Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kalkoen heeft een

neutrale smaak

CET

kip en wordt vaak

gevuld om 'm sappig

te houden: het vlees

Verse kalkoen

moet goed gaar zijn.

U kan het gevogelte

fj

+3kg

met elke groente

Zet 15 min. in een

combineren. Ook

x

È

voorverwarmde oven op 250 °C.

fn

Es,

Veleag de temperatuur naar

, zoals appelen en

ee

bakken.

180°C en lat nog 2 u. 30 min,

KAA Eed

vaak bij geserveerd.

Beenhouwerij

49 eme

Es

pe)

Dn

Gevulde kalkoenfilet

Vulling van varkensgehakt,

kruiden, porto, rozjnen en

bereide bosbessen Zet 1 u

in een voorverwarmde oven

a

op 180 *C. Dek na + 30 min.

PA

af met aluminiumfolie,

A

>

Beenhouwerij

a

Io

5

A

14,90 ene

u,

À.

er

re

ee

er

Per

>

1

7

Borstfilet van eend

Fr |

de velkant en 5 min. aan de

Bak zonder vetstof 8 min. op.

zj

andere kant.

F

jd

Beenhouwerij

5

5

16,90 ens

2

a.

MR

a

AN

EN

Eendenvlees is mals, smaakvol en sappig.

Eend wordt het best rosé gegeten en

Voorgebakken

gaat goed samen met fruit: sinaasappel,

gevulde kalkoenfilet

EET

Serveer

I

met fine-

bijvoorbeeld met een wild- of vijgensaus.

zu

à

ee

champagnesaus

En zet als bijgerecht kroketten of

800 g vlees + 400 8

à

in

N

aardappel- of groentepuree (pompoen,

saus

I

Pr

Ze

pastinaak ..) op tafel.

Vüling met kalkoengehakt,

Li

ne

appel en rozijn

Zet

a

30 à 40 min in een

B

m:

voorverwarmde oven op.

6,

180°C.

Br

Beenhouwerij

E77

gr

103g 16,90€

sg

me

2

colruyt

19