Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 19 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 19

Kalkoen heeft een neutrale smaak CET kip en wordt vaak gevuld om 'm sappig te houden: het vlees Verse kalkoen moet goed gaar zijn. U kan het gevogelte fj +3kg met elke groente Zet 15 min. in een combineren. Ook x È voorverwarmde oven op 250 °C. fn Es, Veleag de temperatuur naar , zoals appelen en ee bakken. 180°C en lat nog 2 u. 30 min, KAA Eed vaak bij geserveerd. Beenhouwerij 49 eme Es pe) Dn Gevulde kalkoenfilet Vulling van varkensgehakt, kruiden, porto, rozjnen en bereide bosbessen Zet 1 u in een voorverwarmde oven a op 180 *C. Dek na + 30 min. PA af met aluminiumfolie, A > Beenhouwerij a Io 5 A 14,90 ene u, À. er re ee er Per > 1 7 Borstfilet van eend Fr | de velkant en 5 min. aan de Bak zonder vetstof 8 min. op. zj andere kant. F jd Beenhouwerij 5 5 16,90 ens 2 a. MR a AN EN Eendenvlees is mals, smaakvol en sappig. Eend wordt het best rosé gegeten en Voorgebakken gaat goed samen met fruit: sinaasappel, gevulde kalkoenfilet EET Serveer I met fine- bijvoorbeeld met een wild- of vijgensaus. zu à ee champagnesaus En zet als bijgerecht kroketten of 800 g vlees + 400 8 à in N aardappel- of groentepuree (pompoen, saus I Pr Ze pastinaak ..) op tafel. Vüling met kalkoengehakt, Li ne appel en rozijn Zet a 30 à 40 min in een B m: voorverwarmde oven op. 6, 180°C. Br Beenhouwerij E77 gr 103g 16,90€ sg me 2 colruyt 19

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 19