Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gastro:
misch menu
2.”
100 %
Ul
.*
.
chic
Hebt u genoeg tijd en wil u uw
culinaire kunstjes botvieren? Dan is
dit gastronomisch menu iets voor u.
-
à
Maak de chef-kok in uzelf wakker!
.
À
at
à
si
5
3
&
ie
a
a
N
st
me
>
ze
2
Ge"
LEA
w-
Es
0
Fe
Sint-jakobsnoten met appel en pens,
aardpeercrème en rode biet
Bere
Ingrediënten (4 personen)
Gosa)
1/2 di culinaire room
18 (0 min)
1 witte pens (beenhouwer)
1 Breng de melk aan de kook in een steelpan en kook de aardperen 15 à
8 sint jakobsnoten (versa
4 eetl. boter
20 min. Laat uitlekken en meng met de room, Kruid met peper, zout en
2 eetl vloeibare honing
nootmuskaat.
8 aardperen
4 eetl, witte balsamicoazijn
3 rode bieten
nootmuskaat
2 Schil intussen de bieten. Snij 2 rode bieten in halvemaantjes. Maak de
2 appelen (remy smit)
rodebietencoulis: mix de resterende biet met de honing en de balsamicoazijn.
1 eetl. citroensap
witte peper
Kruid met peper en zout. Bestrik de halvemaantjes met de coulis.
5 di vole melk
grof zeezout (molen)
3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de plakjes witte pens en de
appelschifies goudbruin. Kruid met peper en zout
Voorbereiding (15 mi. + 2 u.in de ove)
4 Smelt 2 eel. boter in een andere pan en bak de sintjakobsnoten 1 à
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Was de ongeschilde bieten en wikkel in
Afwerking
aluminiumfolie. Zet & 2 uur in de voorverwarmde
oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
Versier de borden met wat rodebietencoulis en enkele lepeltjes
Schi intussen de aardperen en snij in kleine stukjes.
aardpeercrème. Schik de halvemaantjes rode biet, de plakjes appel en
pens en de sintjekobsnoten op de borden. Werk af met wat appelstaafjes.
‘Snij de witte pens in 8 plakjes van + 2 cm.
Steek 4 schijfjes van + 2 cm uit een appelhelft en snij
in 4 tot 8 schijfjes met een diameter gelijk aan die van
een sint jakobsnoot. Snij de overgebleven ongeschilde
Hérésie
Ce
appelen in staafjes en besprenkel met het citroensap.
AO. Corbières
HAE
Gérard Bertrand
Scan de QR-code
Troubadour Blonde
A
CE
‘en ontdek het
Ei
videorecept.
di
Blond bier
Voedingsnaarde er persoon (op bais van de ingredintenlis:
Energie 517 keal- Velten 24,58 (uarvar) vrzaigde vezuren 14 - Koalhycraten 559 (narın)suikers 2898- Verl 1088- Eiitten 152 8-Z0ut07 8.
30