Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

bi

mp

D

2

Relax menu

Fer

|

AU

EE

\

[

SC

Pastinaakroomsoep

Dit jaar valt Kerstmis net voor de kerstvakantie;

met oesterzwam en

3

Dat kan wat stress geven als u een feestje

Een

truffelolie

CLIS

op voorhand klaarmaakt.

amengesteld dat u

Ingrediënten (a personen)

1,5 eetl gepelde,

400 g pastinaken

ongezouten pistachenoten

4 oesterzwammen (of

4 eetl, bloem

‘andere champignons naar keuze)

2 eetl. panko

1 appel (one)

spans paneermee)

eetl olijfolie

En

12 takjes bieslook

C4

En

Tui

enkele druppels truffelolie

À.

1 teentje knoflook

2 blokjes groentebouillon

1 dl culinaire room @o

nootmuskaat

ve)

zwarte peper (molen)

N



>

1 eetl. boter

zout

Je

#

lei

=

IA

7

8

el

L

Voorbereiding (15 min)

x.

Schil de pastinaken en de appel en snij in stukjes.

>

>

y

Snipper het knoflook en de ui fin.

Hek 1 eetl pistachenoten heel fijn en meng met de

«5

panko.

Hak de overgebleven pistachenoten grof,

%,

|

1

Scheur de oesterzwammen in reepjes.

ud

N

Snipper het bieslook fin.

à

ug

hi

3:

11

fl

Bereiding

Bij voorkeur de dag ervoor (50 min)

f

il

2

4

1 Verhit de olifolie in een pan en stoof de ui en het

Mn

À

knoflook 1 à 2 min. Voeg de pastinaak en de appel toe

vs

en laat nog 2 min. stoven. Kruid met zwarte peper en

4

nootmuskaat

4

2 Overgiet met

1

L water en verkruimel er de

\

+

À

Le

bouillonblokjes over. Breng aan de kook en laat afgedekt

et

20 min. sudderen.

ri

3. Klopintussen het eilos meteen vorken kruid met peper

pn

en zout. Doop de oesterzwammen in de bloem, daarna in

en

Ger

het losgeklopte ei en tot slotin het panko-pistachemengsel

Leg op een bord, dek af met vershoudfolie en bewaar in de

I

er

koelkast.

K

4. Mix de soep glad en laat afkoelen. Bewaar afgedekt in

pp

6

de koelkast

de.

De dag zelf go min)

IE

ne:

5 Verwarm de soep op een zacht vuur. Haal van het vuur

=

en roer er de room onder.

6 Smelt intussen de boter in een pan en bak de

oesterzwammen 5 min.

Afwerking

Serveer de soep in soepkommen en verdeel er de

5

oesterzwammen over. Bestrooi met de rest van de

=

pistachenoten en besprenkel met enkele druppels

Boni Selection

truffelolie. Werk af met het bieslook

Pastinaak

olijfolie met

Voedingswaarde per persoon (op bais von de ingredintnlis:

los

aroma van witte

a

Herkomst: België.

truffel

Energie 306 kal Vetten 160 (vaarven) verzadigde verzuren 74 8

Versmarkt

250 ml

Koolhydraten 296 g (waarvan) suikers 1,5 g Vezels 52 g-Ewitten8Ag

u

Zon26g

nssen 2,99€

1,99 ens

5

mn

colruyt

13