Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Salad in a jar, heerlijk gelaagd
Een ’salad in a jar’ kan je van onder tot boven vullen met al je favoriete ingrediënten. Zelfs met vlees,
vis of een vleesvervanger, zodat je meteen een volwaardig gerecht hebt. Maar je kan er evengoed een
bijgerecht of lichte lunch van maken. Het beste van al: je hebt vrij spel. Laat je dus inspireren door onze
ideeën op de volgende pagina’s of ga gewoon zelf aan de slag. Met de volgende tips &tricks maak je
in geen tijd de perfecte ‘salad in a jar’.
A
SALAD IN A JAR “DE BASIS’
en
Voor 1 bokaal
mn
>
ET
SE
8 afwerking: kaasschilfers, noten, zaden,
a
pitten, stukjes vijg, granaatappelpitten
ER
À
7 lichtegroentenenkruiden
Zi
allerlei soorten sla, tuinkers, spinazie,
Fi
andijvie, veldsla, kiemen, waterkers, kervel,
versekruiden
ks
6 lichtere graansoorten
Ps
*
quinoaen couscous
De
Ni
5 zachtere groenten en fruit
erwten, avocado, aardbeien, mango,
or
blauwe bessen
u
& stukjes vlees, vis, quorn, tofoe, falafel,
Pe
u
”,
grote stukken kaas
af
3 zwaardere graansoortenen
y
peulvruchten: pasta, rijst, tarwegranen,
kikkererwten, witte en rode bonen
|
w)
‘
2 harde groenten of fruit: bloemkool,
r
na
venkel, komkommer, radijs, koolrabi, wortel,
selder, paprika, biet, tomaat, ui
4
1 sausjes: dressing, vinaigrette, hummus
oftapenade
TIPS & TRICKS
- Begin je laagjes altijd van onder naar boven en start met je saus
- Zwaardere ingrediënten zoals pasta of kaas komen in de onderste lagen. Bedenk vooraf ook welke ingrediënten in contact
mogen komen met je saus
- Lichtere ingrediënten zoals sla of kruiden leg je het liefst bovenaan, zo worden ze niet geplet.
« Fan van croutons? Leg op de bovenste laag dan eerst een stukje bakpapier voor je de croutons toevoegt. Of neem ze mee
in een apart potje. Zo blijven ze lekker krokant.
« Pas de hoeveelheden of je recept aan naargelang je smaak of de grootte van je bokaal
Prem
colruyt
17