Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rr
2?
RAN,
©,
=
A
À
Eindi
L
de
Vi }
schoonheid
x
Tijd voor het dessert! Net zoals
pakjestidis het dessert iets
CON
Een schitterende feesttaart,
7
verrassende dessertglaasjes
2
#
&
.
à
‚of zelfgemaakte koekjes?
2€
Alles is mogelijk!
Bey
da
%
>
»
£
k
«
8
ï
te
dE
+
Lie
Tr.
I
ON
X
er
si
QU
EN
Bi
3
Voeg 250 g mascarpone en 50 g kokospoeder toe en laat
Schitterende
minstens 1 u. 50 min. opstijven in de koelkast
Verwarm intussen de oven voor op 180 °C.
feesttaart
Smelt de boter in een pannetje tot ze ichtbruin kleurt. Laat
afkoelen op kamertemperatuur, maar zorg dat ze vloeibaar
bijft
Klop de eiwitten stif met een snuifje zout. Voeg geleidelijk
de bloemsuiker toe. Meng de bloem, het maïszetmeel, het
0 personen)
340 g bloemsuiker
amandelpoeder en de afgekoelde boter erdoor. Verdeel
1/2 onbehandelde citroen
225 g patisseriebloem
0)
150 g amandelpoeder
het mengsel over de 2 bakvormen. Zet 25 à 30 min. in de
10 eiwitten
voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen en haal uit de
100 g kokospoeder
vorm,
500 g mascarpone
4 zakjes vanillesuiker
Snij elke cake horizontaal in 2. Leg een laagin de springvorm,
180 g ongezouten
2 koffie. maïszetmeel
melkerijboter
1 snuifje zout
en verdeel er 1/4 van de chocolade-kokosvuling over. Leg er
100 ml opklopbare room
een volgende laag op en bestrijk opnieuw met de vulling. Doe
(min.35 0 VG),
hetzelde met de andere 2 lagen. Laat 1 nacht opstijven in de
530 ml kokosmelk.
Voor de afwerking:
koelkast. Haal de taart voorzichtig uit de springvorm,
50 g granaatappelpitten
400 witte chocolade
enkele takjes verse rozemarijn
Klop de room op met de vanilesuker en meng er
4 gelatineblaadjes
enkele Raffaello's
250 g mascarpone en 50 g kokospoeder onder. Bestrik er de
bovenkant en de zijkanten van de taart mee.
C0 min)
- Bekleed 2 ronde springvormen (2 24 cm) met bakpapier.
Versier met kerstfiguurtjes, enkele takjes rozemarijn (zet
= Week de gelatine minstens 5 min. in koud water. Knijp uit.
ze erin als kerstboompjes), de granaatappelpitjes en de
= Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit).
Raffaello’, Steek er ook wat vuurwerkstokjes in
- Hak de chocolade grof
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënt)
Energie 527 kal-Vetten 363.
an) verzadigde vezuren 22,68
(&0 min. + 30 min in de oven + akoelen + opsiven inde kockas)
Koolhydraten 4075 (wann) sikers31,.0g Veres 19 -Ewitten82g
Breng de kokosmelk aan de kook in een kookpot, haal van het
2028
vuur en laat de chocolade erin smelten. Meng er de gelatine en de
itroenzeste onder. Laat afkoelen op kamertemperatuur en roer
regelmatig.
40