Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Oesters
met sabayon van champagne
»
Gegrilde kreeft
met pastisboter
Des
Voor 4 personen:
Laat 2 kreeften (450 g/stuk) oppervlakkig ont-
ae
dooien in hun verpakking en snij daarna in 2. Maak
u
het vlees los van het lichaam en de scharen. Als de
vi
kreeft koraal (kleine rode eitjes) bevat, haal ze er
dan uit. Meng 80 g boter op kamertemperatuur
met 1 sjalot, 2 teentjes fijngesnipperd
knoflook, cen paar takjes fijngesnipperde
on
platte peterselie, 1 eetl. pastis en eventueel de
koraal. Kruid met peper en zout. Leg de kreeft
helften met de gesneden kant naar boven op een
bakplaat met bakpapier en leg er wat klontjes pas-
pr.
du
Pr
tisboter op. Zet 7 min. in een voorverwarmde oven
met crumble
van 180 °C. Zet de grill de laatste 2 min. aan. Bak
intussen 100 g zeekraal 5 min. in 1 eetl olijfolie
Rec
zum
9
met zwarte peper en zout. Werk de borden af
zeik
1
met partjes
roen en platte peterselie.
ol |
Oesters
Ö
met appelvinaigrette
>
pn
Voor 12 stuks:
Open 12 oesters Marennes Oléron en schik
ze op gemalen ijs op een schaal. Maak een
3.
vinaigrette met 6 eetl. appelazijn, 1
ij
gesnipperde sjalot en 1 ongeschilde
appel (granny smith) in heel kleine blokjes.
Besprenkel de oesters en kruid ze met een
Oeaters
vleugje zwarte peper.
Mn. met appelinaigree
E
Scan de QR.code en kom
ve
\
alles te weten over oesters
(recepten, hoe een oester
er
openen …)
B
En
er
NE
BF
re
5
Boni Selection
=
gekookte kreeft
450 g
De oesters zijn
5
wilde kreeft Herkomst:
noordwestelijk deel van,
in de winkel
de Atlantische Oceaan,
verkrijgbaar vanaf
Diepurie
16 december.
355348 15,99e
colruy
a
17
.