Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rr

2?

RAN,

©,

=

A

À

Eindi

L

de

Vi }

schoonheid

x

Tijd voor het dessert! Net zoals

pakjestidis het dessert iets

CON

Een schitterende feesttaart,

7

verrassende dessertglaasjes

2

#

&

.

à

‚of zelfgemaakte koekjes?

2€

Alles is mogelijk!

Bey

da

%

>

»

£

k

«

8

ï

te

dE

+

Lie

Tr.

I

ON

X

er

si

QU

EN

Bi

3

Voeg 250 g mascarpone en 50 g kokospoeder toe en laat

Schitterende

minstens 1 u. 50 min. opstijven in de koelkast

Verwarm intussen de oven voor op 180 °C.

feesttaart

Smelt de boter in een pannetje tot ze ichtbruin kleurt. Laat

afkoelen op kamertemperatuur, maar zorg dat ze vloeibaar

bijft

Klop de eiwitten stif met een snuifje zout. Voeg geleidelijk

de bloemsuiker toe. Meng de bloem, het maïszetmeel, het

0 personen)

340 g bloemsuiker

amandelpoeder en de afgekoelde boter erdoor. Verdeel

1/2 onbehandelde citroen

225 g patisseriebloem

0)

150 g amandelpoeder

het mengsel over de 2 bakvormen. Zet 25 à 30 min. in de

10 eiwitten

voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen en haal uit de

100 g kokospoeder

vorm,

500 g mascarpone

4 zakjes vanillesuiker

Snij elke cake horizontaal in 2. Leg een laagin de springvorm,

180 g ongezouten

2 koffie. maïszetmeel

melkerijboter

1 snuifje zout

en verdeel er 1/4 van de chocolade-kokosvuling over. Leg er

100 ml opklopbare room

een volgende laag op en bestrijk opnieuw met de vulling. Doe

(min.35 0 VG),

hetzelde met de andere 2 lagen. Laat 1 nacht opstijven in de

530 ml kokosmelk.

Voor de afwerking:

koelkast. Haal de taart voorzichtig uit de springvorm,

50 g granaatappelpitten

400 witte chocolade

enkele takjes verse rozemarijn

Klop de room op met de vanilesuker en meng er

4 gelatineblaadjes

enkele Raffaello's

250 g mascarpone en 50 g kokospoeder onder. Bestrik er de

bovenkant en de zijkanten van de taart mee.

C0 min)

- Bekleed 2 ronde springvormen (2 24 cm) met bakpapier.

Versier met kerstfiguurtjes, enkele takjes rozemarijn (zet

= Week de gelatine minstens 5 min. in koud water. Knijp uit.

ze erin als kerstboompjes), de granaatappelpitjes en de

= Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit).

Raffaello’, Steek er ook wat vuurwerkstokjes in

- Hak de chocolade grof

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënt)

Energie 527 kal-Vetten 363.

an) verzadigde vezuren 22,68

(&0 min. + 30 min in de oven + akoelen + opsiven inde kockas)

Koolhydraten 4075 (wann) sikers31,.0g Veres 19 -Ewitten82g

Breng de kokosmelk aan de kook in een kookpot, haal van het

2028

vuur en laat de chocolade erin smelten. Meng er de gelatine en de

itroenzeste onder. Laat afkoelen op kamertemperatuur en roer

regelmatig.

40