Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 40


Hier is pagina 40 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 40 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 40

rr 2? RAN, ©, = A À Eindi L de Vi } schoonheid x Tijd voor het dessert! Net zoals pakjestidis het dessert iets CON Een schitterende feesttaart, 7 verrassende dessertglaasjes 2 # & . à ‚of zelfgemaakte koekjes? 2€ Alles is mogelijk! Bey da % > » £ k « 8 ï te dE + Lie Tr. I ON X er si QU EN Bi 3 Voeg 250 g mascarpone en 50 g kokospoeder toe en laat Schitterende minstens 1 u. 50 min. opstijven in de koelkast Verwarm intussen de oven voor op 180 °C. feesttaart Smelt de boter in een pannetje tot ze ichtbruin kleurt. Laat afkoelen op kamertemperatuur, maar zorg dat ze vloeibaar bijft Klop de eiwitten stif met een snuifje zout. Voeg geleidelijk de bloemsuiker toe. Meng de bloem, het maïszetmeel, het 0 personen) 340 g bloemsuiker amandelpoeder en de afgekoelde boter erdoor. Verdeel 1/2 onbehandelde citroen 225 g patisseriebloem 0) 150 g amandelpoeder het mengsel over de 2 bakvormen. Zet 25 à 30 min. in de 10 eiwitten voorverwarmde oven. Laat volledig afkoelen en haal uit de 100 g kokospoeder vorm, 500 g mascarpone 4 zakjes vanillesuiker Snij elke cake horizontaal in 2. Leg een laagin de springvorm, 180 g ongezouten 2 koffie. maïszetmeel melkerijboter 1 snuifje zout en verdeel er 1/4 van de chocolade-kokosvuling over. Leg er 100 ml opklopbare room een volgende laag op en bestrijk opnieuw met de vulling. Doe (min.35 0 VG), hetzelde met de andere 2 lagen. Laat 1 nacht opstijven in de 530 ml kokosmelk. Voor de afwerking: koelkast. Haal de taart voorzichtig uit de springvorm, 50 g granaatappelpitten 400 witte chocolade enkele takjes verse rozemarijn Klop de room op met de vanilesuker en meng er 4 gelatineblaadjes enkele Raffaello's 250 g mascarpone en 50 g kokospoeder onder. Bestrik er de bovenkant en de zijkanten van de taart mee. C0 min) - Bekleed 2 ronde springvormen (2 24 cm) met bakpapier. Versier met kerstfiguurtjes, enkele takjes rozemarijn (zet = Week de gelatine minstens 5 min. in koud water. Knijp uit. ze erin als kerstboompjes), de granaatappelpitjes en de = Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit). Raffaello’, Steek er ook wat vuurwerkstokjes in - Hak de chocolade grof Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënt) Energie 527 kal-Vetten 363. an) verzadigde vezuren 22,68 (&0 min. + 30 min in de oven + akoelen + opsiven inde kockas) Koolhydraten 4075 (wann) sikers31,.0g Veres 19 -Ewitten82g Breng de kokosmelk aan de kook in een kookpot, haal van het 2028 vuur en laat de chocolade erin smelten. Meng er de gelatine en de itroenzeste onder. Laat afkoelen op kamertemperatuur en roer regelmatig. 40

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 40