Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gastro:

misch menu

2.”

100 %

Ul

.*

.

chic

Hebt u genoeg tijd en wil u uw

culinaire kunstjes botvieren? Dan is

dit gastronomisch menu iets voor u.

-

à

Maak de chef-kok in uzelf wakker!

.

À

at

à

si

5

3

&

ie

a

a

N

st

me

>

ze

2

Ge"

LEA

w-

Es

0

Fe

Sint-jakobsnoten met appel en pens,

aardpeercrème en rode biet

Bere

Ingrediënten (4 personen)

Gosa)

1/2 di culinaire room

18 (0 min)

1 witte pens (beenhouwer)

1 Breng de melk aan de kook in een steelpan en kook de aardperen 15 à

8 sint jakobsnoten (versa

4 eetl. boter

20 min. Laat uitlekken en meng met de room, Kruid met peper, zout en

2 eetl vloeibare honing

nootmuskaat.

8 aardperen

4 eetl, witte balsamicoazijn

3 rode bieten

nootmuskaat

2 Schil intussen de bieten. Snij 2 rode bieten in halvemaantjes. Maak de

2 appelen (remy smit)

rodebietencoulis: mix de resterende biet met de honing en de balsamicoazijn.

1 eetl. citroensap

witte peper

Kruid met peper en zout. Bestrik de halvemaantjes met de coulis.

5 di vole melk

grof zeezout (molen)

3 Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de plakjes witte pens en de

appelschifies goudbruin. Kruid met peper en zout

Voorbereiding (15 mi. + 2 u.in de ove)

4 Smelt 2 eel. boter in een andere pan en bak de sintjakobsnoten 1 à

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Was de ongeschilde bieten en wikkel in

Afwerking

aluminiumfolie. Zet & 2 uur in de voorverwarmde

oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.

Versier de borden met wat rodebietencoulis en enkele lepeltjes

Schi intussen de aardperen en snij in kleine stukjes.

aardpeercrème. Schik de halvemaantjes rode biet, de plakjes appel en

pens en de sintjekobsnoten op de borden. Werk af met wat appelstaafjes.

‘Snij de witte pens in 8 plakjes van + 2 cm.

Steek 4 schijfjes van + 2 cm uit een appelhelft en snij

in 4 tot 8 schijfjes met een diameter gelijk aan die van

een sint jakobsnoot. Snij de overgebleven ongeschilde

Hérésie

Ce

appelen in staafjes en besprenkel met het citroensap.

AO. Corbières

HAE

Gérard Bertrand

Scan de QR-code

Troubadour Blonde

A

CE

‘en ontdek het

Ei

videorecept.

di

Blond bier

Voedingsnaarde er persoon (op bais van de ingredintenlis:

Energie 517 keal- Velten 24,58 (uarvar) vrzaigde vezuren 14 - Koalhycraten 559 (narın)suikers 2898- Verl 1088- Eiitten 152 8-Z0ut07 8.

30