Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 13 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 13

A bi mp D 2 Relax menu Fer | AU EE \ [ SC Pastinaakroomsoep Dit jaar valt Kerstmis net voor de kerstvakantie; met oesterzwam en 3 Dat kan wat stress geven als u een feestje Een truffelolie CLIS op voorhand klaarmaakt. amengesteld dat u Ingrediënten (a personen) 1,5 eetl gepelde, 400 g pastinaken ongezouten pistachenoten 4 oesterzwammen (of 4 eetl, bloem ‘andere champignons naar keuze) 2 eetl. panko 1 appel (one) spans paneermee) eetl olijfolie En 12 takjes bieslook C4 En Tui enkele druppels truffelolie À. 1 teentje knoflook 2 blokjes groentebouillon 1 dl culinaire room @o nootmuskaat ve) zwarte peper (molen) N ” > 1 eetl. boter zout Je # lei = IA 7 8 el L Voorbereiding (15 min) x. Schil de pastinaken en de appel en snij in stukjes. > > y Snipper het knoflook en de ui fin. Hek 1 eetl pistachenoten heel fijn en meng met de «5 panko. Hak de overgebleven pistachenoten grof, %, | 1 Scheur de oesterzwammen in reepjes. ud N Snipper het bieslook fin. à ug hi 3: 11 fl Bereiding Bij voorkeur de dag ervoor (50 min) f il 2 4 1 Verhit de olifolie in een pan en stoof de ui en het Mn À knoflook 1 à 2 min. Voeg de pastinaak en de appel toe vs en laat nog 2 min. stoven. Kruid met zwarte peper en 4 nootmuskaat 4 2 Overgiet met 1 L water en verkruimel er de \ + À Le bouillonblokjes over. Breng aan de kook en laat afgedekt et 20 min. sudderen. ri 3. Klopintussen het eilos meteen vorken kruid met peper pn en zout. Doop de oesterzwammen in de bloem, daarna in en Ger het losgeklopte ei en tot slotin het panko-pistachemengsel Leg op een bord, dek af met vershoudfolie en bewaar in de I er koelkast. K 4. Mix de soep glad en laat afkoelen. Bewaar afgedekt in pp 6 de koelkast de. De dag zelf go min) IE ne: 5 Verwarm de soep op een zacht vuur. Haal van het vuur = en roer er de room onder. 6 Smelt intussen de boter in een pan en bak de oesterzwammen 5 min. Afwerking Serveer de soep in soepkommen en verdeel er de 5 oesterzwammen over. Bestrooi met de rest van de = pistachenoten en besprenkel met enkele druppels Boni Selection truffelolie. Werk af met het bieslook Pastinaak olijfolie met Voedingswaarde per persoon (op bais von de ingredintnlis: los aroma van witte a Herkomst: België. truffel Energie 306 kal Vetten 160 (vaarven) verzadigde verzuren 74 8 Versmarkt 250 ml Koolhydraten 296 g (waarvan) suikers 1,5 g Vezels 52 g-Ewitten8Ag u Zon26g nssen 2,99€ 1,99 ens 5 mn colruyt 13

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 13