Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ee

£

bd

=,

4

ee

Nen

ee.

Fra ’

+

he]

*

©

À

En

5

N

5

Ok El

IE

nz

wrd

Ow

En

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

{12 porties)

(80 min. +afkoelen +12 u. in de diepvries)

50 g frambozen (diepvries)

1 Laat eetl. suiker, de honing en een snuifje zout smelten in 2 eetl. water

125 g frambozen

in een kookpot op een zacht vuur. Laat dan goudbruin karamelliseren op een

50 g granaatappelpitten

zacht vuur. Voeg de grofgehakte en de volledige pistachenoten toe en laat

ook karamelliseren. Verdeel over bakpapier en laat volledig afkoelen.

enkele blaadjes basilicum

100g mascarpone

2 Klop intussen de room op tot de textuur van mayonaise in een grote

mengkom

2,5 dl volle room (min. 35 % VG)

2eieren

3 Klop de eidooiers op in een andere mengkom en voeg 100 g suiker

beetje bij beetje toe tot een schuimige massa. Voeg de basilicumsiroop, de

150 g gepelde, ongezouten pistachenoten

mascarpone en de frambozenconfituur toe. Voeg toe aan de slagroom en

100g + 2 eetl. suiker

meng goed. Spatel er 100 g diepgevroren frambozen onder.

& Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig onder het mascarponebeslag.

80 g frambozenconfituur

Leet. honing

5_Hak alle afgekoelde pistachenoten grof en verdeel in 3 gelijke porties

6 Bekleed een (rechthoekige) bakvorm of ovenschaal met vershoudfolie.

40 ml zelfgemaakte basilicumsiroop (zie p. 13)

Bedek met 150 g diepgevroren frambozen en bestrooi met 1 portie

snuifje zout

pistachenoten

7_ Scheper de helft van het beslag op en verdeel er de rest van de

diepgevroren frambozen over. Bestrooi met nog 1 portie pistachenoten.

(6 min)

- Scheid de eiwitten van de eidooiers.

Schep er de rest van het beslag op. Zet minstens 12 u. in de diepvries.

- Hak de helft van de pistachenoten grof.

Haal de semifreddo minstens 30 min. voor het serveren uit de diepvries en

zet in de koelkast Werk net voor het serveren af met de verse frambozen, de

granaatappelpitjes, de rest van de gekaramelliseerde pistachenoten en enkele

blaadjes basilicum, Snij in schijfjes

34