Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
bi
mp
D
2
Relax menu
Fer
|
AU
EE
\
[
SC
Pastinaakroomsoep
Dit jaar valt Kerstmis net voor de kerstvakantie;
met oesterzwam en
3
Dat kan wat stress geven als u een feestje
Een
truffelolie
CLIS
op voorhand klaarmaakt.
amengesteld dat u
Ingrediënten (a personen)
1,5 eetl gepelde,
400 g pastinaken
ongezouten pistachenoten
4 oesterzwammen (of
4 eetl, bloem
‘andere champignons naar keuze)
2 eetl. panko
1 appel (one)
spans paneermee)
eetl olijfolie
En
12 takjes bieslook
C4
En
Tui
enkele druppels truffelolie
À.
1 teentje knoflook
2 blokjes groentebouillon
1 dl culinaire room @o
nootmuskaat
ve)
zwarte peper (molen)
N
”
>
1 eetl. boter
zout
Je
#
lei
=
IA
7
8
el
L
Voorbereiding (15 min)
x.
Schil de pastinaken en de appel en snij in stukjes.
>
>
y
Snipper het knoflook en de ui fin.
Hek 1 eetl pistachenoten heel fijn en meng met de
«5
panko.
Hak de overgebleven pistachenoten grof,
%,
|
1
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
ud
N
Snipper het bieslook fin.
à
ug
hi
3:
11
fl
Bereiding
Bij voorkeur de dag ervoor (50 min)
f
il
2
4
1 Verhit de olifolie in een pan en stoof de ui en het
Mn
À
knoflook 1 à 2 min. Voeg de pastinaak en de appel toe
vs
en laat nog 2 min. stoven. Kruid met zwarte peper en
4
nootmuskaat
4
2 Overgiet met
1
L water en verkruimel er de
\
+
À
Le
bouillonblokjes over. Breng aan de kook en laat afgedekt
et
20 min. sudderen.
ri
3. Klopintussen het eilos meteen vorken kruid met peper
pn
en zout. Doop de oesterzwammen in de bloem, daarna in
en
Ger
het losgeklopte ei en tot slotin het panko-pistachemengsel
Leg op een bord, dek af met vershoudfolie en bewaar in de
I
er
koelkast.
K
4. Mix de soep glad en laat afkoelen. Bewaar afgedekt in
pp
6
de koelkast
de.
De dag zelf go min)
IE
ne:
5 Verwarm de soep op een zacht vuur. Haal van het vuur
=
en roer er de room onder.
6 Smelt intussen de boter in een pan en bak de
oesterzwammen 5 min.
Afwerking
Serveer de soep in soepkommen en verdeel er de
5
oesterzwammen over. Bestrooi met de rest van de
=
pistachenoten en besprenkel met enkele druppels
Boni Selection
truffelolie. Werk af met het bieslook
Pastinaak
olijfolie met
Voedingswaarde per persoon (op bais von de ingredintnlis:
los
aroma van witte
a
Herkomst: België.
truffel
Energie 306 kal Vetten 160 (vaarven) verzadigde verzuren 74 8
Versmarkt
250 ml
Koolhydraten 296 g (waarvan) suikers 1,5 g Vezels 52 g-Ewitten8Ag
u
Zon26g
nssen 2,99€
1,99 ens
5
mn
colruyt
13