Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kalkoen heeft een
neutrale smaak
CET
kip en wordt vaak
gevuld om 'm sappig
te houden: het vlees
Verse kalkoen
moet goed gaar zijn.
U kan het gevogelte
fj
+3kg
met elke groente
Zet 15 min. in een
combineren. Ook
x
È
voorverwarmde oven op 250 °C.
fn
Es,
Veleag de temperatuur naar
, zoals appelen en
ee
bakken.
180°C en lat nog 2 u. 30 min,
KAA Eed
vaak bij geserveerd.
Beenhouwerij
49 eme
Es
pe)
Dn
Gevulde kalkoenfilet
Vulling van varkensgehakt,
kruiden, porto, rozjnen en
bereide bosbessen Zet 1 u
in een voorverwarmde oven
a
op 180 *C. Dek na + 30 min.
PA
af met aluminiumfolie,
A
>
Beenhouwerij
a
Io
5
A
14,90 ene
u,
À.
er
re
ee
er
Per
>
1
7
Borstfilet van eend
Fr |
de velkant en 5 min. aan de
Bak zonder vetstof 8 min. op.
zj
andere kant.
F
jd
Beenhouwerij
5
5
16,90 ens
2
a.
MR
a
AN
EN
Eendenvlees is mals, smaakvol en sappig.
Eend wordt het best rosé gegeten en
Voorgebakken
gaat goed samen met fruit: sinaasappel,
gevulde kalkoenfilet
EET
Serveer
I
met fine-
bijvoorbeeld met een wild- of vijgensaus.
zu
à
ee
champagnesaus
En zet als bijgerecht kroketten of
800 g vlees + 400 8
à
in
N
aardappel- of groentepuree (pompoen,
saus
I
Pr
Ze
pastinaak ..) op tafel.
Vüling met kalkoengehakt,
Li
ne
appel en rozijn
Zet
a
30 à 40 min in een
B
m:
voorverwarmde oven op.
6,
180°C.
Br
Beenhouwerij
E77
gr
103g 16,90€
sg
me
2
colruyt
19