en ontdek het Ei videorecept. di Blond bier Voedingsnaarde er persoon (op bais van de ingredintenlis: Energie 517 keal- Velten 24,58 (uarvar) vrzaigde vezuren 14 - Koalhycraten 559 (narın)suikers 2898- Verl 1088- Eiitten 152 8-Z0ut07 8. 30

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 30